Лидл 118 - Август

• 125 717
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 615
З3- та седмица
НА( ново в асортимента):
-Био Рообар( май са тези барчетата,десертните)

ИАС(извън асортимента):
- две имена вина
-класически блат за торта
-кис.краставички
-сладоледен сандвич с бисквити

32-ра седмица
ИАС:
-слънцезащитни артикули Нивеа
-пак вино
-Raw time десерт
-плодови бонбони,300гр.

НА:
-калифорнийски орехи
-зърнена закуска крънчи
-балсам с кератин
-крема сирене
-наденички от пуешко месо
-ементал нарязан
Simple Smile

# 616
Рообар триста пъти го пускат и спират
Ама защо барат кокосовите стърготини и млените бадемки, защоооо

# 617
Рооббара явно си спечели мястото в постоянния ни асортимент Wink...засега.
А защото...питайте Цочето ли беше Joy

# 618
Дори не мога да се хвана и за кода на въпросните печива. Понякога ми се е случвало ако са близки,примерно -2298 е хляба със семената,а пшенично-ръжен е 2299...и да се объркат, случва се. Но на рогчето е 967...Пък има и количество Disappointed Relieved нямам обяснение,а и колегата едва ли има Joy Няма и как да го има.

Явно има разлика в кодовете при различните филиали. При нас хляб със семена е 933, ръжено-пшеничния е 928, а рогчето също е 967.

# 619
  • София
Направо петиция до Цочето да спретнем - искаме си кокосовите стърготини и млените бадеми.
Иначе бойкот и няма да има премия за нея. Ама ха!
Сега сериозно - май има недостиг на кокос, може би не му е сезона.
Скоро мернах повишени цени по стоковите борси.
Дано сеоправят нещата и го възстановят.
По мои наблюдения рообара го купуват разни млади чиновничета - тип офисен планктон.
Като пазарувам сутрин всеки мъкне топли закуски, мляко, банан и бар.

# 620
Дори не мога да се хвана и за кода на въпросните печива. Понякога ми се е случвало ако са близки,примерно -2298 е хляба със семената,а пшенично-ръжен е 2299...и да се объркат, случва се. Но на рогчето е 967...Пък има и количество Disappointed Relieved нямам обяснение,а и колегата едва ли има Joy Няма и как да го има.

Явно има разлика в кодовете при различните филиали. При нас хляб със семена е 933, ръжено-пшеничния е 928, а рогчето също е 967.
Не,няма Wink Аз ползвам артикулен номер за хляба специално. Така свикнах. PLU номерата ползвам за останалите печива. Всеки луд с номера си Sweat Smile

# 621
А каква е тази сладкарска извара ...? Не знам за такава, къде стои, цена? newsm78
Amiamo , може ли снимка на тази външна батерия и кога е пускана? Все си купувам някакви които ми зареждат телефона едва на 1/3, независимо какво твърдят по опаковка.... Crazy
Днес правих спагети със сметана за детето и сметаната "за готвене" ми се стори мноооого рядка. Вярно, че не беше стояла в хладилника, но нещо прекалено течна ми се видя  Thinking
Жалко за киселите краставички...  Confused  Crossing Arms

# 622
Писала съм на цочето, не е сефте да крие бадемите. А заедно с кокоса и рибата тон са ми сред любимите стоки в Лидл. Номера с тях не толерирам

# 623
Това,че ги изтеглят не означава,че няма да ги върнат пак. Ъъъ,с нова опаковка Simple Smile
Едно от моите лични предположения за това отлистване и отново връщане,е че някои неща не са от постоянния асортимент. На прима виста се сещам за слънцезащитните на Нивеа, които сега махат. И го правят да разнообразят асортимента и клиента да има друга опция откъм плажни мазила ,освен нашите Cien. Като последните и те не са в асортимента,но и мястото също е причина. Не стига. А и са сезонни.И затова,хем да не отнемат място от регалите,но и в същото време да има разнообразие се правят тези въртележки. Няма да се обяснявам как ни се върти на нас тази галимация Joy но всичко за Клиента,както се казва. Simple Smile

# 624
З3- та седмица
НА( ново в асортимента):

ИАС(извън асортимента):
- две имена вина
-кис.краставички

32-ра седмица
ИАС:
-пак вино
-Raw time десерт
-плодови бонбони,300гр.

НА:
-калифорнийски орехи
-зърнена закуска крънчи
-балсам с кератин
-крема сирене
-ементал нарязан
Simple Smile

Therteen, мислите ли че вашия работодател ще одобри изнасянето на вътрешна информация в публичен форум?

# 625
Тази вътрешна информация се случва почти всекидневно и не е като да не е забелязана от клиентите. Групичката тук следя от много време и ми стана симпатична с коментарите. Инфото е полезно за тях като клиенти.
 Не мисля, че съм в ущърб на фирмата. Но,ще попитам Simple Smile

# 626
Скрит текст:
З3- та седмица
НА( ново в асортимента):

ИАС(извън асортимента):
- две имена вина
-кис.краставички

32-ра седмица
ИАС:
-пак вино
-Raw time десерт
-плодови бонбони,300гр.

НА:
-калифорнийски орехи
-зърнена закуска крънчи
-балсам с кератин
-крема сирене
-ементал нарязан
Simple Smile

Therteen, мислите ли че вашия работодател ще одобри изнасянето на вътрешна информация в публичен форум?
Чак пък вътрешна,все едно не пазаруваме и не гледаме. 33-та седмица изтича в момента Wink Аман от размахващи пръст ей така, за спорта.

# 627
  • София
Много страшна информация е изнесла жената, стига глупости. Това е за асортимента и новите неща. Кой знае каква велика тайна е споделила.

# 628
Даже бонус трябва да й дадат, задето няма да тормозим троснатото Цоне по телефона

# 629
А аз пък си мисля, щом са толкова загрижени за клиента, защо не си направят по-големи магазините с по-голям постоянен асортимент, ами си го изкарват през "гърба" на работниците. А и в крайна сметка пак го отнася клиента като няма блатове, например. Иначе определено Лидл съм ги признал за най-големите "гимнастици" в отлистване, влистване, вдяване и съшиване. Не им е скучно, никак.

Общи условия

Активация на акаунт