НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 855
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
Ей го нашето сглобяемо килимче, но имаше и на по-големи квадрати. http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=765892

# 211
  • София
ами назад го има,но понеже каза ПАК.Та исках да разбера кога е бил предишния път...
Ам здраве да ,май трябва да си трая повечко... Cry
ам не се заяждам,но любопитството гложди Laughing
Така е Диди,неправилните формули-засягат.
/ама и с к'ъв словоред го казах/

Айде изчезвам да не всявам смут в темата повече! Mr. Green

# 212
Исайкова Flutter, стегни се, какви са тия баби Меци, смутове и т.н.  А по-добре ми отговорете на въпроса, че сега гледам едно пюре на нестле и му се чудя - някакво двуслойно: отгоре спанак, а долният слой е от норвежка сиомга/пука му на бебето че е норвежка сиомга/. Ама вие такива двуслойни виждали ли сте? Бурканчето е от 200гр. Ами ще дам спаначения слой пък сиомгата отдолу ще опитам да я гребна с лъжицата и максимум 3 лъжички ще опита от нея.
Вие риба дадохте ли?
Пък да се оплача - като бяхме на гости попаднах в спор за рибата и месото. Аз нещо не съм наред - може ли до сега да съм била заблудена, че рибата си е месо? Embarassed Embarassed Embarassed Та ме разубедиха и казаха, че рибата си е риба, а месото нещо съвсем различно/и мъж ми, и една канадка/.
Вие какво мислите по въпроса?

# 213
ахахахахахаххахах
не, минерал е, мисля Simple Smile

# 214
  • София
ЕЕе  вече съм тотално обидена! Crossing Arms

# 215
  • София
ааа Диди - аз си го надух без помпа, че не ми се чакаше да се върне мъжо, ама аз съм си ентусиаст Wink
Исайкова - много си обидчива днес - нидей така Wink
ми рибата месо си е- но все пак е малко по-различно месо....тъй де гювеч с риба не съм яла...в сми малко по-друго се готви с риба, та не е баш месо кат прасето Wink

ама човек да не излезе на разходка за 1 час - 2стр и половина сте изписали Wink

# 216
  • София
риба на 1,2 годинки чак.В списъка ми дават 2 .

# 217
Гого ясде рибка и много си я хареса още първия път. То май няма нещо, което да не харесва. Дано и след време да е така.

# 218
  • Съвсем в края на света
isaikova нИ се троФкай бре. Седи си тука.
Е обаждам се. В Мадан сме, мрем от студ, утре се връщаме в Пловдив.
Мисля да скокна за срещата на 17.
Мартин си има зъб, за който разбрах благодарение на Уни. Нейната мома е страхотна, голям сладур.
А за морето нищо няма да кажа, макар че явно съм плашилището на темата. И к'во ли да кажа, кат' клети Мартин го мъкна по океани, тъй де то нашето море мноооо по-страшно.

# 219
Тити, тъй тъй, то и аз казах, да не е гъба като не е месо, ама ми отговориха, че рибата си била риба и нямало рибешко месо. Е, аз не го сравнявам с телешко или свинско, ама все си мислех, че е вид месо. Но не било. newsm78 не можело да се каже месо от риба.

# 220
  • София
а тогава какво от риба го нарекоха?

# 221
  • Съвсем в края на света
bubu_to то нали се казва филе от риба, тогава ще излезне, че и филето не е месо Simple Smile
еййй Поля какво занимание ни намери

# 222
ахахахххааах, е днес е супер свежо Simple Smile
та какво от риба е? Стрък риба или?
Поля, може би пък само на френски няма месо от риба.
я, Клара е отново тук Simple Smile чакаме разкази!

а между другото, бубу-то, има гювеч с риба.

# 223
  • Съвсем в края на света
аааа тити не ше да е само на френски, щом и канадците са замесени.
В таз връзка, като бяхме в Канада гледахме предаване, за една от рядките професии в света, преброител на есетра Simple Smile

# 224
  • София
мииии то мн от канадците пак френски говорят

Общи условия

Активация на акаунт