Лидл 118 - Август

• 122 037
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 230
  • София
+1 Купих от сладоледа и аз, наистина е много хубав прилича ми на сладоледа от едно време. Децата ми страшно го харесаха , а като взех и пурички, леле от 2  л почти не остана.

# 1 231
И да напомня тези спортните дрешоляци ...нали ги перете без омекотител...че омекотителят е противопоказен за мембраните...

# 1 232
Има ли магазин на Лидл в София в който можеш да платиш с ваучери за храна нехранителни стоки?
не видях напред дали са ти отговорили, но съм плащала в различни Лидъли с ваучери и не са ми правили проблем какво съм купила

# 1 233
На мен английският сладолед ми остава странен послевкус, трудно ми е да го определя, като на гумена мазнина...

# 1 234
  • София
Има ли магазин на Лидл в София в който можеш да платиш с ваучери за храна нехранителни стоки?
не видях напред дали са ти отговорили, но съм плащала в различни Лидъли с ваучери и не са ми правили проблем какво съм купила

При мен е зависи на кой касиер ще попадна. Едни касиери ми приемат ваучерите, други отказват.

# 1 235
Приемат ми ваучери за всичко, но аз не купувам алкохол и храна за животни например
За препарат или дреха никога не са правили проблем

# 1 236
  • Където морето целува небето...
И да напомня тези спортните дрешоляци ...нали ги перете без омекотител...че омекотителят е противопоказен за мембраните...

Пера ги само със спортния прах от Лидл. От както разбрах за него го използвам за спортни дрехи, всички якета, обувки, термо бельо и екипите на детето.

С ваучери плащам всичко (една от причините толкова да харесвам Лидл). Никога не са ми правили проблем за дрехи примерно и не са ми делили сметката. Не купувам алкохол и цигари.

# 1 237
  • София
Искам в четвъртък да похарча доста ваучери за някои уреди, които ще пуснат, та затова попитах. Понякога са ми отказвали с ваучери за храна да закупя например кухненски уред, понякога са ги приемали.

# 1 238
Искам в четвъртък да похарча доста ваучери за някои уреди, които ще пуснат, та затова попитах. Понякога са ми отказвали с ваучери за храна да закупя например кухненски уред, понякога са ги приемали.

Най-добре попитайте първо на касата дали ще приемат плащане с ваучери. Да няма после неприятни изненади.
Купувала съм с ваучери и хранителни и нехранителни стоки. Без алкохол и цигари.

# 1 239
  • София

Най-добре попитайте първо на касата дали ще приемат плащане с ваучери. Да няма после неприятни изненади.
Купувала съм с ваучери и хранителни и нехранителни стоки. Без алкохол и цигари.

newsm10

# 1 240
На мен ми се е случвало с ваучери да успея да платя препарати и други битови неща, но за алкохол обикновено се запъват.

# 1 241
  • София
Това за омекотитела не го знаех, но аз никога не чета етикетите. Blush Все нямам време.
Вчера не успях да отида до Лидъл и сега се притеснявам дали довечера ще намеря от детските чорапи. Дано ме чакат.

# 1 242
На мен преди години ми отказаха, за едно козметично огледало.

# 1 243
Здравейте, искам да попитам дали имате някакво мнение за принадлежностите за почистване от брошурата от тази седмица? Харесала съм телескопичната дръжка и чистачката за стъкла. Почиства ли добре прозорците?

# 1 244
Ще грабна един черен пасатор в четвъртък ...

Общи условия

Активация на акаунт