НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 871
  • 279
  •   1
Отговори
# 120
  • Карлово
Поля, ще затваряш ли за днес темата Laughing

# 121
Хихи опитвам се, обаче една муха много ме ядосва #2gunfire каца ми постоянно на монитора - огромна гадна, черна муха. #Crazy
Еххо, обаче снимките от Витошка още ги чакам Wink и сега сериозно - аз на мъж ми пък почти съм му забранила да ме снима, защото ме снима от високо и така излизам хем ниска, хем дебела/не че сега съм много фина, ама той съвсем ме сплесква Laughing/.
Моан, честит рожден ден!!! Да си жива и здрава много години!!! bouquet
Малеее досега се опитвах да поръчам подарък по нета на мъж ми. ooooh! Още чакам окончателно да ми потвърдят.
Та Мименце, майка ми е родена на 16 юни, но са я писали на 17, а баща ми е роден на 15, мъж ми на 10, а сестра му на 21 - все близнаци, и все готини хора Hug Аз обичам близнаците Heart Eyes
Темата я видях, ама я бяха заключили вече. Иначе щях да дам едно рамо на Вивита, защото съвсем не подкрепям мнението на задалата темата. Naughty
И аз като Майчето съм навита за 2-ро дете, но по-късно.
Хайде удрям кепенците, лека нощ и всички по леглата Mr. Green Wink

# 122
аз пък ги отварям Simple Smile
кепенците, де Simple Smile
петранчето тази нощ ни разказа ни играта.
ако срещата е в 1, ние няма да дойдем. тогава й е време за пюрето, а и се мъча да я науча на следобеден сън, аа ко сме в количка няма как. освен това май ще вали, така че няма защо да си правим планове.  Mr. Green

# 123
олеее, става още по-зле  Sad

# 124
Кое, бе, Майче? Времето или Петра? Няма страшно, и двете неща - до време.
И аз надникнах в темата в злобарника, и ми хрумна само едно нещо, което на мъж ми примерно много силно впечатление му направи - изключително материалистичната, а понякога и повърхностна настройка на доста голяма част от хората тук. Дори при мои приятелки, които иначе му харесват като характер, твърди, че било като някакъв вирус - да се говори и мисли за пари, скъпи слънчеви очила, маркови дрехи, отслабване, козметика и т.н., а останалите, които не се връзват в тази схема - ще си позволя да цитирам един много грозен надпис от една стена - "бедните да го духат". Като допълвам и грозните, дебелите, инвалидите, циганите, черните, въобще различните. Уточнявам, че става дума за един все пак доста разпространен тип хора, който няма НИЩО ОБЩО С ВАС, мили мои мамчета. Но щом му е направило впечатление, сигурно го има това явление. Признавам, че и аз бих се учудила на майчето, извадило тутманик и кисело мляко насред кафето, но не бих тръгнала да я осъждам и обсъждам - кому как!
Отвратително време!!!!! Как може така.

# 125
остави времето - детето се е побъркало нещо. реве, пищи, мрънка - и това цяла нощ. а проклетият зъб не излиза и туй-то. оф, ако всичките 28 зъба са така, ще лудна. то и само 5 да са - пак ще е зле. добре, че е филков да му мятам детето или да му се накарам за нещо-си, за да ми попремине. а колко милиони нервни клетки ми умират преждевременно - не мога и да пресметна...
а за клю-то - аз през 4-5 месеца влизам там, мятам едно мнение, че всички съскат и това не ме кефи и си излизам. и така до след 4-5 месеца.
и всъщност - аз такова време обожавам. пускам пролет на вивалди или нещо ирландско и се зареждам с невероятна енергия. явно съм родена за севера и лошото време там, но е станало някакво недоразумение и нещата са се объркали  Mr. Green

# 126
  • Карлово
ДУ!
Какво му става на туй дете-втори ден се буди в 7?Не че се оплаквам, аз съм от ранобудните, но преди спеше до 9 и откарвах през това време домакинската работа.
Айде и аз да дам рамо на Вивита-ама що изобщо им се връзваш?Когато бях новак, доста често влизах в клюкото, но ми стана безинтресна злобарията, която се лее там.

