За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 67

• 36 281
  • 777
  •   1
Отговори
# 495
Щом в шезлонга е абсолютно легнало детето, значи трябва да може и на легло да стои.
А ако е легнало върху Вас не се ли успокоява? Моята ваденка беше върху мен 1 месец. Няма мърдане. Но беше по- спокоен така

# 496
Щом в шезлонга е абсолютно легнало детето, значи трябва да може и на легло да стои.
А ако е легнало върху Вас не се ли успокоява? Моята ваденка беше върху мен 1 месец. Няма мърдане. Но беше по- спокоен така
Леглото не вибрира , там е проблема

# 497
  • София
Стандартните вибриращи шезлонги нямат абсолютно легнало положение. А ако спи в шезлонг с извивка определено не е добре. Намерете подходящ начин да го приучите на легло.

# 498
Стандартните вибриращи шезлонги нямат абсолютно легнало положение. А ако спи в шезлонг с извивка определено не е добре. Намерете подходящ начин да го приучите на легло.

Възможно най- легнала е , и наистина още две дечица в този точно шезлонг са гледане , даже едното първите си 6 месеца нон стоп ден и нощ и нямат проблем едното е на 5 другото на 3 и всичко е наред. Не е проблем шезлонга , хора! Бяхте много изчерпателни , благодаря и приятен ден Simple Smile

# 499
  • София
Приятен и на теб. Търсиш мнение за столче за кола и извивката му, хората ти обясняват, че за няколко часа на ден е ок, но постоянно да стои не е хубаво, нито в столче, нито в шезлонг, ти се обиждаш. Защо питаш като си решила? И педиатри и ортопеди обясняват, че бебето следва да спи на равна повърхност.

# 500
  • Плевен
За в количката може да пробваш с възглавница за кърмене. Има такива, които не са много дебели. Правиш гнездо и слагаш бебето. Явно му е добре да е по свито. Но пак не е подходящо за целодневно.

# 501
  • София
Сега се сещам и аз да попитам нещо. Малката почти постоянно стои със свити пръстчета на краката. Има ли за какво да се притеснявам?

# 502
Шом си убедена, че на детето му е добре в този шезлонг, нашето мнение няма НИКАКВО значение.
Нек отрасне и твоето дете в него, щом смяташ, че се чувства добре.
Аз лично бих си успокоила детето с гушкане. Защото така то ще се чувства по-сигурно, а един ден ще ти липсват тези моменти.
Всичко до тук е личното ми мнение!

# 503
  • Велико Търново

Можете да потърсите този "вибратор" за сгъваема кошара. Закача се на всякакъв вид кошари и си вибрира. Мисля че е Чиполино... Не съм сигурна от Хиполенд го взех и не пазя опаковката да видя. При мен беше голям помощник първите месеци

# 504
Повече от половин час в шезлонг не съм я държала. Абсолютно противопоказно е.

# 505
Приятен и на теб. Търсиш мнение за столче за кола и извивката му, хората ти обясняват, че за няколко часа на ден е ок, но постоянно да стои не е хубаво, нито в столче, нито в шезлонг, ти се обиждаш. Защо питаш като си решила? И педиатри и ортопеди обясняват, че бебето следва да спи на равна повърхност.

Не се сърдя , но казвам за пореден път , че детето ми НЕ ИСКА да седи почти по никакъв повод повече от няколко часа дневно някъде другаде освен в този шезлонг! НЕ ИСКА , за мен също ще е по-хубаво да спя до мъжа ми , а не до шезлонг , или да я гушна на леглото , а не железа , но мямам друг избор , когато я гушна и е топло и плаче , когато я оставя в леглото се върти и плаче , когато я оставя в шезлонга мълчи , това е колкото и да не ми харесва и на вас , това е. За това и купих това кошче за кола , за да пробвам ергономично е и казват , че им помага стойката на бебето за тези гадни колики. На мен също не ми харесва и искам най-доброто за своето дете. Но ако е проблем и някой е ПОСТРАДАЛ от постоянен престой ще си седим само вкъщи на шезлонга и това е няколко месеца. И да питала съм педиатри , даже двама , дали проблема не е деуг толко да плаче , но не е , колики са слава богу и ще разминат след месец два и ще си я возя , обратно в количката когато и помине.

# 506
Аз искам само да ти кажа, че е прекрасна. Да ти е жива и здрава и бързо да премине всичко, за да може да си се радвате на този сладкиш!

# 507
Сега се сещам и аз да попитам нещо. Малката почти постоянно стои със свити пръстчета на краката. Има ли за какво да се притеснявам?

Не. И моята така стои, все ги стиска. Питах изрично ортопед по този въпрос.

# 508
Като погъделичкаш стъпалцето трябва да се отварят. Така ми обясниха с голямата. Иначе не е притеснително.

# 509
  • София
Момичета, може ли помощ за избор на преносима кошара?
Ще я ползваме главно за път и ще седи при едните баба и дядо за да има къде да разполагаме бебо когато сме на гости.
До момента искам да има поне 2 нива на матрачето, да има цип с изход за като пролази и максимално много неща да се перат. Можете ли да ми препоръчате марки, модели? В случая не държа да има повивалник или разни играчки, защото няма да е основно легълце, но пък не пречи да ги има.

Общи условия

Активация на акаунт