НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 869
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
Добро утро на всички  food010

Вивита, чакай да погледна и ще ти кажа за мрежата - значи на етикета пише, че си е изкуствено: 100% polyamide, но пише че отговаря на изискванията за сигурност/аз им вярвам, тук много внимават с тези неща/. Ако нещо е опасно, спират веднага предлагането му на пазара, а ако се внася - забраняват вноса му. честно казано ми прилича ама точно на булчински воал, но по края с ластик - много фина мрежичка/може да я щракна след малко на снимка/. Пере се на 40°, а се глади на 1 точка Simple Smile За количката я купихме от хипермаркет, а за леглото - от бебешки магазин. По-добре е да е от хипермаркета, че е по-евтино.
Уни, ами роклята, доколкото виждам е доста сладка, а и на Емилията сигурно много и отива. Ох какви роклички има тук, ама няма на кого да ги обличам Rolling Eyes
И сега се обръщам с МОЛБА към вас - издирвам рецепта за шоколадов сладкиш. Шоколадов защото да мога да боцна отгоре свещичките дето купихме, че да се виждат добре, а и мъж ми обожава шоколадови сладкиши. Ако може и да е скруши? Crazy
Хайде до после, че се зарових и в готварските книги. smile3529

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 11:35 от Pollia

# 136
  • София
Поля - пробвай и в готварския - може да има нещо интересно....иначе аз не съм голям кулинар...да не кажа, направо че съм малко зле в областта Wink

# 137
Здравейте майчета,

Днес едва гледам от главоболие. И Гогата се събужда снощи и рано рано сутринта. Тука времето е слънчево и леко подухва - само за разходки.

Уни - защо не пробваш с попарка от сухар

# 138
  • Gabrowo->Sofia
Поля, свали си домашен кулинар. Има доста рецепти, има и търсене....
http://kitchenbg.5gigs.com/download/link.php

# 139
# 140
Благодаря ви, ще потърся.
Ефорина, прави си едно кафе и изчезвай на разходка - почти със сигурност ще се почувстваш по-добре Flutter
Аз вчера не излязох, че цял ден едни облаци застрашително висяха над нас, но пък изкарах Поло на терасата и аз през това време си пооправих цветята там, че горките бяха в отчаяно състояние. После човекът продължи да си спи там, а аз приготвях вечерята. Така и не заваля.

# 141
  • Карлово
Ето ви малко розоберачешки снимки. Исках на розовите плантации да я снимам, но в това време как да я заведа-то такава кал е Sick
Вивита, и моята мрежа за количката е като булчински воал, както казва Поля.
Ето една рецепта, не знам дали ще ти свърши работа.
3 чаени чаши брашно, 1 чаена чаш захар, 1 супена лъжица какао се объркват на сухо. Добавят се 1 ч.ч. орехи, 1 ч.ч. олио, 1 кофичка кисео мляко, 1 к.л. сода. Сместа се бърка с лъжица /без миксер/. Пече се и след като изстине се сиропира с: 50 г. масло, 1 1/2 ч.ч. прясно мляко, 1 с.л. какао, 1/2 ч.ч. захар. Отнво се оставя да изстине и се залива с разтопен шоколад.
Еми е голяма сладурана, а и с тези големи очи

# 142
  • Gabrowo->Sofia
http://www.bgphoto.net/photos/15787/o632853629355625000.jpg  Heart Eyes сега вече съм убедена, че искам и дъщеря  Grinning

# 143
Ааа и двете са големи сладуранки Heart Eyes, та предлагам, снимката на Емилията за аватар и ето тази също http://www.bgphoto.net/photos/15787/o632853628291875000.jpg

# 144
  • София
На мен ми е все тая. Аз съм близо да Исайкова та ще я видя независимо дали ще дойде на срещата. Хайде в 11часа. Тъкмо да се върнем за обяд към1-2, че аз имам и друго дете  Embarassed
Мики, старахотни са снимките. Чудесна дъщеря имаш. Аз колко се молих да е момиче втория път...

# 145
  • Карлово
Благодаря, ей сегинка я лепвам на аватара!

# 146
страшни снимки!
ужасни сте, ужасни сте, ужасни сте - нарочно чакахте да замина за Бургас, за да си организирате среща без мен  Naughty
Даяна и Ники - склад в Хаджи Димитър на ул. Ильо войвода, евтини бодита по 2 лв., по 2,50. Комплектчета от три части за лятото по 8 лв. Не всичко е качествено, но има добри попадения.
утре ще купуваме сгъваема платнена кошара/еххо - на Бертони  Mr. Green/, че Деян вече седмица спи на две кресла събрани едно към друго и вече три пъти пада.

# 147
# 148
за бодита не знам, но имало торби  за сън по 8 лв.
ние имаме такова. вече му махнах второто ниво, че петра  се набира и скоро ще се изтърси. но е много неудобно да се превиваш на 2, за да сложиш детето да спи на първото ниво. и като се размрънка и трябва пак да го вземаш и слагаш 3-4 пъти докато заспи - отврат. аз мятам петранчето на гумения килим да спи през деня, а кошарата съм я напълнила с всякакви боклуци - предимно бебешки играчки, одеала, възглавнаички.но за път е идеална.

# 149
има, да, има и тема, посветена на тях в подфорума На пазар.

Общи условия

Активация на акаунт