Лидл 118 - Август

• 122 085
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 215
  • София
И аз имам този тройния. 600W. Ама отдавна го взимах, оказа се издържлив. Не съм пробвала пържола да кълцам Blush

# 1 216
И аз имам този тройния. 600W. Ама отдавна го взимах, оказа се издържлив. Не съм пробвала пържола да кълцам Blush
Ей, 600 звучи още по-добре 😼
Понякога искам да си направя пилешки кюфтета, но с блендера голяма мъка с кожата.

# 1 217
  • София
Не знам дали ще става за това. Скоро (сравнително) имам спомен, че пускаха мелачка за месо, домати и т.н. Може би е по-добър вариант за мелене на кайма.

# 1 218
Ако го нареже на дребно...и кожата да се нареже и мисля че ще стане. Все пак е пилешко. Аз съм пробвала със свинско в моя маломощния...не стана де, ама и не гръмна...надъвка го месото.

# 1 219
На мен също ми е любопитно дали в чуждестранните магазини има българска седмица. Честно казано, се съмнявам.

# 1 220
Може би балканска...

# 1 221
Детето хареса черното спортно долнище...става му 134...има мегдан, ама става. Сивото не му хареса..и то му става иначе. Блузата е малка, ще я връщам.

Сега ме е яд че не загледах и зеленото. А сивото лично на мен ми хареса най-много, ама господин претенция е на друго мнение....

# 1 222
Струва ми се, че гръцките артикули са с опаковки с други картинки- без изтрити кръстове и подобни  Mr. Green Явно са решили да сменят "проблемните" символи.
Лъки, да, сигурно са мокри кърпи до входа на К., но ми се струва, че има и течен дезинфектант, и ръкавици при нас....Не съм пробвала още. Mr. Green
Скрит текст:
За възпитанието на децата съм на мнение, че не винаги децата са огледално копие на родителите си. Познавам хора които имаха супер кротки деца до 3-4 годинки, непрекъснато се хвалеха как заслугата е тяхна (спят, ядат, слушат, всичко ок)- сега да знаете как се оплакват от своите бивши кротки деца....Пълна хигиена в магазин естествено, че няма как да има- наясно съм с това. Аз отговарям за себе си, старая се да пазя чисто и така. То и по детските площадки "хигиената" е много спорна- в близката до нас нощем спят бездомни кучета (в пясъчниците), котките си вършат "работата" направо в пясъка, спят по пейките, деца се люлеят прави на люлките, качват се по пързалката вместо да се спускат и т.н. Затова детето ми никога не си е играло в пясъчник, но това е друга тема.  Laughing От люлки, пързалки и др. няма как да я спра....но и няма как да ги чистя всеки път с мокри кърпи.
Като цяло, доволна съм от нашия Лидъл, персоналът ми е ок.
А на детето си съм давала да отхапе земел или да пие вода (плащаме си ги, естествено), все пак пазаруването днес е много по-различно от това преди десет или повече години. Често сме били навън и не е имало как всеки път когато огладнее да се прибираме да яде и после пак навън. Нося и кутии с храна за навън, но невинаги това ми е възможно.
Да попитам, тези мини тигани за какво се използват? newsm78 14 см е доста малко...

# 1 223
  • Пловдив
Похвалвам този сладоледен йогурт

# 1 224
Пилешка пържола за кюфтенца смилам без проблем в чопър 300W, но махам кожата.

# 1 225
На първа страница в брошурата има шоколадов сладолед, някоя от вад купувала ли е? Хубав ли е?

# 1 226
  • shumen
Аз днеска взех яке и утре ще го мерим,че бях 2 смяна,а като се прибрах детето спеше и не съм му го дала.Ако е малко ще връщам,но ако му стане и се хареса ще го оставя.

# 1 227
  • софия
На първа страница в брошурата има шоколадов сладолед, някоя от вад купувала ли е? Хубав ли е?
Не е шоколадов, а с шоколадова заливка и вкус на лешник. Аз не го харесвам особено, детето го харесва, въпрос на вкус.

# 1 228
Не е шоколадов, а с шоколадова заливка и вкус на лешник. Аз не го харесвам особено, детето го харесва, въпрос на вкус.
И ние не го харесахме. Прекалено сладък е за нашият вкус и стой като крем.

# 1 229
Да ви кажа сладоледа от английската седмица е чуден за мен...няма нищо общо като сладост с останалите. В английския въглехидратите са само 11г на 100г, а в останалите са над 22г. Разликата е осезаема. Облизах лъжицата на детето и ми беше прекалено сладък неговия...
Та който търси не отровно сладък, може да опита този с корнуелската сметана...сметанов вкус има. Давам му шестица направо.
Моят вкус е леко модифициран...много  сладко ми е дори динята или друг узрял плод....а от конденз.мляко щях да припадна направо.
Англ.слодолед със сметаната от друга страна не ме докарва до припадък от сладост и не ми изстрелва кр.захар до небесата.
Жалко че не е в пост.асортимент.
Друг такъв с толкова малко В не сэм откривала в лидл.

Общи условия

Активация на акаунт