НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 370
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
ъъ, и китовете.
Одеве излъгах, има някои акули, дет не са живораждащи, а снасят яйца, полярната например. Ама не е толкоз важно  Mr. Green
изобщо Поля ни фърлИ в  смут, даже исайкова не ни беше необходима за което  Heart Eyes
уффф, как може цял Бургас да няма топла вода баш когато се нанесох...... да им се не види и проблемът на Газпром, спрели кранчето към топлофикация заради някакви си 7 млн дълг... сега с водата на котлона и айде....навремето така си излях една вряла вода върху ръцете, ама тогава поне бебе нямах.....

# 241
  бубу-то утрепа рибата  Laughing

# 242
много гадна ситуацията с топлата вода, но дано се реши скоро все пак, че цяло лято без топла вода ще е ад.
ама, тити, и ти си един карък .... Laughing

# 243
а нашето семейство смята, че щом животното има кръв, то значи и месо има.

ето ни и нас - килимчета, панери за играчки - квото ви душа иска: http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=41382

# 244
а ние ще ходим тук:
www.nigovanka.com

# 245
Има и акули които са бозайници, да..има много видове акули..
сладурски снимки майче Simple Smile

# 246
  • София-там нейде в западната част
хихихихи сега видях кво съм писала
за рибата дали е риба или не  
месо де имам впредвид ... тити точно тъй значи  smile3540 асенчо ще ме черпи биричкаааа  cheers ... та той вика по тоя повод че щом е гръбначно-по скоро което е с костна система значи е месо а ако ли няма значи не е месо  Thinking  Whistling 
диди хиляди   newsm20 newsm20  Hands Clap omm moresmile
П.С. внесох поправка
елена покрай рибата и месото пропуснах да ви поздравя за оздравяването ви

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 20:30 от desytka

# 247
  • Gabrowo->Sofia
майче, кажи колко стува нощувща там. впечетли ме екопътеката на тая Нигованка

# 248
много е готина Петра!  малка небрежна кукличка

# 249
oще не знам. ние ще ходим на рд там. рожденничката е сестрата на филков. тя ще плати по 1 нощувка, а другите (1-2-3 - кой колкото иска да стои) си ги поемаме ние. не ще да е евтино. тя парички има и не гледа много-много цифрите. но изглежда готино. скоро ще знам и ще докладвам...

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 20:31 от majceto

# 250
И ние сме в отбора със басеина от Хит,току що го надухме и малкият умира от кеф като е вътре.Купих му и бански от магазина на Бокал в Хита за 5 кинта и му е супер без памперс.Между другото мислите ли да махате памперса на морето или не?

# 251
изобщо Поля ни фърлИ в  смут, даже исайкова не ни беше необходима за което  Heart Eyes
Ами няма само аз да съм в смут я Crossing Arms Wink
Исайкова ама ти сериозно ли си обидена? Стига де, виж че всички ти се молят да останеш Heart Eyes
Прибрахме се, а слънцето даже още не е залязло.
Майче, хубаво местенце, дано си изкарате добре.
Мименце, тук имало бански с памперси, но незнам дали ще купя.

# 252
Абе, мацки, какво правите бре! От сутринта досега 7 страници сте изписали, разногледа станах докато ви изчета  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Но както виждам голяма веселба е паднала тук  Joy Още се смея, хи хи хи  Laughing Laughing
Само дето забравих на кой какво щях да отговарям, та сега ще пиша по кратката процедура  Embarassed
Много снимки пуснахте днес, разгледах всичко, страшни сладури са дечурлигата на всички  Heart Eyes

Аз само ще се похваля, че днес Ади се сдоби с дънково елече. Малко и е голямо, но ще отива много на една нейна дънкова поличка.
 А, да, сетих се нещо, майче, има и роклички и полички, които са с гащички зашити за самата рокля или пола. Много са удобни. Така не се вижда памперса отдолу като си вирне краката малката кукла. А и са същия цвят и плат като дрешката, и не се събират нагоре, ами си стоят опънати по тялото  Grinning
исайкова, ти пък що се засягаш. Такава сладурана си, и си толкова мила, а смут аз не съм забелязала да всяваш  Rolling Eyes
Поля, Ади има подобна на вашата кошарка, само дето е с дъно  Simple Smile
Уни, хубава е рокличката, мдаааа, добър вкус има вашият татко  Laughing
майче, изглежда много хубаво мястото, където ще бъдете на РД. Весело и хубаво да си изкарате  Wink
мименце, ние не махахме памперса. Но пък Ади си седя и с бодито. Представи си както си е без памперс и да се наака върху кърпите например  hahaha

Айде толкоз от мен за днес. Не се сещам какво щях да отговарям на другите мами  Hug

# 253
големи фермани днеска  Wink
по повод белезите - днес бях на един преглед и се паднах при същия лекар при който раждах (в клиниката са на дежурства - кой къде го пратят май) и като ме видя първата работа - дай да видя белега и като се запрехласва - ай какъв е малък ... ама толкова ли беше малък ... а и това скоро ще изчезне - направо ме разби. детска радост някаква го обхвана  Wink а иначе прегледа много интересен (който няма здрави нерви да пропуска) значи хем лекаря гледа хем уреда е енщо като камерка и до стола има едино мониторче - аз така се бях заплеснала по мониторчето, че не го чувах какво ми приказва ...
друго интересно няма, само където с това моткане по болниците Саши спа късно следобеда и сега едвам го приспах . в 8 си ляга обикновенно сега в 9 успях  Sad
а през това време половинката си приказва по тел. щях да го скалпирам. та бързо-бързо сложи масата . сега ще папкаме , после ще нанкаме  Wink
на кг си се харесвам, в дрехите си влизам тъй че няма да влезна в преразход  Wink ядосвам се на сенките под очите от недоспиване (въпрос - на кой колко сън му се пада в денонощието?)
аз също си мисля, че месото от риба си е месо  Wink имаче по същата логика и месото от охлюв няма да е месо ... а жабешките бутчета какво са .... и т.н

# 254
Ааа Вивита, за охлювите и жабите не се бях сетила Crazy. Ще повдигна въпроса след малко, че сега не е удобно Thinking
Мойте кг. намаляват много бавно, но славно. Naughty - е, имам още 4 да сваля. Sad ако забременея втори път/дай боже Praynig/, няма да се нахвърлям на шоколади, сладкиши и мазни неща като невидяла, щото аз май ги трупнах килцата 8 и 9 месец. Имаше един предиобяд, направих кекс и до обяд половината беше изчезнал. Animal Pig

Общи условия

Активация на акаунт