Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога обикновено се превеждат обезщетенията за майчинство, като болнични във вторник и четвъртък в началото на месеца?
Колко трябва да е количеството на зеленчуково/месно пюре за 8-месечно бебе?
Какво е нормалното количество сън за бебе на 5-6 месеца?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога обикновено се превеждат обезщетенията за майчинство, като болнични във вторник и четвъртък в началото на месеца?
-
Колко трябва да е количеството на зеленчуково/месно пюре за 8-месечно бебе?
-
Какво е нормалното количество сън за бебе на 5-6 месеца?
-
Как да давам капките Abokoliken на бебето?
-
Как да се справя с подсичането при бебета?
Особено ако не спираш нощното кърмене. Ако го спреш обаче (или ако си го спряла) може постепенно кърмата да намалее, при мен поне така се случи, но нямаше нищо общо с идването на МЦ (и на мен ми дойде към осмия месец).
сега вече е сит и сух и спи, но някак си диша така, че го чувам..все едно е със запушен нос. Няколко пъти кихна по-рано, а при последното сменяне на памперса направи нещо, което бях гледала само по клипчета... Започна да пишка и се опишка до ушите. Знам че бебетата имат по-учестено дишане, но нормално ли е да се чува така?
снощи в родилното пак беше при мен, но не е дишал така, а и днес следобед също по време на сън не се чуваше така. Факт е че няколко пъти върна мляко и през носа вечерта... Възможно ли е да е от това?