Лидл 118 - Август

• 125 678
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 660
Може ли снимка на тези маслини ,за да си купя и аз ...Благодаря

# 661
  • Бургас
Много обичам маслини, но тези ми идват ужасно солени. Накиснах ги във вода, че иначе не се ядат Simple Smile

# 662
  • WonderLand
Настина са малко скъпи маслините, но мноого ми харесаха и на мен.

# 663
  • София-Младост
Аз съм почитател на зелените маслинки без костилка, има ги в пликче и буркан. А онзи ден си взех в консерва с аншоа...и те любими.

# 664
Всичко без цигари и алкохол
Всичко без цигари и тютюневи изделия. Алкохол може.Пише го на талона .Има го и в общите условия.

# 665
  • София
Някой питаше за сладоледите от 12 стр. Етикетите

Скрит текст:

# 666
  • София
Подобни кутии за прах за пране (1,5-2л) - са пускали в Лидл, но не съм ги виждал,. Спомени за какви пари става дума?
Скрит текст:

# 667
  • София
Подобни кутии за прах за пране (1,5-2л) - са пускали в Лидл, но не съм ги виждал,. Спомени за какви пари става дума?
Скрит текст:
Май около 5-6лв. бройката. Те с техните цени на и 99 ст.  не помня 4.99 или 5.99 бяха Mr. Green
-----------------------------------
Аз да попитам масажната вана за крака струва ли си? Гледам е на доста по-ниска цена от същите такива, но на други марки по други магазини. Thinking

# 668
Всичко без цигари и алкохол
Всичко без цигари и тютюневи изделия. Алкохол може.Пише го на талона .Има го и в общите условия.
Много добре си спомням за алкохола, защото съпругът ми беше взел бира и трябваше да анулират цялата сметка заради нея.. ние не пушим, така че едва ли е било за друго .

# 669
  • Стара Загора
Здравейте, преди години купих електрическа метла за майка ми тя много я харесваше, но вече се развали.
Знаете ли дали все още ги продават и кога.

# 670
Виждам,забелязали сте новите пурички. И на мен обаче ми идват мн сладки. Може да сте обсъждали,но около тези новите пурички имаме едни вафлени( май така се водеха). В тъмнозелена с черно опаковка. Тези ги хапвам като солети,любими ми Simple Smile

Вилия,следи брошурите. Обикновено през определен период се повтарят нехранителните акции. Не поддържаме някакъв постоянен НФ(нон фуд) асортимент.

# 671
  • София
Скрит текст:
Май около 5-6лв. бройката. Те с техните цени на и 99 ст.  не помня 4.99 или 5.99 бяха Mr. Green
-----------------------------------
Аз да попитам масажната вана за крака струва ли си? Гледам е на доста по-ниска цена от същите такива, но на други марки по други магазини. Thinking
О, аз за толкова ще си купя един плик прах от ДМ...
Майка ми си взе, но не знам да ти кажа... има вибрация и две ролки - може би трябва да се наблегне на солите и водата !? Медисана не са лоши като марка иначе, имам одеало на ток.

# 672
  • София
Здравейте, в Лидл още ли има течна сметана на Пилос и тази от 30% течна ли е наистина, че скоро взех една на друга марка и беше ни течно ни креместо, като пресечено. Трябва ми течна Simple Smile

# 673
  • have faith and be patient ..

# 674
  • София
Там си е течната сметана - в кутийки по 200 гр, с плодчета отпред.
Често купувам за готвене и съм забелязала, че гъстото остава вътре в кутията.
Затова като излея течната част и я срязвам и гообирам с вилица.
От 27.08 - гръцка седмица и дрехи за по-големи деца.
От 30.08 - термоси и пасатор.
Това видях днес на плакатите.

Общи условия

Активация на акаунт