Китен 2018 - 2019 г.

• 51 489
  • 609
  •   1
Отговори
# 330
От понеделник сме в Китен, хотел Ариана. В градчето сме били, но в този хотел не. Избрахме ОИ, за да си спестим ходенето по заведения с бебе и палав батко. Малко ме притеснява прогнозата за времето, но дано се размине. Ще дам отзиви за хотела.
Заредете се с репеленти, защото там обикновено има много комари.

# 331
  • Радомир
Здравейте някой има ли актуални отзиви за Къща за гости Стефи на ул.Странджа 27 ? Намира се близо до южния плаж.Ако някой е бил там моля да сподели впечатленията си от къщата стаята,чистотата,шума от околни заведения?Направих резервация тази сутрин за края на юли началото на август и чак сега следобяда (докато ровех по старите теми за отзиви) видях,че прословутата кръчма При Шопите (която се коментира в предишните теми като източник на доста шум през ноща) се намира доста близо(на Странджа 23) до въпросната къща за гости.Притеснявам се,че няма да можем да спим от шума и че почивката ни ще се превърне в кошмар Confounded

# 332
Ще спите след 23ч. Точно в 23ч спират. Иначе сте близо...ще чувате всичко. Ние бяхме срещу Радис...заспивахме в 23.01ч.😆

# 333
  • Буркина Фасо
както се казва - "на първа линия сте".  hahaha
хората се борят да бъдат на първи ред, най-близко до изпълнителите.

# 334
ММ и голямата дъщеря ме убеждават от години да отседнем в къща Симона, точно зад лятното кино. Сега ще ги разочаровам, че няма да има вече лятно кино.

# 335
  • Буркина Фасо
ей ... все повече се приближавате към мен. ще бягам  hahaha

# 336
  • Радомир
Ако са до 23ч  ще го преживеем, докато вечеряме някъде и се поразходим и се приберем ще приключат.Дано да не свирят по нощите до 2-3 ,че тогава лоша работа.А отзиви от самата къща някой дали ще сподели?
За къща Симона били сме там преди 2 г.Лично аз не останах доволна от хигиената.За 7 дни не ни смениха чаршафите нито веднъж,май само коша ни изхвърляха.Ние си метяхме и почиствахме през цялото време.За мен това беше голям минус.Иначе стаята ни беше с климатик и тераса сравнително новичко обзавеждане.Имахме безплатно паркомясто пред къщата и от терасата успявахме да позяпаме малко от филмите на лятното киното.Лично аз не бих повторила там,но това си е мое мнение.

# 337
  • нейде там, където ....
ММ и голямата дъщеря ме убеждават от години да отседнем в къща Симона, точно зад лятното кино. Сега ще ги разочаровам, че няма да има вече лятно кино.

Може и да работи. Видях разлепени афиши с програма за лятното кино от 05.07. до 11.07.

# 338
  • Първомай
Здравейте,
Върнах се малко назад в темичката, но неможах да намеря мнения за хотел Нева Китен. Искаме да отскочи до морето за няколко дена. Добри оферти излизат за този хотел. Инересуваме близо ли е до плажа? Има ли комари? И тези бунгала дали са читави?
С три деца сме най- малкото е кърмаче искаме тихо, спокойно място с изхранване и близост до морето. Дали този хотел отговаря?

Миналата година бяхме в Нева и останахме много доволни.
Храната беше разнообразна и вкусна.
Близо е до плаж Атлиман .
Комари има , но надвечер ги имаше на всякъде.
За бунгалата нямам мнение дори не съм ги виждала. Иначе Нева е удобен за деца.
Тази година пак све там.

# 339
И ние ще бъдем тази година на Нева- харесаха ни условията които предлага.Искам да питам от къде най-пряко е маршрута до плажа?

# 340
  • Буркина Фасо
И ние ще бъдем тази година на Нева- харесаха ни условията които предлага.Искам да питам от къде най-пряко е маршрута до плажа?
виж го на картата де  Laughing
разстоянията в Китен не са никак голями.

# 341
Нева е почти до плаж Атлиман, минава се по една пътечка, няма начин да не я видите. Simple Smile

# 342
Анелия, как е хотелът? Може ли малко информация, интересува ме основно стаите дали са чисти и хубава ли е храната? Чудя се дали да не резервирам там, не сме ходили?

# 343
  • Велико Търново
Хотел Ариана - ние сме в стандартна стая, има и луксозни. Обзавеждането им е по-ново, разликата е +20 лв за нощувка. Стаите са чисти, ние сме на трети етаж. Телевизора е миниатюрно Нео, обхвата и интернета са доста зле. Храната е добре, не мога да кажа колко е разнообразна, тъй като сме само втори ден тук. Като за хотел 2 звезди и толкова пари не може да се очаква повече. Комари има, но те не са само тук. Снощи на разходка по улиците всички хора се пошляпваха и почесваха. Ако има нещо друго, питай!
Лятното кино работи!

# 344
  • В.Търново
Аз да попитам за хотел Ариана има ли и тази година скара до бара отвън?Следобед какво дават за закуска?

Общи условия

Активация на акаунт