Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 6

• 49 954
  • 752
  •   1
Отговори
# 315
Точно, с поглед само. Ама то наистина си пращях от здраве, беше преди 2-3 месеца това, вече бях свалила доста от килата, самочувствието ми, излъчването ми - ехеее. Честно казано ѝ се възхитих на лекарката, защото направо ПОЗНА Simple Smile

Карай си сега на риба и пиле и хич не го мисли, че щяло да ти омръзне. На мен още не ми е омръзнало, защото много се старая с готвенето. Толкова разнообразно не съм се хранила никога. То преди какво беше, въртяха се само едни рецепти - пълнени чушки, боб, мусака и т.н. Сега съм направо в гурме жанра Grinning Малко, ама качествено, с тертип, с творчество, естетика.

# 316
  • София
Бе омръзва си. Аз варено яйце не мога да погледна вече, риба също. Вече от година ям всякакво месо, но сега и към него трудно посягам, но предполагам, че е от жегите. Сега мъча едно конско, хубаво месо, но не ми върви и ще пробвам котарака с него.

# 317
  • Sofia
6 седмици на стриктна ВМ-НВХ, ВХ до 50 гр дневно, сиофор, - 5 кг, а КЗ на гладно още е 7,2. Е, беше над 8, но очаквах по-бързо да влезе в норма. При вас за колко време влезе в норма?

# 318
Момичета, утре ще си правя годишните изследвания без обременяване. Та се чудя днес да си пия ли Сиофора и утре сутринта дали да пия Л тироксина, преди изследването?

# 319
  • Бургас
Хора....като седнете на кафе какво пиете бе Sad Умирам от жажда,горещо ми е,потна съм и умирам за нещо студно !!! Не ми се пие вода и ще полудея !!!! Честно ви казвам,днес няма да издържа и след малко ще си купя някакъв сок или студено плодово мляко...не се търпи :X

# 320
6 седмици на стриктна ВМ-НВХ, ВХ до 50 гр дневно, сиофор, - 5 кг, а КЗ на гладно още е 7,2. Е, беше над 8, но очаквах по-бързо да влезе в норма. При вас за колко време влезе в норма?
Мисля, че много бързаш.Проблемът с КЗ/Инсулина не е от "вчера", така че ще трябва време на тялото да се излекува.Ако имаш още кг за сваляне, други заболявания, проблеми, няма как всичко наведнъж да стане.
Според мен все още инсулина ти не е "наред" и не успява да се справи с високата КЗ.
Дай си време.Тъкмо ще свикнеш с това хранене и ще изградиш нови и полезни навици.

# 321
Хора....като седнете на кафе какво пиете бе Sad Умирам от жажда,горещо ми е,потна съм и умирам за нещо студно !!! Не ми се пие вода и ще полудея !!!! Честно ви казвам,днес няма да издържа и след малко ще си купя някакъв сок или студено плодово мляко...не се търпи :X
Искам си две резенчета лимон в чашата вода... а ако видя, че имат коктейли, си искам и няколко листенца мента Simple Smile Как може да ти се иска сладък сок точно пък в жегата, съвсем да "залепнеш" Rolling Eyes

# 322
  • София
Газирана вода с лимон.

# 323
  • Бургас
Всеки ден пия вода с лимон...писна ми.С храната се справям,обаче с напитките ще се предам.Не мога да пия само вода,гадно ми е.Особено пък като седна на кафе с приятелки и те си поръчат нещо хубаво,аз ПАК ВОДА....мислих,че все ще има нещо позволено за пиене,ама щом и вие казвате,че няма,ще се съгрешава.

# 324
  • София
Доколкото знам, дори.да свалиш всичките излишни килограми, ще има още доста време след това, докато показателите влязат в норма.
Те отнемат повече време.
Кръвна захар 8 не е ли вече към диабет?

# 325
Фрапе не е ли ок? Аз пия Фрапе или фреш.

# 326
Фрапе не е ли ок? Аз пия Фрапе или фреш.
Фрапето е компромисен вариант.
Аз съм пила черно фрапе без захар.
Фреша е чиста захар, не става.

# 327
  • София
Фрешът е вреден. Знам, че навсякъде се пропагандира като супер полезната напитка, ама за хора с проблеми със захарта и инсулина си е бомба.
За фрапе не знам, не разбирам от кафета, ама не е ли с мляко и захар?

# 328
  • София
Пила съм фрапе без захар: само нес кафе с мляко, много е гадно. По-добре еспресо с мляко и лед.

За какво се пие вода с лимон?

# 329
Няма захар фрапето, отделно я сервират. Черното е без мляко, бялото е мляко и нес кафе. Ще си взема миксерче от Кауфланд да си правя и в нас, много го обичам лятото.

Фреша знам че е не най доброто, но не мисля че е и чак толкова черен. По добре  е от сок капи, а и ако не става дума за ежедневно консумиране мисля че е не е чак такъв проблем.

Сещам се че предлагат вече масово и домашна лимонада. Може да помолите да не я подслаждат. В такъв случай мисля че е ок - газирана вода, лимон, лед, мента и малко пасиран плод (аз пия с малина).

Общи условия

Активация на акаунт