За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 67

• 37 201
  • 777
  •   1
Отговори
# 90
Медико Идеал или обикновено Здраве.
И ние се бяхме подсекли и сменихме всякакви скъпи и прехвалени кремове. Ефект от едно намазвяне получихме с евтиното Медико, и Здраве (онези гъстите).
Ако си от София в яптеката на клиникя Надежда имат Крем бебе около 9 лв. е.

# 91
Бепантен препоръчвам и аз. Един от малкото без цинков оксид - някои деца са  чувствителни към него. В много от другите, по непонятни за мен причини, има и много парфюм - също дразни.

# 92
Бепантен препоръчвам и аз. Един от малкото без цинков оксид - някои деца са  чувствителни към него. В много от другите, по непонятни за мен причини, има и много парфюм - също дразни.
И аз ти препоръчвам бепантен

# 93
Моят нещо се беше зачервил и останах приятно изненадана от Бочко.Понеже дечко запрати вече няколко крема зад кошарата,имах само един останал на Бочко.С един два пъти мазане взе,че се оправи.

# 94
  • Велико Търново
При двете подсичания досега мазах първото с бепантен и следващото със судокрем. И двете подействаха още на втория ден.

# 95
Павловичата мас му подейства на моят бебо.

# 96
Македонския крем на Галафарм с две ръце съм за него. Той помогна и на мен докато бях бременна ✌
Също съм доволна от Мултифункционалния крем на Хималая -той е за цялото семейство.

# 97
  • София
А откъде купувате този крем Галафарм?

# 98
А откъде ку6пувате този крем Галафарм?
От аптека.
От кога запачнахте да давате сок на бебето? (И какъв)

# 99
Аз не съм давала и не смятам май да давам преди дс започне нормално да пие вода.

# 100
На голямата след година и нещо.

Галафарм е хубав крем, но при нас не помогна за подсичането.

# 101
За подсичането и аз съм за Бепантен и галафарм - сега като е и по-топло по-честичко измиване с хладка водичка , обилно мазане и честа смяна на памперса. Да не би памперса нещо да не понася, други памперси пробвахте ли?
За сокчетата дразнят стомахчетата и се препоръчват поне от 8 месец нататък. Ако се дава плодово пюре , в него има много по-полезни вещества от колкото в сокчетата.

# 102
Аз не мажа на всяка смяна. Голямата я мажех на всяка смяна и се скъса от подсичане. А сега не мажа и за три месеца не съм имала никакъв проблем. Скептична съм към това омазване.

# 103
Аз не мажа на всяка смяна. Голямата я мажех на всяка смяна и се скъса от подсичане. А сега не мажа и за три месеца не съм имала никакъв проблем. Скептична съм към това омазване.
Може би си е до детенце. Аз я мажа на всяка смяна, до сега нито веднъж не се е подсичала.

# 104
  • Германия
Сокове и аз не предлагам, излишна захар, макар и плодова, и киселини. Дъщеря ми е на 1г5м, за сега пие предимно вода, като е хладно/студено - неподсладен чай. На тази възраст това ми се струва достатъчно

Общи условия

Активация на акаунт