Лидл 118 - Август

• 125 823
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 330
  • софия
Някой питаше за кокосови стърготини- стоят при захарта, сметаните, кондензираното мляко.
Относно номерата и кутиите, имам познати, които разкъсват комплектите когато са да речем две детски блузки заедно, правят си цветова комбинация каквато им харесва, на касата никой не гледа какво имат в кутията, останалите части от комплектите остават непродаваеми и така... Бай Ганьо.... та внимавайте и гледайте...
Въпросът е, че разликата в номерацията не е при отварян пакет, а във фабрично затворен и то си личи.

# 331
И на мен ми се е случвало такова фабрично объркване.Веднъж имаше детски долнища по две в комплект,фабрично опаковани ,едното беше един размер,другото друг...

# 332
  • Бургас
При мен блузки имаше различни. На опаковката пишеше 86-92, вътре бяха 74-80. Добре, че му станаха тогава.
Моят син е на 2,5 години, не е едър, но висок. В Лидълската номерация е 98-104, даже някои са му големи.

Засилих се вчера за карамелените вафли, ама 4 лв. ми се досвидяха. Много бе, пък вътре десетина вафли, само като си помислих как ще ги опустошат зверовете на едно ядене в къщи и ме заболя … портфейла Joy
Авокадо в мрежичка взех, харесва ми, че са малки, иначе едно от големите го ядем 3 дни. Много го обичам сега в комбинация с домати, зимата с айсберг. Малкия го ръба всякак Grinning

# 333
  • Пловдив
Моето авокадо е ок...купувам го,щото св храня високомазнинно.

# 334
Засилих се вчера за карамелените вафли, ама 4 лв. ми се досвидяха. Много бе, пък вътре десетина вафли, само като си помислих как ще ги опустошат зверовете на едно ядене в къщи и ме заболя … портфейла Joy

На мен в последно време много ми харесват тези, почти всеки път си взимам от тях. Yum

# 335
  • 2860 км северно от Екватора
От американската седмица съм пристрастена към мини мъфините, ужасни са, докато не свърши пакета не мога да спра. Grinning

# 336
  • Козлодуй
So Lucky*, Не се ли страхуваш от диабет то сладкото винаги води след себе си още сладко и влизаш в омагьосан кръг - колкото повече ядеш сладко толкова повече ти се яде Simple Smile
Аз в четвъртък взех мъжко и женско яке и ни се искаше да са по-тънки но и тези ще свършат работа като застуди не са за сега още Simple Smile
Пак ще има талон за намаление - много често ги дават за да ходим по два пъти до магазина ама ние и без това си ходим по толкоз Simple Smile

# 337
Май ще сменям якето за 122/128...но утре ще отида да видя какво са върнали...

# 338
So Lucky*, Не се ли страхуваш от диабет то сладкото винаги води след себе си още сладко и влизаш в омагьосан кръг - колкото повече ядеш сладко толкова повече ти се яде Simple Smile

Не. Не ям всеки ден сладко, кръвната ми захар е в норма, около 4.

# 339
Аз в четвъртък взех мъжко и женско яке и ни се искаше да са по-тънки но и тези ще свършат работа като застуди не са за сега още Simple Smile
Пак ще има талон за намаление - много често ги дават за да ходим по два пъти до магазина ама ние и без това си ходим по толкоз Simple Smile
Не разбирам защо проповядвате? Има толкова теми за здравословно хранене - който се интересува ги чете..

П.п. и моята е 4, ям всеки ден сладко и смятам да продължа Simple Smile

# 340
Всъщност сладкото е доста вредно и едва след като родих започнах да се замислям. Започнах да чета етикетите, да се интересувам в кое колко захар има т.н. За мое щастие нямам проблеми за сега, но определено не се тъпча със рафинирана захар. Фафлите и аз не ги харесах на външен вид. Peace

# 341
Ами, аз станах на 34 и нищо ми няма(поне не свързано със сладкото). Мисля да продължа така. В живота ми има и други вредни неща, освен сладкото.

# 342
  • Козлодуй
Много се извинявам не исках да давам акъл на никого Simple Smile Благодаря, че споделяте впечатления от стоки Simple Smile

# 343
  • have faith and be patient ..
Аз пък обичам и проповеди и акъл , винаги може и нещо ново да чуеш ..

# 344
  • shumen
Вафлите взех веднъж и толкова беше,защото са скъпи,а вътре са малко в пакета.

Общи условия

Активация на акаунт