НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 511
  • 279
  •   1
Отговори
# 105
Забравих! Добре дошли на новите мами  bouquet . А специално на ivka 10 най- специални поздрави аз следих твоята тема и страшно се радвам за теб , мислех да те каня тук даже . Желая ви много , много щастие newsm51

# 106
Добре дошли в Бургас, майчета!   sport027  grinning039

Ние вече се преборихме с "рядкото щастие" - с лечебна храна на Милупа 25. Страхотен ефект! И още една супер рецепта - печени ябълки и варен ориз - пасирани. Става чудно пюренце!

Обаждайте се щом идвате към морето!

# 107
Хайде и аз да приветствам новите мами  Hug
А също така завърналите се тити и ту  Laughing

Да честитя и на всички 7-месечни бебоци, на всички рожденици и празнуващите годишнини! Да сте ни живи и здрави и много щастливи   bouquet  bouquet  bouquet

тити, страхотно ще си изкарате това лято, ейй  Grinning Кой кат вас, и цигуларят е много сладък  Heart Eyes

деситка, честито татттаааа  Wink Нашата хубавица веднъж във ваната каза дедо  Shocked Пък тая дума почти не я използваме, сама и е хрумнала.

И за протокола - на 26г съм  Rolling Eyes Нито стара, нито млада.

Друго какво да пиша  newsm78
Искам пак на море  Mr. Green

# 108
  • София
Добре дошла на Титииииииии:))))
Коте,вярно като  филм със забавен кадър...По важно е че бебо е добре.Пък твоето коремче ще се оправи.
Честита годишнина на Юка и мъжо й!  bouquet
Както и на Симка и  нейния мъж.  bouquet
Бубу,твоя мъник май бие всички тук по подвижност Laughing
Моя не лази,само е  стигнал до положение след сън да се надига в полуседнало положение.И се хваща за косата ми и сам се набира.До там сме:))))Тоест до под кривата круша... Wink
Вивита,да понякога се заформят такива неща там...
Оф отивам да правя кекс и да готвя.
За срещата-каква е прогнозата?
Ах по този повод Юка на мен ми дава грешка новия ти номер,незнам защо?

# 109
ха ха тамън се уговаряте за среща и аз цъфвам.Бройте и мен с Краско и тате

# 110
Добре де , а аз като не ви познавам лично мога ли да дойда на срещата в неделя, за да се запознаем? И ако може къде по-точно ще се чакате на езерото, защото ще съм с кола и се чудя къде да паркирам?

# 111
що да не можеш. и аз не ги познавам мамите. поне не всички. ама таман е време да се запознаем.

# 112
Добре дошли на новите мами!
Майчето ами разкандърдисах се. Както вече писах ще изчакам да видя как е минало това пътешествие и тогава ще решавам за догодина, ако междувременно не излезне нещо по-интересно. Ами освен всичко друго, цената на пътуването щеше да бъде ваканция без Ния и нещо ми трепна в сърцето и май това най-много надделя  Blush
Лелееее, ама ти верно сериозно говориш за 2-ро. Хич не ща и да помислям  Stop
Вивита ако наистина се интересувате мога да ви пратя сайта на агенцията с детайли за пътуването. Ей така да прочетете, а пък като си дойдат моите хора и като ги разпитам подробно ще споделя информация от първоизточника.
Ей и мен ме загложди любопитството и се чудя какво ли е станало в "злобарника" и като свърша тук ще ходя да чета.
Исайкова аз също мисля, че проблемът не е в това, че ти искаш да го кърмиш детето. Може нещо зъбки да го мъчат или просто е такъв моментът. То ще си покаже. Ако е жизнен и весел, мисля че всичко е наред. На мен не ми досаждаш като споделяш как вървят при вас нещата, така че ни дръж в течение  Hug
Невия милата. Знам точно за какво говориш, защото аз имах 2 такива истерични дни преди 2-3 седмици. Първия ден пищя 2 часа без прекъсване и вечерта вдигна 37.8. На другия ден пак пищя и после все едно нищо не е било. Тогава реших, че са зъбки.
Да ти е жив и здрав Кирил!
Моан честит рожден ден! Да си жива и здрава! Каквото ти е в главата да бъде и в ръцете ти!
Много тъжно ми стана за майка ти  Sad
Айс аз отговарям вместо другите - Естествено, че можеш да дойдеш. Всички мами са добре дошли на срещите ни, а пък и ние също някога сме били нови мами и не сме познавали другите Simple Smile Ей помня първата среща на която дойдох. Бяхме с тумбаците и първият човек, който видях беше Тити  яхнала едно от колчетата, който пречат на паркирането пред Историческия музей Simple Smile
Среща мен не ме бройте, защото отлитам в събота за Холандия, но другия път ако не ни е завял вятъра на нейде може да се включа.
Иначе при нас нищо интересно. Ходих до Илиенци с майка ми и малката, че трябваше да поливаме цветята на майка ми в Надежда и аз отново се сдобих с 2 супер спортни комплекта от трико, които ги направих от 4 части - потник, горнище с качулка, дълго долнище и къси, ама доста къси гащи. Единият е червено и бяло, а другият оранжево и бяло. Ами много са яки Simple Smile като правих ревюто на мъжа ми и той "Лелеее, слънце, ама много си секси". Ами кеф ми стана, пък  Mr. Green

# 113
  • София
По прогноза дават дъжд.В такъв случай ще има ли среща? Thinking
А и не е ли много рано все пак? newsm78 Някои още спят... Blush

Ехо,благодаря ти.Много си мила.Да,жизнен е малкия и доста разговорлив днес особено Heart Eyes

И на мен ми стана тъжно за майката на Моан.Какво правят майките в името на децата си...

И Еххо,ама много,много иска снимки.Плийссссссссссссс Wink

# 114
Сега ви допрочетох,за протокола аз май идвам най-младата майка от нашата дружинка на 16 този месец правя 22 годин,а тогава имаме рожденни дни и Уни и Еспри,много ме е кеф че познавам някой който е роден на моят ден.А май доста мами сме зодия Близнаци ми се струва.
Исайкова-еми не знам то тоя дъжд е за кратко и не е много студено,но ако искате пък другата седмица да го направим-тамън ние ще почерпим за р д

# 115
  • Карлово
Ииих, как ви завиждам за срещичката! Хайде дано да е слънчево, много да се наснимате! Не че тук не се срещаме все едни и същи мамчета по кафетата.
Е, и аз отивам да чета какво става в клюкарника, заразихте ме!

# 116
  • София
Хайде тогава по-късно, че шанса да е топло е по-голям. Може към 1часа след обедното хранене. Ще следим прогнозата, ако много вали няма как да стане. А аз Юка ще я преследвам до дупка, че билет ми е обещала   bouquet

# 117
  • София
Ако е в 1 съм навита. Laughing

# 118
За тези които се чудят за темата в клюкарника ето ви линка:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105420.0
Исайкова ами няма кой да ме снима. Мъж ми като го накарам да ме снима из къщи и претупва работата, а пък и вечер като си дойде уморен от работа хич не му е до това Simple Smile майка ми пък съвсем не я броя. Докато обясня кое да натисне, сигурно ще полудея. Едвам я научих да работи с мишката  Joy уплашените снимки, които си правя сама и то от кофти ъгъл са толкова ужасни, че не си струва да се хабя, а пък съм маниачка на тема добри снимки Simple Smile Така, че сори миличка, ама едва ли ще получиш снимки от новите ми придобивки. Виж Поля как получи след 4-5 месеца снимки на едни дънки и то засщото някой съвсем случайно ме снима с тях Simple Smile

# 119
  • София
Ех,Еххо... Sad Sad Sad
Но нищо,поне хвърлих един поглед на темата....
Та се чудя Вивита как е имала тази издръжливост....
Ох,айде отивам да с къпя.и лягам,че малкия започнах да го храня към 6:30...

Общи условия

Активация на акаунт