# 127
Добро утро  Laughing
майчее, тежка нощ, а? И на нас скоро ни предстоят такива. Тюх, пустите му зъби  Rolling Eyes

Мики, за ставането в 7 - нашата Ади май има вграден будилник  Simple Smile Всеки ден в 7 почва да върлува в леглото и аз волю-неволю трябва да ставам  Confused Пък не е истина как ми се спи всеки път!

Аз в Клюто не съм влизала много отдавна. А и не ми е интересно за какво се клюкарства  Rolling Eyes

Хайде лек и спорен ден, момичета  Hug

# 128
a някой да знае какво е това даяна и ники (т.е. знам, че е фирма за детски дрехи, но толкова) и къде имат магазин; и читави ли са нещата; знам,ч е са евтинки, но толкоз

# 129
привет  Wink
здравей на тити - така ми се ходи на море  Sad
поля извинявай накратко, че днес сутринта ми е ужасно натоварена- от каква материя е мрежата ви за комари? аз закупих една от икеа после като я разопаковах тя някаква найлонова - аз мислех, че нещо като памучна марля, но не би. та не мога да си душа детето в такова нещо.
а за клюкарника - не им се връзвам  Laughing- в началото казах каквото казах и после като почнаха да ми лепят загадъчни епитети почнах да ги бъзикам - а те се връзват - особено едно момиче - сигурно още в пубертета (по мозък поне) и ми обяснява глупости и си мисли, че ей сега се впечатлих ... и наистина се впечатлих - от нея, защото аз я будалкам, а тя си мисле, че вече съм смекчила тона  Wink Wink Wink и от авторката на темата , на която 14 страници и се обяснява, че не е проблема в описаната случка, а в начина на описание и в епитетите които лепи на хората с незнам какво си самочувствие (и от къде таквоз ???) ... и тя пак не схвана (а сигурно и никога няма да схване) и на 14 страница ме описа в същите епитети както беше описала жената от 1 страница  Joy Joy Joy страшно впечатлително според мен. наистина се научава много за хората защото виртуално падат много бариери  Wink
еххо - моля те прати ми сайта на агенцията и ако може, като се върнат твоите хора, напиши как е минало и каква е била организацията моля те Wink благодаря 

# 130
   Здравейте и от нас!
   Вивита, направо избухнах в смях като четях темата одеве, оправи ми утрото,  момиче!

При нас нещо става - Емилия не иска каши, кисел,  нито адаптирано мляко - засега е само на пюрета, какво друго мога да й предложа, искам да замествам поне още едно хранене??

Доминика, и ние имаме същото синьо рокле, мъж ми го избра и иска потостоянно да вижда Еми с него.

# 131
аз пък роклите ги шитвам по приятели. много ме дразнят - се се набират нагоре, детето ги дърпа, дъвче - отврат. затова петранчето винаги е натъкмено като момче. а после се ядосвам, че не я разпознават като девойка  Wink

# 132
за срещата- според прогнозата, която чух-  предимно слънчево, евентуално превалявания следобяда. така че според мен е по-разумно да е по-рано, да не ни подпука дъжд следобеда. пък и после следобеда всеки почва едни каши, пюрета и други мазаници. аз лично предпочитам вкъщи да ги правя. аз оставам за 11. казвайте и вие. за в колкото часа сме повече, в толкова.
хайде исайкова, ще станете един ден по-рано  Mr. Green

# 133
# 134
  • Gabrowo->Sofia
....
А и не е ли много рано все пак? newsm78 Някои още спят... Blush.....
ех, исайкова, пак успя да всееш смут  Grinning ми хайде веднъж да станете и вие по-рано, заради нас  Grinning заради социалните контакти...
в интерес на истината на мен към 11 часа ми е по-удобно, защото тогава имаме сутрешна разходка със сън, който е мноооооооого важен за доброто настроение през деня, а обяда ни е към 13,30-14. та аз съм за сутрешна среща (без значение тази или другата седмица)

ооооооооо обещах на denny_k ако има среща да я известя, сега ще я информирам и нея, ако вече са в София да знае

Общи условия

Активация на акаунт