Лидл 118 - Август

• 122 022
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 260
  • с/у ОколоМръсТното
тета75 - благодаря!

# 1 261
Немското масло май има ограничение в бройката-взех 8, а само 5 са с отстъпка...другите са маркирани на 2,79 😞

# 1 262
Мхм... И предния път имаше такъв момент. Някой се беше оплакал тук

# 1 263
Да, пише го и на етикетите с цената. Трябвало е  само да помолите да ви ги разделят в две сметки.

# 1 264
Не е ли за всичко в промоция до 5 бройки или аз нещо не съм разбрала? Помня че някой коментира че ги пускат на отделен бон, за да заобиколят това ограничение.

# 1 265
  • shumen
На етикета си пише,когато е до 5 бройки ограничението.
Моето диване хареса суичера нищо,че му е малко големичък все още.

# 1 266
Аз по метода на изключването се спрях на тъмния. То и ако той отпадне, не останА цвят..Joy
Според мен тъмносивото е по-интересен цвят от черното. Peace В същото време е достатъчно близо до черното, за да не се натрапва (ако не ти харесват ментово зеленото, розово и подобни).  Laughing
Ей, минах до Лидъл, не сетих какво имам за пазаруване оттам и...се сетих вкъщи Mr. Green Joy Нищо, следващия път  hahaha
Сладкарската сметана подсладена ли е?

# 1 267
Изварата ли - не е. Тази в кофата от 1 кг...

Или за течната животинска питаш с плодчетата...и тя не е .

Само кондензираното мляко е сладко. Мноооогооооо сладко.

# 1 268
Взех от маслините, които похвалихте, много ми харесаха, благодаря!
Затова пък кашкавала на Блуедино в голямата опаковка беше много зле, обикновено взимам от по- малката, този беше толкова мек, че можеше да се маже на филия. Отвратителен.

# 1 269
Кое сирене е по- безсилно?

# 1 270
Взех от маслините, които похвалихте, много ми харесаха, благодаря!
Затова пък кашкавала на Блуедино в голямата опаковка беше много зле, обикновено взимам от по- малката, този беше толкова мек, че можеше да се маже на филия. Отвратителен.
Понякога се случва кашкавала да е мек, но не е често. По-често е хубав и от време на време някоя партида е за мазане.

# 1 271
И аз взех в понеделник от дългия калъп кашкавал...лееееко е мек, да, но го помирисах и не ми миришеше на гадно, а на масло...

# 1 272
  • София
Досега най-приятното сирене ни е това в кръглата желязна кутия. Стегнато, вкусно и не е прекалено солено.

# 1 273
И аз взех в понеделник от дългия калъп кашкавал...лееееко е мек, да, но го помирисах и не ми миришеше на гадно, а на масло...
Гадно не мирише, но е твърде мек, а го взех за паниране, пък то с ножа не се реже. Нищо, ще си взимам пак от по- малката опаковка, досега винаги е бил наред.

# 1 274
Моят не е чак толкова мек. Реже се...

Общи условия

Активация на акаунт