За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 67

• 36 420
  • 777
  •   1
Отговори
# 105
И моята така, на 1, 9 е.  Съвсем от скоро (последните 2 седмици) започнах да и давам по малко правени от мен сокове, защото има упорит запек и ми се струва, че течностите са и малко.
Но като цяло съм на мнението на ТеоМ83.

# 106
  • Монтана
Ходихме днес до дежурен кабинет, лекарката ни каза два пъти на ден мазане с Елоком и да я оставя без памперс колкото може повече време. На обяд намазах с елокома и е по голо дупе, след като попи пастата намазах и малко Бепантен и до сега има видим ефект.
За памперсите - да опигах да сменя марката, но ставаше все по-зле.

# 107
Аз преди мажех на всяка смяна, но сега самата смяна е зор, камо ли да го мажа.... Мъжът ми го маже, не знам как него го слуша, а мен не...
Аз съм давала само сок от диня

# 108
  • Германия
Аз съм давала само сок от диня

Обожавам диня, един от любимите ми плодове! И за това ми в голяма мъка, че дребното не обича диня! Давам й малко парче, тя го осмуче малко и го изплюва! Иначе яде всякакви други плодове, но диня не ще!

# 109
Момичета, купих слънцезащитен спрей и мляко фактор 50 на Бочко за бебо, който е на 5м. Не можаха да ми кажат дали става за бебета. Запознати ли сте дали може да го мажа?

# 110
Доколкото знам повечето бебешки слънцезащитни са за 6+ месеца. Имаше един Чико, на който изрично беше упоменато 0+. Аз лично бих взела нещо аптечно за бебетата, но ги държа на сянка и не ги мажа с нищо. Пък и преди няколко дни направиха 6 месеца.

# 111
Аз използвах на мустела от както е на 3 месеца, понеже тук слънцето е мнг пи силно. За сега не съм имала проблем

# 112
Аз го пазя от слънцето, но ще го водя на гости и свекървата много й разбира главата, ще го разнася по цял ден и по слънце, и по сянка, и където си ще. А, да й обяснявам - от другото ухо ще излезе, затова не ми се рискува.

# 113
Момичета, купих слънцезащитен спрей и мляко фактор 50 на Бочко за бебо, който е на 5м. Не можаха да ми кажат дали става за бебета. Запознати ли сте дали може да го мажа?
Аз ползвам бочко 50 фоктор още от както стана на 3м и не сме имали проблем.

# 114
  • София
А за комари какво ползвате?Установих.че на чико спрея е спрян.
И двете деца не са се подсичали,не мажа с нищо и не прекалявам с миенето.
Сок не давам,но те ядат плодове много.Е сега синът ми на 7 си позволява чат пат,но бебето абсурд .

# 115
За комари ползвам Занзи от 0+ е ✌

# 116
  • Плевен
Ох ,аз тези кортикостероидни кремове бих ги избягвала. Толкова ли е лошо подсичането, че чак такъв крем. Пробвай да направиш отвара от смрадлика и изплаквай с нея.

# 117
  • Монтана
Отвара от смрадлика сварих и с памучно тампонче мажа често и обилно. Наистина е много зле, но от днес на обяд до сега има съществена разлика. Елоком съм ползвала преди години за мен за една доста упорита егзема по ходилата и бях доста скептична да мажа бебето и то в тази област, но дано да се оправи.

# 118
Ползвам го вече месец поне - бебка сега е 4м и половина. Никакви проблеми, доволна съм.

# 119
А за комари какво ползвате?

Точно за комари не знам дали е, но крема на Бочко за след ухапване от насекоми е 0+. Предполагам е и за комари, нали и те са насекоми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт