Лидл 118 - Август

  • 122 015
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Мнения: 280
Я си сверете партидите. Не може да е все "мек"...Simple Smile Защо, според вас българския кашкавал удари 20+ лв., а вносните, дори Ементал, Гауда и Едам са 10-12 лв./кг.? Нали тук изкупуваха на безценица прясното мляко, а се оказа, че го внасяли на прах или аз не съм разбрал пак нещо?

# 1 276
  • Мнения: 75 314
Не мога да свикна с вукса на ементали и подобните им...сладни ми и това си е. Не ме кефи. Пробвах, напъвах се да ги харесам...ама небцето ми друго викаше...
А иначе много обичам кашкавалец, много...

Този не е 20лв/кг...по-надолу е...

# 1 277
  • Мнения: 50 637
Аз па ги обичам, ама не е много полезно, а и е калорично...мога да изръпам парчето ементал като вафла...за минути...Scream

# 1 278
  • Мнения: 280
А българския кой е хубав, като го печеш на филийка, примерно, да не става на локва растителна мазнина и да не е "мек"?

# 1 279
  • Мнения: 41 685
Преди около седмица си правихме паниран кашкавал (от една местна мандра) и стана супер. С такъв мек не си представям как ще стане.

# 1 280
  • Мнения: 5 098
Лидлския си е хубав запечен, даже мекия е още по-хубав като се запече. Но наистина има партиди, които се режат трудно.
За паниране може да се нареже някак и всяко парче да се увие в пликче или опаковъчно фолио и да поседи малко във фризера, така по-малко се разтича.

# 1 281
  • Мнения: 20 885
Аз все си мисля, че гаудите и едамите са с растителни мазнини.

# 1 282
  • Мнения: 75 314
А българския кой е хубав, като го печеш на филийка, примерно, да не става на локва растителна мазнина и да не е "мек"?

Аз филийки не ям и не мога те ориентира...

# 1 283
  • Бургас
  • Мнения: 5 795
Мда, дългия кашкавал често си мени твърдостта според партидите, но пък като пипна че е много по-мек от обикновено, не го взимам, при все че е любимия ни кашкавал. Напоследък сме на Родна стряха по БДС, но този от Ведраре (различните грамажи на отлежалия 45 дни (по етикет) са с различни производители - на единия пише Ведраре отпред, на другите Алфатар. Вторият не сме го пробвали.)

# 1 284
  • have faith and be patient ..
  • Мнения: 4 694
Досега най-приятното сирене ни е това в кръглата желязна кутия. Стегнато, вкусно и не е прекалено солено.

абсолютно подкрепям ,най-вкусното сирене!!

# 1 285
  • Варна
  • Мнения: 245
Аз много харесвам кашкавала на Ситово Grinning

# 1 286
  • Мнения: X
Четох, набързо признавам си, че хвалите някакви маслини в буркан.
Отидох, те пък се оказаха два вида в голям буркан Joy Пак нещо не съм разбрала - зелените или черните?


Взех на дъщеря ми яке от тази седмица , не е чак яке според мен, но става.

Бейби царевица, масло, кайма, тетрадки и това е май. Аааа и един пакет пурички им взех. Пробвах една, но не ми харесва пълнежа.

# 1 287
  • Мнения: 4 289
На шоколадовите пурички пълнежа за мен има брашнян вкус, белите са много приятни.

# 1 288
  • Мнения: 27 189
Лидлския си е хубав запечен, даже мекия е още по-хубав като се запече. Но наистина има партиди, които се режат трудно.
За паниране може да се нареже някак и всяко парче да се увие в пликче или опаковъчно фолио и да поседи малко във фризера, така по-малко се разтича.
На родна стряха по бдс, кашкавала е добре. Peace

# 1 289
  • Асеновград
  • Мнения: 4 042
На шоколадовите пурички пълнежа за мен има брашнян вкус, белите са много приятни.
Относно пуричките последния пакет с бял крем се оказаха влажни, явно опаковката не е била добра.Но за момента ме отказаха от точно този артикул.

Общи условия

Активация на акаунт