Лидл 118 - Август

• 122 153
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 140
Аз пък си отварям водичка ВЪТРЕ в магазина и си пия пак ВЪТРЕ...
Извинете, ако някоя капка вода се е отронила, докато се поя...

Дрехите - взех две долнища, едното е без ластик долу. Взех и чорапи. Една спортна тениска - за първи път НЕ я извадих от опаковката да я видя, направих го сега и ми се вижда малка, за жалост. Взех и една блуза бяла с дълъг ръкав за детето.

За пръв път купувам такова долнище от полиестер -дишаща материя. Идеята ми е да го ползва детето за часовете по физическо - хем е леко и няма да тежи като памучно долнище, когато се носи в раницата имам предвид, хем се надявам наистина да отвежда потта и влагата навън.  Но довечера ще ги мерим, да видим как са...

# 1 141
Много е лесно да се оправдаваме с децата. То гладно, то жадно...то еди си какво. От малки като им се дава такъв пример, те растат такива хора. После се чудите защо при дрехите, всички кутии са отворени и разхвърляни.

# 1 142
Много е лесно да се оправдаваме с децата. То гладно, то жадно...то еди си какво. От малки като им се дава такъв пример, те растат такива хора. После се чудите защо при дрехите, всички кутии са отворени и разхвърляни.

точно така е, примерът е от изключително значение. децата са като родителите си. пълно е с мърлячи и зле възпитани хора, децат им даже ги задминават по мои наблюдения.
имам 2 деца. били са и бебета, и малки деца, сега вече започват да се поочовечват. никога, ама никога не се е случвало да се хранят в магазин, дори не би ми хрумнало да им позволя. чакат докато се приберем - нищо няма да им стане. отделно, че такива боклуци като индустриални понички и гевреци не купуваме и дори и да реват - няма да получат. свикнаха и дои не си правят устата дори.
естествено, че могат да изчакат малко, че и много. и храната, и забавленията са им твърде достъпни. само им хрумва нещо и хоп - веднага им се осигурява. след това скучно им било, отегчени били, дебели били, невъздържани били....ами закономерно.

# 1 143
Аз пък си отварям водичка ВЪТРЕ в магазина и си пия пак ВЪТРЕ...

Аз пък изливам половин бутилка кола в някой ъгъл и допълвам бутилката с уиски... Ама ние сме големи хора - можем да решаваме кое е добре да се прави и кое не. Grinning

# 1 144
Дами, мисля че се отплеснахте и излязахте извън темата...

Също смятам, че понякога се драматизира прекалено на тема чистота , както последните коментари например. Който не му харесвя мърлявия Лидл, има избор и за други магазини, нали...има и други държави също, ако смятате че целия народ е мърляч и не можете да му надделеете...

И изобщо ви се чудя как хабите енергия да се ядосвате за една троха по пода, ама хора разни...лично мнение.

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 13:35 от teta75

# 1 145
  • Където морето целува небето...
Тета, може ли да ми кажеш дали са хубави ластиците на долнището? Интересува ме стегнато ли е в кръста и евентуално има ли начин да се промуши ластик (на нас ни е голям проблем дългите крака и слабата талия и почти всичко се преправя). Сивата от снимките ли взе ти?

# 1 146
Две от долнищата са с ластик долу на крачолите, едното само- сивото, е без. Отгоре имат ластик, освен него има и връзки, така че да може да се достегне. Сега ще ти кача снимки от телефона...

Сивото без ластик долу

# 1 147
Взех инструмента за гравиране - беше изостанал в кошниците и с около 5 лв по-малко от редовната цена. Пробвах го на стъкло (на чаша) - работи си. Не е много красиво, но това е защото е първи опит. Само едното картонче с шаблони беше откраднато от кутийката, но аз и без това не мисля да ги ползвам.
Сега ми се иска да го изпробвам на камък и метал, но нямам подходящи предмети.

Харесвам много платната за рисуване (и от тях имаше изостанали в кошниците).

П.п. аз обикновено гледам дрехите, които са отворени, но ако няма от моя размер, отварям някоя. Естествено, ако е подходяща, я взимам (но ако не е, я оставям).

# 1 148
https://trud.bg/%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%8 … 0%B5%D1%82%D0%B5/

Червени ябълки в опаковка от 2 кг.

Аз скоро купувах, но бяха насипни...на кг.

# 1 149
Е не, побъркаха ни- яйца, зеленчуци, плодове, меса и какво ли не...отровни червени ябълки...като виц ми звучи
Дори с моята параноя взех да притръпвам вече...то направоооо....

# 1 150
  • София
https://trud.bg/%D0%BE%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%BD%D0%B8-%D1%8 … 0%B5%D1%82%D0%B5/

Червени ябълки в опаковка от 2 кг.

Аз скоро купувах, но бяха насипни...на кг.

Преди няколко дни на вратата на магазина имаше доста голямо съобщение със снимка за тези ябълки, но тъй като не съм купувала скоро, го подминах. Надявам се да няма много хора, които са ги консумирали. Sad

# 1 151
  • have faith and be patient ..
И аз се е случвало да си отворя вода да пия , редовно на касата давам празни опаковки от печивата , отворени солети и т.н , нека съм лоша и невъзпитана майка ,всеки сам си решава Simple Smile едно времешното пазарене не беше като сега все си мисля , големите хипермаркети кога се появиха ,и то не толкова масово ги имаше на всеки ъгъл , пазаренето в кварталния магазин за 10-15 минути никога не ме е принуждавало да отварям нещо вътре в магазина .. в лидл прекарвам поне час , за благото на мен и околните предпочитам детето да хрупа нещо отколкото дамрънка, реве ,пищи ,тръшка и прави задни мостове през целия ни престой .. щото на някои и това им пречи и ги нервира

# 1 152
Не си го възпитала да седи мирно, дете било.   И да не яде индустриални боклуци.

# 1 153
  • have faith and be patient ..
Това за индустриалните боклуци е много дълга тема ,чието място не е тук ..

# 1 154
Преди ок. седмица 2-3-ма от фб приятелите ми споделиха тази снимка - някой е решил проблема с пазаруването и детето. Scream Но предполагам, че е стара, тъй като по-новите клетки в магазините в моя град, са много по-малки.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт