Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 057
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 5 250
И аз не видях никой, мрън. Ама така е като скитаме. Ходихме на суши, почерпихме се, пазарувахме за вкъщи, че хладилникът днес беше като от магазина;). Сега опъвам уморени крачета и ще почивам.
Медали не ща, цял ден мързелувам, след малко ще заредя една пералня и това ще ми е. Ако утре времето е като днес и на плаж мисля да идем, та и утре няма да се класирам в надпреварата;).
Ама лятото е кратко и недостатъчно, ще чистя и подреждам като застуди:).

# 5 251
  • София
[img]//b
Ето ни и нас.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 13:38 от midnightStar

# 5 252
Ииии, Миднайт, каква си малка, мислех че си по-голяма, като момиче си. Екстра сте, ма къде са ви децата Simple Smile

# 5 253
  • Бургас
Ииии, Миднайт, каква си малка, мислех че си по-голяма, като момиче си. Екстра сте, ма къде са ви децата Simple Smile

Децата снимат Simple Smile

# 5 254
Добър вечер момичета,
Чак сега се прибрахме. Цял ден някакви документи, организации, но не съм сама. Брат му и негови близки колеги ме придружиха. Децата бяха с жената на брат му (леля им се пада нали така). Сега ги взех от парка. Ще се върна назад да чета.

ПС вие сте сила момичета. Давате ми кураж че ще се наредят нещата.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2018, 21:52 от polyv

# 5 255
Гуш Поли.

Мид, не сте на фокус много, ама те видях. Супер сте, приятна почивка.

# 5 256
  • София
кия снима,Елени в количката.
А Коте малка,разсмя

Поли,мила пиши.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2018, 13:39 от midnightStar

# 5 257
  • някъде
Поли, съжалявам за загубата ти. Пожелавам ви много сили.Pensive Flowers Four Leaf Clover

# 5 258
Миднайт,верно си като момиченце!
Поли,хубаво е,че има кой да поеме децата,а и да е с теб сега! Намери време и да поспиш,сили ще ти трябват тепърва!

# 5 259
  • Бургас
Мид, много си нежна! За първи път ви виждам! Децата са големи сладури!
Поли, хубаво е, че има на кой да оставиш децата в такъв момент. Намери време и за теб да си починеш и поспиш.

# 5 260
Мид, голяма си хубавица! Направо си момиченце! Simple Smile
Хай, умрях от смях с твоя неподозиран омлет. Хич не съм по кулинарните изпълнения, ама това даже и аз го знам. Wink
Поли, пиши като имаш нужда от разтуха, ние сме си тук.
На мен нещо ми е криво и кисело, уж без видима причина. Сигурно падам в Сатурнова дупка.

# 5 261
  • София
Миднайт наистина си като момиче!Баткото защо се е скрил,да не можем да го видим?Ще я изям Елени с банския.Приятна почивка!
polyv надявах се на чудо,но уви...От сърце ти желая да намериш път,по който да продължиш напред! Hug
Дано и за в бъдеще братът на мъжа ти и жена му са до теб и децата!
Пиши,когато имаш сили и възможност за това.

# 5 262
Преди 10 минути се прибрахме от центъра. Изслушахме всички пеещи фонтани, Натали и приятелките и танцуваха и тичаха цяла вечер. От години не бяхме се разхождали толкова до късно.

# 5 263
Отчет половин бутилка розе, парченце картоф и 6-7 шоколадови бонбони за десерт. Руски, конфетки.

# 5 264
Парченце картоф, не, ще ме умориш.
Верно ли само това хапна?

Общи условия

Активация на акаунт