Лидл 118 - Август

• 122 092
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 200
Май октомври бяха олекотените якета...не съм сигурна. Но още е рано за тях...

# 1 201
  • София
Скрит текст:
Взимай го и се не бой! Ако не ще го върнеш обратно. Имаме от около коледното пускане и сме много доволни. Шумен е, но всичко е в рамките на 60 секунди. Има висока купа, което е голямо предимство. В нея може да направиш сок за 3 чаши едновременно (за до 60 секунди). Мелиш каквото ти е кеф. В началото е малко нетипична текстурата на това, което правиш, но се свиква и сега не ни прави впечатление изобщо.

А, и се мие само капачката с ножа и купата за нула време. Може и в съдомиялна.

Звучи добре. Само тая част с “нетипичната структура”, дали е много нетипична чак? Да не се запъне да не иска да го пие?
Ще мине ли през сламка Joy

Много благодаря за мнението.

Минава през сламка, разбира се. И ние сме много доволни от блендера, купихме го в началото на лятото. Децата сами си правят бъркочи в него и ми сервират да опитам какво са сътворили.

Брадата, отивам да разгледам подробно, че нямах време в магазина.

# 1 202
Взех дънки и един спортен панталон на големия.
хубави ли са дънките

# 1 203
  • София
Има ли магазин на Лидл в София в който можеш да платиш с ваучери за храна нехранителни стоки?

# 1 204
Дънките на мен не ми харесаха. Не са и евтини...в ХМ има по-добри попадения мисля... същото важи и за памучните долнища. Единствено ми харесаха спортните долнища, особено сивото...

# 1 205
Моя син ги харесва, удобни са му.

# 1 206
  • София
Пробвах локумените вафли на Родна стряха, много съм разочарована. Страшно сладки, локумът захаросан и твърд. Няма да повторя.

# 1 207
  • София
Благодаря на всички за включването. Ще го взема и дано ми мине номера.
Ще търся теми с рецепти. Laughing

Забелязахте ли, че го няма типичния за гръцката седмица зехтин. Има малко променен (форма, цена, литри). Аз се запасявах от него до следващата гръцка, ама явно няма да стане тоя път.

# 1 208
Като каза ядки...сутринта видях, че при нас има нововъведение и ядките са на стената в някакви...контейнери и ямно отдолу слагаш пликче и си сипваш. Щях да ги снимам....ама се отплеснах...

И при нас така, като при насипните бонбони в Билла. Усмихнах се като ги видях, вече ще мога да си купувам от ядките без притеснения. Kissing Smiling Eyes

# 1 209
ципурата как е? не съм купувала риба и месо от лидл, скептична съм някакси....

# 1 210
А какво ще кажете за чопърчето?   Embarassed
Дискусиите за подобни уреди съм ги пропускала, но сега реших, че може би ще ми е удобен, вместо да се въртя и туткам да сглобявам блендера, пък и мощността му е супер.
Дали е много тежък с тази стъклена кана?  Thinking

# 1 211
Ципурата е хубава.

Чопърчето също...Леми, къде ще го носиш...че питаш дали е тежко? 😊

Пластмасовия ми е 260W...за сравнение.
Този...цели 500!!

# 1 212
Знам ли, мразя тежки уреди, иначе си права Simple Smile)
Мен ватовете ме спечелиха, старият ми трошляк Ронсън е 250w. В този дали ще може да се смели някоя пилешка пържолка  Thinking

Последна редакция: пн, 27 авг 2018, 21:48 от Lemy

# 1 213
Ми той двойно по-мощен...браво, според мен ще може. Специално ходих да гледам моя вехтия...казвам ти-260 W е.

Виж го в магазина колко тежи. Само гледай да не са ти мазни ручките, като го пипаш...Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 214
Направо ме нави  Laughing
Беше ме яд че изпуснах от много чудене един мултифункционален, една дръжка с три приставки - купа, тел и още нещо, но този май ще дойде по-добър.

Общи условия

Активация на акаунт