НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 855
  • 279
  •   1
Отговори
# 270
Айс, шегувам се. Да ти призная честно, особено в началото ме гонеше луд страх от синдрома на внезапната детска смърт, защото се случи на бебто на моя братовчедка. Ей така, както се спят, престават да дишат и толкоз. Та тъй като първите дни и аз не смеех да мръдна от леглото му и постоянно се будех, за да проверя, дали диша, мъжа ми купи един много идеен бебефон, който може да бъде свързан с един сензор под матрака на бебето. Та този сензор регистрира всички минимални движения на бебето, включително и дишането, и ако 20 секунди няма нищо, пуска някаква умопомрачителна аларма. Та оттогава спя.
http://www.angelcare-monitor.com/english/hispeed/angelcare.html
ето това е бейбифона

# 271
Брей какви страсти са се позавихрили  Simple Smile
Исайкова, кога пък съм те порязала  newsm78 това хич не е в стила ми и ми стана много чудно кога ли е станало  newsm78
Морето аз също смятам да водя Ния на море. С нас ще дойде и баба й. Плановете са сутрин по хладно да я разходим по пясъка и после да си спинка някъде на сенчица по някое дърво на въздух. Именно затова сме се ориентирали към курорти, в които около хотела има паркове.
Поля к'во ти пука месо ли е или не  Joy ми риба е Simple Smile за мен обаче си е месо, защото рибата е вид животно, което се ражда, диша, движи се и умира Simple Smile
Елена супер новина! Много се радвам за вас!
айда да ходя да се оправям

# 272
Ама аз не се оплаквам в никакъв случай, просто очаквах друго - всеки ти разправя преди да родиш колко е трудно да гледаш малко бебе, как няма да можеш да се наспиваш и няма да ти оставя време за нищо и т.н. - е какво му е трудното ако всички бебета са такива като моята само спи и яде (нищо чудно ще не може още да пълзи и да седи хубаво Rolling Eyes) - мога да изгледам още 10 деца  Mr. Green

# 273
Преди малко пак заспа Laughing - и сигурно ще спи до към 11.00, е може ли такова нещо все пак се събуди към 8.00.

# 274
айде, официално добро утро. определено е по-добро Simple Smile
среднощната история: след като 2 часа рева и игра, детето благоволи да спи от 4 до 5. после аз я поех до 7 като 2 часа си тикахме и плюехме биберона, но затова пък детето подремна. и после филков я взе, за да ми отпусне 30 мин. сутрешна дрямка. да, ама докато й правел попарата (щото аз казах, че като съм кърмила през нощта сутринта кърма няма да има - лоша мама, лоша мама, лоша мама) и тя му заспала в ръцете. и така до 9 откарали - аз спя в спалнята моята 30-минутна дрямка, той гледа бареков седнал на люлеещия се стол и не смее да мръдне щото петранчето спи. много бяха смешни като ги видях така.
айс - баси доброто човече ти се е паднало. изобщо не мога да си представя петра такава. ако нямаше моята трапчинка на брадичката, щях да повярвам, че е била сменена е родилното и нашето добро и хрисимо бебе и някъде другаде. голяма проклетница се очертава. НО МЕ КЕФИ Simple Smile иначе и аз мога да отгледам още 2 като нея. повече не биха ми издържали нервичките. милите те Simple Smile

# 275
Абе сега е добро, но съм чувала че бебетата който са добри като малки когато станат по-големи (на 3-4 годинки) тогава ставало нещо сташно, но да видим дали и тази бабина девитина ще издържи теорията си!  Grinning

# 276
Най-накрая пюрето ми е готово, отивам да го пасирам и сядам пред телевизора, че ми започват сериалите. За сега ви казвам чао, до по-късно. Hug

# 277
  • София-там нейде в западната част
айде и от мен ДУ  Hug
ружа благодаря ти ... ами може би на която и е по-близко за да не се разкарва излишно ... не знам нека и диди да пише
за тая пуста риба    абе нали си е вкусничка та дали е месо или просто риба ... ама готино се завърза разговора  Joy
- за какво ми е секс и хубава фигура Mr. Green
Joy hahaha Joy хи хи ... и аз тъй но не бяха 9 часа... ама не дей така бре сердика  това са благинки от които човек не се отказва .... е поне от едното  Laughing

# 278
Добро утро и от мен! Отдавна сме станали, но чак сега се добрах до компютъра. Днес чакаме да ни сложат дограмата и се надявам да не влизат повече гадинки.

Гого спи от 7-30 до 6-30. Пробужда се за водичка вечерта.

# 279

Общи условия

Активация на акаунт