Искам да кажа ... (149) през август 2018

• 257 056
  • 5 394
  •   1
Отговори
# 5 265
Абсолютно престъпление, в неделя по туй време да не се спи. Че съм будна отдавна и няма заспиване и няма.

Миднайт и фемили видях - сладури.

Хубава неделя!

# 5 266
Добро утро.
Съвсем ми се сляха дните. Добре че Рире ми напомни че е неделя.
Пих двойно кафе, и към кухнята отивам да правя супа. Днес май пак ще е топло. Какво ще правите?

Вчера децата добре са прекарали с леля си. Искат днес "повторка" в парка. Ама и аз смятам да отида с тях. Следобяд имам да купувам разни неща за църквата но преди това в парка.

# 5 267
Така е Rire, така е.

Мид, прекрасни сте, както и всички, които видях.
Аз ще стоя известно време от страни, но ще ви чета и ще стискам палци, ще се радвам и ще ви мисля, но докато не се оправя няма да пиша.

# 5 268
Така е Rire, така е.

Мид, прекрасни сте, както и всички, които видях.
Аз ще стоя известно време от страни, но ще ви чета и ще стискам палци, ще се радвам и ще ви мисля, но докато не се оправя няма да пиша.

Ленд, направи каквото смяташ за добро за теб. Ако ти се пише, пиши, ако не, ние ще сме си тук и ще те чакаме.

# 5 269
Добро утро!

Поли, радвам се, че има кой да е до теб и да ти помага! Hug

Миднайт, ама големи сте сладури целокупно, бе Simple Smile

Ленд, тук сме Hug

Хай, и аз вчера цвилих с твоя омлет, кулинарке Grinning Grinning Grinning Много обичам омлет, между другото, с колкото повече блакинги, толкова по-добре. Обаче не мога да правя. Не се справям с обръщането/навиването...

Аз се отчитам с успешно парти вчера. Всички много се забавлявахме, снаха ми беше направила страхотна украса и торта (много е умятна милата). Къщата ми официално вече е къща, не просто строителен обект, щом мога да посрещна и нахраня 14 броя гости Grinning От кога чаках момента градината ми да бъде огласена от смях и музика Heart Чичавото много се забавлява, излъгах го най-накрая да ходи бос по райграса. Много беше смешен милия, вири крака и не ще да стъпи. Събух се аз боса - гледа мойте крака, гледа неговите... По едно време стъпи с единия крак, като щъркелче и ме гледа умно. Престраши се и като запердаши.... Останах без кръст. Grinning  Дръпна и един сън в пипера, висчко е точно Grinning Много съм доволна!
Оказа се, обаче, че бойлерът, който ми монтираха оня ден не става. Тече. Очаквано беше до някъде, защото не е нов, кръстникът ми го подари, дълга история, ама така ми се искаше поне това да не купувам. Майната му де, ще взема нов, ама преспиването в къщата се отлага на този етап.

Днес - гроздобер. Тая дейност никога не съм я извършвала и предполагам, че довечера ще съм смазана, но в момента пръщя от кеф колко много грозде успяхме да отгледаме. Защото до сега винаги се разваляше по-голямата част, даже бях решила да сменям асмите, защото явно са мъхнати. Та те явно се уплашиха от тази ми мисъл и ме наградиха с много плод, който ще заминава на ракия.

Хубав ден ви пожелавам!

# 5 270
Али, не е тежко, но гледай да не си нажилена. Не е ли рано за гроздобер?

# 5 271
Даунче, ми не е рано, готово е. Ако го оставим още ще замине, а и нашите заминават утре на почивка, няма кога. За нажилването... няма на къде повече, опасявам се. Тая година е някакъв мор от гадини, цялата съм наханапа...

# 5 272
  • Бургас
Голяма е толкова ентусиазирана от това, че ще правим ремонт, че от 6.30 пита кога ще започваме. (Удрящо се по челото емотиконче).

# 5 273
  • на Мелмак
Добро утро!
Алечко, така ми усмихна сутринта 🤗 Звучиш супер!

Пием кафе и потегляме на плаж.

Поли, прави това, което те кара да се чувстваш спокойна в момента.
Добре, че имаш хора да ти помогнат.

Ланд 🤗.

# 5 274
Нямам опит аз, само два пъти съм брала и беше в края на септември, началото на октомври.

Милото нахапано то Simple Smile.

Аз съм за порицание. До никъде не съм. Имам да готвя и да чистя, а се подмотквам. Нещо няма ищах сякаш Sad.

# 5 275
  • гр.София
Добро утро!
Пия кафенце и ви чета Hug
Али, много ти се радвам 😍
Поли, Ланд с вас сме момичета Heart
И Лина, ремонт викаш че, и ентусиасти има Grinning
Даунче, неделя е! Опъвай Кълкин и почивай, работата няма да избяга Sunglasses
Мид, видях ви, много нежна и финна Kissing Heart
Аз не знам какво ще правя днес, вчера не се спрях, работа, пазар, среща с приятелка! Днес релакс!
Хубав ден момичета и момче Heart

# 5 276
  • Варна
Ама, Миднайт, тия деца е ясно къде са, онези другите де ги, пълзящите Simple Smile

Радвам се, че сте се посмели с омлета, мацки, скрита лимонка съм аз Simple Smile))

# 5 277
  • София
Добро утро вече от софийско Hug

Септември тръгва с пълна пара, в нас е Бейрут, имам към 164 перални да пускам, всичко е в прах, кафемашината беше развила нови форми на живот, понеже сме я забравили с кафето вътре Scream Бебе гладно, хладилникът дрънчи на празно...
Но първо - кафенце с форум Satisfied  Ред трябва да има в тая държава!

# 5 278
Добро утро. От 7 съм станала и пия кафе. Не е честно.
Решила съм да сменям мебелите в стаята на Натали, но още не съм си изяснила какво да бъде. Ще са по поръчка, за да оползотворим всяко местенце, че ни трябват много места за съхранение на дрехи. Тя последните години е пораснала само 3-4 см, и всички дрехи от 3 години насам и стават. А постоянно трупаме нови. Вчера решихме да мери всички панталони, да махнем умалелите. От всичките 28 броя само едни не стават. Има няколко до кокалчето, щяла да си ги носи навити или с ботуши. И с цялата си наглост вика- Дай да купим още 3 да ги закръглим.  Joy
Поръчахме и нова раница, сега тръпне дали за 17 септември ще дойде.

# 5 279
Добро утро,
отивам да правя палачинки за закуска. Днес смятам да го ударя на мързел, наште предлагат да ходим някъде по балкана но аз съм засега пас.
Миднайт я видях, много е сладка и изглежда на 16.

Общи условия

Активация на акаунт