НОЕМВРИЙСКОТО юначе юнско слънце го закача

• 9 866
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
  • София
къв в този?

Aбе все искам да питам-как се справяте  с кола маската?/мамите със секцио/>?

# 181
Абе така като ви гледам снимките на бебчетата ви се питам само ние ли още не можем да седим, да пълзим? Вече почвам да се притеснявам.
Сигурно твоето дете може да прави други неща, напр. да е сръчно с ръцете или пък да иска да ходи. Ние също не можем да седим. Най-добре говори с педиатъра си на следващата консултация да го види. Може пък дотогава да се научило да седи Simple Smile

Анелето и моя син има космички там, забелязах ги изведнъж. Аз не се притеснявам, много са сладки  Laughing
Уни, а вие по колко заместени хранения имате на ден? ако е 1 можеш спокойно да даваш по още едно пюре съответно, ако предишното е било зеленчуци, следващото плодове.
Аз в безмлечните каши винаги слагам плод, понеже ги правя с вода, а  не с мляко. Пробвай така, може да и хареса.  Wink

# 182
   Исайкова, ами засега никак не се справям.

Я и аз да забия два въпроса, на които търся отговор от известно време -
значи първи - защо така отговаряте за морето и бебето? защо да е рано, аз даже мислех, че добре ще му се отрази на бебока.
и втори - Еспри, съвсем добронамерено, защо казваш на Майце на Майчето, това някаква шега между вас ли е?

# 183
Анеле, вярвам ти за въпросите, защото и аз така правя. Wink Това за косъмчето - аз не съм видяла, но си мисля че сигурно е временно явление. Да не пиеш нещо хормонално?
Хора, не се ядосвайте, смея да твърдя, че в тази тема веднъж изкачаха искри Laughing, но Тити и Еспри не бяха замесени - виж Аз, Кита и Вивита Wink Но всичко е забравено, и трите си пишем в темичката и си мисля, че никой на никого не мисли зло Hug Heart Eyes
Между другото - Кита отдавна не е писала newsm78 Кита, ако четеш драсни някой ред, къде сте?
Анито, и твойта не е лесна. Thinking
Исайкова какви са тези мазохистични колани Shocked

# 184
уни - ха-ха-ха
това ми напомня да споделя, че в къщи се е загнездил някакъв старовремски дух - филков не ми казва мая, маик или там както винаги ми е казвал, а "мамо, да направя ли салата/мамо, ще излизаме ли/мамо, облечи петра..." или там каквото има да казва. остава и аз да му казвам "татко, айде на кръчма/татко, купи хляб..." или каквото, и средновековието (или новото време  newsm78) ще възкръсне със страшна сила у дома hahaha

# 185
а, освен това отдавна не сме дъвкали темите за килограмите, как върви сексът, как обличаме децата и какъв ни е режимът. нали мине-не-мине време и все за това говорим  Joy
днес ме е обхванало необяснимо веселие. въпреки че денят започна в 5 и то с рев, т.е. зле.

# 186
  • София
я аз да подкладя огъня....
поля кога било тва че съм пропуснала?

колана-сауна слим

Последна редакция: чт, 08 юни 2006, 16:04 от isaikova

# 187
за морето - на мен ми е близо, но заради вредните слънчеви лъчи не мисля да водя Гого тази година

а аз имам друг въпрос /може и да ми се смеете/, но отдавна се ядосвам - слагам си снимки за аватар и подпис, с размерите, на които трябва да отговарят. Всичко се получава, виждам ги, когато пиша в темите и след 15 минути вече не се виждат. И така всеки път.

а ето и най-новите ни снимки /то май аз до сега не съм ви показвала никакви/ http://pg.photos.yahoo.com/ph/eforina/album?.dir=8c75re2&.src=ph

за килограмите - аз имам проблеми само на дупе. качих 15 кг, свалих 10, останалите 5 са на дупето
тук открих нещо:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=105361.0;all

# 188
Божке, Божке, мен са ма обсъждали   Simple Smile
това дете пак падна от креслата и даже не се обади, лежеше си по корем и си се занимаваше.
 майче, и ние в 5.30 станахме, но сега поне мога да гледам изгрева над морето Simple Smile
а, майче - и купихме килим пъзел, значи, и сега втори ще купуваме поради малката му площ  Mr. Green
исайкова, а за кола маската - ти имаш ли проблем с белега? Аз не, но ползвам епилатор.
ефорина, аннито - благодаря ви за съветите   Hug
какво за морето и децата, че не ми се рови назад? Много добре подухва тук.
ефорина, аз ти виждам аватара.

# 189
ние пък купихме 3  hahaha
но идват в повечко. само 2 използвам.

# 190
  • Пловдив
Поля, пила съм ДУФАСТОН ( прогестерон) и имам още два курса

ЕЕЕЕ Майче, нашият ден започна още в 3 и 30 , но в момента бебе спи и мама си удисва на акъла
По темата за секса - май нещата ще си дойда на мястото Embarassed само дето женските неразположения са ми много продължителни Confused та се пият илачи, но след първия курс няма ефект - направо река Embarassed Sad
килограмите си стоят на 73 ( -10 от раждането ), аз си получавам редоната порция критики от мама, тати и сестри4ка; става ми криво, но за себеси си се оправдавам с кърменето, макар че ми се иска да съм си добре изглеждаща; все още нося гащи - колан, ама ми писна, май няма файда

# 191
  • София-там нейде в западната част
еее мамита страшни сте от както ви чета се смея  hahaha много сте сладки и усещам че в наща темичка витае много СВЕЖ дух ... я вЕрно подсетете за тея "дразги " ей така от любопитство щото и аз не помня ...
майче да да и нащо тати говори така "мамо айде това ...мамо айде онова"  Joy Sunglasses
ей сега щу видя и аз тая тема че там по принцип не влизам много много ...
така рождения ден мина много яко ... бебета пълзяха на всякъде,тропаха,пищяха и изобщо сега разбрах какво е да си с повече от едно деца  Whistling да му мислиммм ама е яко ... имаше и готина бисквитена торта и по-големите ядоха а ние бяхме много добрички и лапахме де що видим и хванем и се кискахме на всички ... като най-малки заспахме пъви в другата стая ама за малко та да не изтървем нещо ... снимки като ми ги прати мамата по пощата

# 192
   Ефорина и аз ти виждам аватара и едната от снимките от подписа. Незнам колко са.

Pollia, Кита си е в Бг, даже се видяхме, няма нет обаче.

тити, въпросът ми е , рано ли е за бебетата да ги водим на море.

И ние се вписахме в падащите бебетата - Ема се изтърси от столчето си право  на челна стойка. Crazy

# 193
я аз да подкладя огъня....
поля кога било тва че съм пропуснала?
Не помня, а и не съм злопаметна Wink

# 194
  • София-там нейде в западната част
по повод на другия линк ето нещо готино http://fishki.net/comment.php?id=10071

Общи условия

Активация на акаунт