НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 370
  • 279
  •   1
Отговори
# 225
Кита правилно казва, че не е само на френски, и на английски рибата си била риба, месото месо. Незнам, ако измислите нещо, което да обори твърдението им, аз само мога да се радвам Hug

# 226
  • София
Днес бяхме в Горна Баня. Ортопеда каза няма да идвате повече. За незнаещите, ние се родихме с деформация на стъпалата. Вече сме клинично здрави.
Та по този повод с една съседка пихме бира, всъщност по две  Embarassed Та сега ми е едно утрепанооооо. Ама гот. Stop
Днес верно е веселба в темата.

# 227
  Има изригвания и затова.

# 228
  • София
Wink изригванията са мн универсално извинение - за всичко могат да го отнесат

# 229
Смейте се ама на чужд гръб и 100 тояги са малко Crazy Хайде до след малко, преобличам дребосъка и изчезваме на разходка, че жегата понамаля.
Пък някой ако има тълковен речник на английски или френски под ръка, да каже какво пише там.

# 230
Елена, честито!!!
А вегетарианците, като не ядат месо, морално ли е да ядат риба? Разликата между месото от месо и месото от риба е, че ребата не е бозайник. Изключвам Ум. Ама го обясниииих....Ти, Поля, ако искаш им кажи, че в България такива риби имаме, че не филета, а пържоли правиме от тях.
Исайкова, стой тука да ни сваляш възрастовата граница, че само лелки ще останеме Sunglasses Шегувам се, а тебе май ти писна да се шегуваме - та затова сериозно - мисля, че смута сигурно е бил, защото ти завиждаме, че спиш до 11. А ПАК сигурно е било, щото сме ти завиждали, колко невероятно страхотно секси изглеждаш на онези снимки, ти знаеш кои. Така че трай си и стой да ни радваш Heart Eyes А, и Малик по тестисите е Мата Космата, аз останах удивена, като забелязах един ден.
За претоплените теми: килограми имам повече, отколкото секс, затова не коментирам Embarassed
Тити - моите уважения. Знаеш кога да си замълчиш  - а и съумяваш!  bouquet
Уни - дааааааа.

# 231
  • София
meat - The flesh of animals used as food including the dressed flesh of cattle, swine, sheep or goats and other edible animals. The term does not include fish, poultry and wild game animals as specified under § 46.221(b) and (c) (relating to game animals).
www.pacode.com/secure/data/007/chapter46/s46.3.html

май на енгилизки верно няма месо за риба- и в речника нямаше....може само в бг да си мислим, че рибата е месо...да сме някакъв такъв загубен тип хора.....ама все пак ми е интересно тогава към коя група храни спада според тях рибата...

# 232
  • София
А вегетарианците, като не ядат месо, морално ли е да ядат риба?

не не е морално защото, за да си я хапнат трябва да я убият. морално е да ядат само продукти животински, но не и самото животно - независимо плуващо, фърчащо или тичащо е то Wink
а по старите теми една колежка преди няколко дни се видяхме и каза, че съм още по-хърбава от колкото преди да забременея Rolling Eyes (е чак толкова не съм според мен, но съм си същата поне със сигурност); секс - има чат-пат, като малкия отпусне време и като не съм като пребито псе за сън Tired; режим си нямаме - още е хаос нашето ежедневие....туй то

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 18:59 от bubu_to

# 233
Исайкова, стой тука да ни сваляш възрастовата граница, че само лелки ще останеме Sunglasses Шегувам се, а тебе май ти писна да се шегуваме - та затова сериозно - мисля, че смута сигурно е бил, защото ти завиждаме, че спиш до 11. А ПАК сигурно е било, щото сме ти завиждали, колко невероятно страхотно секси изглеждаш на онези снимки, ти знаеш кои. Така че трай си и стой да ни радваш Heart Eyes
  202uu
Бубутооо, видя ли сега, а аз им се пънех че е месо Embarassed Embarassed Embarassed
Изчезвам, че докато се наканя слънцето ще се скрие Crazy

# 234
  • София
ми като си нямат дума да си измислят пък Whistling

# 235
  • София-там нейде в западната част
  Има изригвания и затова.

даааааааааааа  newsm74  Joy
дидииииииииииии искамммм ако е удобно и не прекалено нахално и ако няма сама за това да се разкарваш ... станаха много ииииииииии ама ми се ИИИИскаа  hahaha
за рибата дали е риба или не ами не е месо и аз така знам обяснението ми е като това на сердика защото не е бозайник ... знам че дори че при всичките пости които се правят има дни-празници при които месо не се яде но риба да ...абе поля разбуни духовете .... я кажете че спорим с Асен акулата бозайник ли е или не ... да видим кой прав

# 236
не е бозайник акулата...риба е, хрущялна, една от най-старите в света. Живораждаща е.

# 237
  • Gabrowo->Sofia
деситка, ами никви проблеми нямаш, той ХИТа ми е на 15 мин. с количката от вкъщи....
и пак да се извиня на Исайкова, аз много я харесвам и не искам да си ходи   bouquet наместо смут трябваше да кажа веселба (щото то така се получава) изобщо, ама изобщо не съм влагала негативизъм ..... а днес мноооооооооого ми харесва в темата, даже още не съм сготвила, и зарязах Дани да си изграе с дребосъка в басейна.
тити, пак ме изненада с тия енциклопедични знания за риби/акули

# 238
  • София
ми то и птиците не са бозайници, но има птиче месо...

# 239
Бубу, верно бе.
Единствената риба-бозайник е делфинът. За това изключих Ум (белия делфин).

Общи условия

Активация на акаунт