Китен 2018 - 2019 г.

• 51 503
  • 609
  •   1
Отговори
# 255
  • Буркина Фасо
В центъра срещу лунапарка  имаше детска градина . Проверете там дали не може да се запишете за кухнята .
градината е залепена за кметството.
преди съм чувал, че са предлагали детска кухня и че е нямало. как ще е тази година нямам представа.

.. а къде е на Бонго мястото, нямам представа.
той пък кой е ? някаква конкуренция ли ?  hahaha

# 256
Аз питах за детска кухня, но се отказах. Малката стана на 1 годинка. Ще яде от Ол инклузива.

# 257
  • Буркина Фасо
Аз питах за детска кухня, но се отказах. Малката стана на 1 годинка. Ще яде от Ол инклузива.
бих я хранил в Патая вместо на шведската маса.
там поне няма застояла храна.

# 258
Когато моите бяха на тази възраст, си бях харесала едно ресторантче, всеки ден взимах различна супа, приготвена сутринта. И тъй като бурканите от детската кухня са много малки, ходех с една голяма стъклена купа с капак, за да побера цялата порция.

# 259
Здравейте,  ще съм благодарна за отзиви за семеен хотел Албатрос 2.  Подходящ ли е за почивка с 2 деца? (7-8 год.)? Има ли наблизо заведения с вкусна храна?

# 260
  • В света на диска
Здравейте да попитам почивали в Бодуров или Теос има ли, как стои въпроса с шума от дискотеките, ще сме с малко дете и това ме спира да резервирам

# 261
  • Буркина Фасо
Здравейте,  ще съм благодарна за отзиви за семеен хотел Албатрос 2.  Подходящ ли е за почивка с 2 деца? (7-8 год.)? Има ли наблизо заведения с вкусна храна?
в Китен всичко е на една ръка разстояние.  Laughing
по последни данни цените са малко по-високи от миналогодишните - и за спане, и за ядене.

Теос е възможно най-музикалния хотел.  hahaha
от едната страна е бар, който бачка докато има хора. зад него е дискотеката.

едно видео -
https://www.youtube.com/watch?v=FjleqwC0Ot8

# 262
Хотел Теос и хотел Бодуров са на първа линия на плаж Атлиман. Зад тях са дискотеките и е доста шумно. За хотел Албатрос-2, в центъра на Китен на равни отстояния от двата плажа и на 50 метра от луна парка , което е радост за децата.

# 263
Здравейте! Мнения за хотел Славини Сий може ли?

# 264
  • София
Има ли охраням паркинг в Китен?

# 265

До миналата година- не.

# 266
  • Плевен/Пловдив
Здравейте,
Върнах се малко назад в темичката, но неможах да намеря мнения за хотел Нева Китен. Искаме да отскочи до морето за няколко дена. Добри оферти излизат за този хотел. Инересуваме близо ли е до плажа? Има ли комари? И тези бунгала дали са читави?
С три деца сме най- малкото е кърмаче искаме тихо, спокойно място с изхранване и близост до морето. Дали този хотел отговаря?

# 267
В Китен сме от вчера и положението с комарите е по-лошо и от миналата година когато бяхме тук около 15 юни. Ние сме в Морски бриз точно до много стълбите за южния плаж и тук има комари, но са по-малко отколкото къс северния. Снощи седнахме на едно заведение в края на улица Атлиман да вечеряме и беше ад от комари едва се нахранихме набързо. В момента има и нашествие на конски мухи, които също хапят ужасно. Дано скоро напръскат, защото всеки втори върви с мазилата.

Иначе е много приятно и сравнително празно от към хора тази година, поне по улиците. Снощи на плажа в 6 вечерта на свободната зона си имаше доста хора.

# 268
  • София
Аз съм в Китен от пет дни и хотелът ми е на съседна улица от „главната”. Ами да ви кажа, няма кьорав комар при нас, даже и комарници нямаме на вратите. Да не би да сте в близост или до гората? Защото там го има проблема с комарите и мухите.
Иначе, наистина в Китен е спокойно, няма много хора, южният плаж е доста по-рядко населен от Атлиман. Хората се трудят като пчелички около хотелите и заведенията си,  но за съжаление повечето са празни.

# 269
  • Буркина Фасо
Аз съм в Китен от пет дни и хотелът ми е на съседна улица от „главната”.
на коя улица сте?

Общи условия

Активация на акаунт