Лидл 118 - Август

• 121 992
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 395
Момичета, радвам се, че чопъра ви допада. Аз моя го върнах и съм доволна, че не го задържах да му се ядосвам на несъвършенствата.

# 1 396
Шарения панталон е много тънък и лек.
Леко и умален според мен...38 който нося ми се стори тесен....вярно, че е ластичен доста, но предпочетох да взема 40, за да не ми е съвсем опестен като клин..искам да го нося като панталон.
Набира се по краката - но може при мен да е от номера...или от тънкия плат.

Иначе е много свеж десена...

А като кройка как е? Прибира ли...или разширява силуета?

# 1 397
Опитвали ли сте мюсли барчетата от другата седмица? Сладки ли са, хрупкави ли са? Имат ли излишен шоколад или палмова мазнина?
Аз също се канех на панталоните днес , но нямах време сутринта да мина. До вечерта едва ли ще е останало нещо, но ще погледна

# 1 398
Леми, какво стана...докладвай..... месиш ли вече каймата за пилешкото кИфте ?
Не съм, днес ще сме на режимни палачинки, но скоро ще да е, ще докладвам. И обезкостени бутчета съм приготвила.  Sunglasses
Харесва ми, че има приставка за разбиване на сметана.

# 1 399
  • София
Леми, какво стана...докладвай..... месиш ли вече каймата за пилешкото кИфте ?
Не съм, днес ще сме на режимни палачинки, но скоро ще да е, ще докладвам. И обезкостени бутчета съм приготвила.  Sunglasses
Споделете рецептата, моля! Hug

Най-после филе от сьомга на промоция! Heart Eyes

Скрит текст:
https://www.lidl.bg/bg/nomom-asortiment.htm?articleId=10785
По принцип, тези свински гърди ги обожавам, но последното парче беше абсолютно сурово. Shocked Сурово месо, като за готвене. Все пак, не посмях да го сготвя - изхвърлих го.

# 1 400
Аз откакто прочетох някъде из форума (може и в тази тема да беше), че някакъв човечец, който се занимавал със съдомиялни, препоръчвал Лидълските таблетки за съдомиялна и то само половинка, оттгоава все с половинки зареждам. Измива се чудесно. Чупи се доста лесно. И излиза още по-евтино.

Иначе за другата седмица видях, че и таблетките за тоалетна ще са намалени, а вчера тъкмо похарчих последната, така че и това ще се взима.

А на този препарат за почистване на съдомияла каква му е идеята? Къде се поставя и как се използва?

# 1 401
  • София-Младост
Аз ги чупя на половина от години, още в началото, когато едни агресивни таблетки ми изподраха едни чаши Simple Smile

# 1 402
Много съм доволна аз от таблетките за тоалетна. Харесвам и двата вида, но лимон купувам по-често.
Пяната за дамаски дали ще стане за почистване на матрак (външната част, не самия матрак)? newsm78
За чопърите е важно не само импулсното мелене, ами и парчетата да са нарязани. Не казвам, че такъв е случаят с недоволните от този чопър (щом не е първи чопър едва ли), но има позната която направо слагаше големи парчета и се чудеше защо чопърът не ги смила.... Laughing  ooooh! Иначе, да, тумбест е, по-тежичък от "пластмасовия", но стъклената купа също му е плюс- мисля, че много по-лесно се почиства след употреба, не се оцветява и омирисва. Grinning
Тета, аз пък харесвам такъв тип "копчета" на пасаторите. По-лесни ми са за почистване, нищо никъде не се завира... Mr. Green Може би затова така ги правят...
Вярно, че голямо затишие за гащите...  Joy

# 1 403
А спреят за кожа дали е добър?
Аз почти всичко щях да изкупя от седмицата "чисто" , добре, че слухтя тук.Joy
Гащи обаче ще взема.

# 1 404
От акция Чистота и Блясък ползвам редовно табл. за тоалетна, пяната за килими и дамаски,за фурната и препарата за пералнята.Доволна съм,а и  са си доста търсени. Имаше и една паста за почистване,с нея редовно търкам на сина маратонките.Много добра.
Освен боровинките е отлистен и препарата за баня,както повечето сте забелязали. И при нас го няма вече. Също и Био веган пастет,Лим . бисквити с кокос и какао, детски шампоан за коса и тяло, мляко без лактоза,1,5%, замразен микс гювеч, консерва свинско месо с джолан.

Последна редакция: пт, 31 авг 2018, 00:41 от Thirteen#

# 1 405
  • Бургас
Ееее, стига де, само хубави неща спират. Поне да пускаха нещо качествено на тяхно място …
Таблетки за съдомиялна са точно тези, които изчезнаха по едно време. И после се върнаха с нова опаковка. Много ги харесвам, чупех и аз по едно време да ползвам по половин на миене, ама се отказах и си действам с цяла. Нямам нищо надрано или повредено с тях.
Препаратът за почистване на съдомиялна се слага надупен в кошницата за вилици и лъжици и се пуска празна машината. Обира всякакви изостанали мръсотии, вкл. мазнини. Много е хубав. Ползвам веднъж на 6 месеца за профилактика.

# 1 406
От пяната за фурни и аз съм доволна, а аз в повечето случаи се сещам да я използвам когато фурната е вече доста замърсена.....
Детският шампоан за тяло и коса....този с хипопотамчето (или каквото там беше), голямата опаковка??? Откога се каня да купя, малката много го харесва... Rolling Eyes

# 1 407
Завръщаше се само един артикул тази седмица, но като видях, че не са стърготините Simple Smile и не го запомних.
Ще се завърнат и останалите, но кога...Thinking

# 1 408
  • Козлодуй
Аааа аз видях добре праха против петна - много ми липсваше дано да остане в постоянния асортимент а не само на акция блясък да го пускат Simple Smile Препарата за кожа харесвам кафява бутилка намазвам с гъба обувките след почистване и те омекват и не се напукват от стоене Simple Smile

# 1 409
Шарения панталон е много тънък и лек.
Леко и умален според мен...38 който нося ми се стори тесен....вярно, че е ластичен доста, но предпочетох да взема 40, за да не ми е съвсем опестен като клин..искам да го нося като панталон.
Набира се по краката - но може при мен да е от номера...или от тънкия плат.

Иначе е много свеж десена...

А като кройка как е? Прибира ли...или разширява силуета?

По-скоро прибира...знам ли. Надолу се стеснява като панталон цигара.
Малко кьопава снимка, ама...

Общи условия

Активация на акаунт