Лидл 118 - Август

• 122 015
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Прах Омо, който се продава в Лидл кой го произвежда? От темата зная, че не е добър. Видях в магазините за паралелен внос Омо с гръцки надписи и друго. Искам да разбера кое Омо не трябва да купувам.

# 1 291
Четох, набързо признавам си, че хвалите някакви маслини в буркан.
Отидох, те пък се оказаха два вида в голям буркан Joy Пак нещо не съм разбрала - зелените или черните?

Черните взех аз.

# 1 292
ако са тъмно черни са боядисани.

# 1 293
  • София
Не, не са. Маслините са по скоро тъмно лилаво-кафяви, и не са всички еднакви ,единственият им недостатък е, че са доста солени.

# 1 294
От зелените маслини съм взимал на 2 пъти и 2-та пъти са били много корави. Другите са хубави и са си постоянни, каламати. Навремето пускаха и в малки бурканчета от тях, мисля, в гръцката седмица. Ако ги превариш си стават безсолни. въпрос на вкус. Мен ми харесва дори и маринатата им за пиене, топене:)

# 1 295
Не, не са. Маслините са по скоро тъмно лилаво-кафяви, и не са всички еднакви ,единственият им недостатък е, че са доста солени.

каква е цената и грамажа? аз обичам солени, но не отровни, де.

# 1 296
  • София

415 гр, цената май беше към 5.70, може да не съм точна до стотинка. Иначе са ми фаворит, маринатата им не есамо вода а има и зехтинче. От всички консервирани на пазара, за мен са най- добри. Само солта ми е в повече. Сега като поизядохме от буркана сипах вода , да видя дали ще се обезсолят малко.

# 1 297

5,49 са 415гр. Явно количеството сол е относително, за мен не са много солени.

# 1 298
  • Пловдив
Лидлския си е хубав запечен, даже мекия е още по-хубав като се запече. Но наистина има партиди, които се режат трудно.
За паниране може да се нареже някак и всяко парче да се увие в пликче или опаковъчно фолио и да поседи малко във фризера, така по-малко се разтича.
На родна стряха по бдс, кашкавала е добре. Peace
+1 Peace и аз от него взимам.

# 1 299
  • Където морето целува небето...
Идвам да похваля бялото грозде. Едро и сладко, много ми хареса, пак се връщах за по-голямо количество.

# 1 300
Прах Омо, който се продава в Лидл кой го произвежда? От темата зная, че не е добър. Видях в магазините за паралелен внос Омо с гръцки надписи и друго. Искам да разбера кое Омо не трябва да купувам.

От лидълското Омо НЕ купувай. Нисък клас препарат е с орязани съставки...

Вземи си от Кауфланд - тази седмица Омо ултимейт е на промоция.

В Гърция на Омото му викат Скип...тоест гръцкия Скип и Омо ултимейт у нас е едно и също...

# 1 301
Тета, да, за сладкарската извара питах дали е подсладена, ама съм написала сметана... Joy Месри, идеално- точно неподсладено търся  Simple Smile За кондензираното мляко знам, знам колко е сладо  Shocked Shocked За ементала и аз съм така- запечен и замаскиран с други вкусове става, ама самостоятелно ми е сладникав. Виж, в чужбина съм яла подобни сирена, ама без сладникавия момент, те ми харесваха....
Аз много харесвах едно сирене в метални, цилиндрични и високи кутии- 800гр. някъде 10-11 лв беше. В ХХЛ седмиците го пускаха 1кг на същата цена....жалко, че изчезна. Сега има някакво подобно, но е друга марка и около 15лв, май пак за 800гр.- не сме купували от него.
Ще пробвам някой кашкавал, дано да има и по-малки опаковки. newsm78

# 1 302
  • София-Младост
Аз не че съм купувала, но от прочетеното съм останала с впечатления, че тази т.нар сладкарска извара си е баш подсладена.

# 1 303
Нямаше да изям една кофа, ако беше подсладена Grinning

# 1 304
  • Козлодуй
За кашкавала благодарение на Тета разбрах че е хубав и купувам продълговатия на Блуедино дето е 750 гр. преди това попадах все на горчиви Simple Smile Сега вече не купувам и този защото открих един човек който продава домашен и той е по-слабо солен та ми допада много Simple Smile Ама като е така безсолен мога да изям цял калъп - много е вкусен Simple Smile Чуждите сирена дето приличат на кашкавал не харесвам те наистина са сладки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт