Лидл 118 - Август

• 122 031
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 245
  • София
За ваучерите - проверете дали изобщо приемат от Вашите ваучери, защото на мен изненадващо преди месец ми заявиха, че от януари  #Crazy  не работели с моите, а преди това бях купувала в други обекти с тях точно.

# 1 246
  • Перник
За ваучерите - проверете дали изобщо приемат от Вашите ваучери, защото на мен изненадващо преди месец ми заявиха, че от януари  #Crazy  не работели с моите, а преди това бях купувала в други обекти с тях точно.

И сестра ми е сърдита на Лидл по същата причина.

# 1 247
  • Там, където ме обичат
Някой може ли да покаже шампоана и балсама за коса с макадамия?

# 1 248
Някой може ли да покаже шампоана и балсама за коса с макадамия?

Скрит текст:

# 1 249
  • София
Олиото добро ли е (рядко купувам), в сравнение с Витае доро в К-нд примерно.?

Готварски таймер скоро дали ще пускат и колко струваше? Не ми се рискува с такъв от Левчетата.

# 1 250
За теб е скъп...към/над 7 лева беше таймера.... вземи си от Амазон ...Simple Smile

# 1 251
  • София
За теб е скъп...към/над 7 лева беше таймера.... вземи си от Амазон ...Simple Smile
Защо да е скъп за мен? В левчетата е 7-10лв...

# 1 252
  • Перник
Олиото добро ли е (рядко купувам), в сравнение с Витае доро в К-нд примерно.?

Готварски таймер скоро дали ще пускат и колко струваше? Не ми се рискува с такъв от Левчетата.

Ми, олио. Аз пък рядко пазарувам в Кауфланд, така че точно с тяхното не мога да направя сравнение, но Олидор (или както се казваше евтиното олио в Лидл) е ОК - ползвам го за готвене, рядко - за пържене, защото рядко пържа изобщо и за салатите на мъжа ми, който не харесва зехтин.

Готварски таймер (подарък) имах преди години. Понеже беше във форма на кокошка, синът ми си игра с него като малък и вече не знам къде е. Така или иначе, никога не съм го ползвала - предпочитам си таймера на телефона.

# 1 253
  • с/у ОколоМръсТното
И да напомня тези спортните дрешоляци ...нали ги перете без омекотител...че омекотителят е противопоказен за мембраните...

Пера ги само със спортния прах от Лидл. От както разбрах за него го използвам за спортни дрехи, всички якета, обувки, термо бельо и екипите на детето.

може ли да ми го покажете?

Аз преди години си купих от магазин за ски-екипировка такива 2 бр. препарати за пране и щадене на мембрани. И не се центрофугират с тях дрехите (аз пера само ски-екипи: яке + гащеризон).

Без готварски таймер НЕ мога да готвя... Имам сега един (боклук) от ИКЕА, но ще си го сменя със съвсем обикновен. На Zanker.

# 1 254

или от ДМ

# 1 255
За феновете на сладолед борбон Ванилия в червената кутия

За съжаление трябва да Ви съобщим, че този артикул е изчерпан. 

Също така не можем да се обвържем с конкретна дата, на която ще бъде пуснат отново в продажба търсеният от Вас артикул, тъй като има и фактори, независещи от нас: доставчик, транспорт и др. Относно всички актуални и предстоящи промоции можете да се информирате от нашите брошури или интернет сайт www.lidl.bg.

Благодарим Ви за разбирането и се надяваме, че и в бъдеще ще се доверявате на нашите продукти и ще можем да Ви радваме с разумни цени и добро качество.

При установяване на обратна връзка по имейл, моля, отговаряйте директно или ръчно изписвайте входящия номер на писмото 37857441 в полето "Относно".

С уважение,

Цонка Печева
отдел Стоково снабдяване

# 1 256
За мен от dm е по-добрият избор.

# 1 257
  • Бургас
Здравейте, искам да попитам дали имате някакво мнение за принадлежностите за почистване от брошурата от тази седмица? Харесала съм телескопичната дръжка и чистачката за стъкла. Почиства ли добре прозорците?

Много са удобни принадлежностите за почистване, имам от преди година, ще си взема пак. Стъклочистачката чисти добре, но ако чистите външни прозорци, особено надолу, има опасност да изгубите накрайника като нас - падна от 7 етаж Simple Smile. Не са доизкусурили захващането на накрайниците към телескопичната дръжка, навиваш, навиваш, но не държи добре. За мопа и четката проблем няма, защото се чисти вътре и не падат, но стъклочистачката поема по-голям натиск и се измъква.

# 1 258
Ще грабна един черен пасатор в четвъртък ...
Тета, мисля, че пасаторите са тъмносиви, а не черни.  Simple Smile Както и останалите тъмни неща- например, поставката ми за ножове е тъмносивичка и на мен точно този цвят много ми харесва! Heart Eyes Heart Eyes

# 1 259
Е..аз и на място гледам. Вътре . В кутията. Пипам....о, ужас...Stuck Out Tongue Closed Eyes

Аз по метода на изключването се спрях на тъмния. То и ако той отпадне, не останА цвят..Joy

Общи условия

Активация на акаунт