За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 67

• 37 141
  • 777
  •   1
Отговори
# 75
Много благодаря!!! Нямам пробле с прането и гладенето, за мен е важно бебето ми да не се спарва с целулозните памперсите и да не се подсича.
Има ли майки, които използват пелени, а не памперси и да сподели как е?
Аз ползвам пелени, ако сте с нагласата, че няма нищо сложно, няма да ви тежи едно пране и сортиране вповече.Голямото ми дете за 18 месеца с многократни пелени се е подсякла леко два или три пъти, когато започнаха да избиват зъбките. Почти не е мазана интимната област. С малчо също ползвам, мажа го само вечер след баня. Дефакто по-малко боклук и гъделът лятото при излизане да подбираш пелената според тоалета  Wink
Не се глади нищо
http://www.bg-mamma.com/?topic=838176 тук ще намерите информация, както и в FB групата.

# 76
  • Плевен
Аз използвам преходна чаша на нук с мек какрайник е и неразливна. Много ми харесва и бебчо много лесно свикна с нея.

# 77
  • София
Моят син не успя да се научи да пие от неразливна чаша. Имах такава на Авент с мек и твърд накрайник. Купувах му шишета със сламка.

# 78
Моя ни шише със сламка харесва, ни чаша Sad

# 79
  • Варна
Е, много е малък да схване как се пие със сламка. Моят беше сигурно към 2-годишен или поне наближаваше, когато се усети.

# 80
Като слушам.. някои деца на неговата " възраст" вече пият от такова шише , дори и от по- рано

# 81
До дете е, на 6-8 месеца, когато системно пропи вода дъщеря ми, започна със шише със сламка, от чаша след годинката (неразливна)

# 82
Момичета препоръчайте нещо за подсичане? Гениталиите на бебка са ужасно червени, мазах със здраве бебе, витаминния крем на мустела, судокрем, крема на хип и на себамед и нищо не помага. 😔

# 83
Крема на тази марка от Лили винаги му помага
VZK
http://www.lillydrogerie.bg/images/pocetna_slike/66010291336311.jpg

# 84
Къде е зачервяването?
Вътре или навън по гънките?

# 85
Бепантен. Хванеш ли подсичането в началото са два дни лекува.

# 86
  • София
Македонския крем на Гала Фарм. При нас действа безотказно.

# 87
Къде е зачервяването?
Вътре или навън по гънките?
Навън

# 88
И аз препоръчвам Бепантен с две ръце.

# 89
  • София
Е, много е малък да схване как се пие със сламка. Моят беше сигурно към 2-годишен или поне наближаваше, когато се усети.

Ами моят от 9месечен започна с шише със сламка. Децата са различни.

За подсичане - също давам глас за Галафарм.

Общи условия

Активация на акаунт