Лидл 118 - Август

• 121 947
  • 1 514
  •   1
Отговори
# 1 425
  • Варна
Тета,панталона ,който си показала има ли го в брошурата?На каква цена е?

Има го в брошурата, но десенът не си личи. Изглежда по-скоро, като сив. Има и тъмносин такъв на страницата с ризите е Simple Smile

# 1 426
  • Beyond the stars
Умалени ми се видяха и на мен. Гледах 38ца, доста мини нищо, че е еластична.
Джегинсите и те нещо ми малееха.
Иначе много приятни моделчета.

# 1 427
  • София
По едно време много говореха за сладко от люти чушки. Пуснаха ли го в асортимента или предстои? А от дюли има ли?

# 1 428
Какво стана с онова дето щяха да го пускат, колбасЪ то?

# 1 429
  • Beyond the stars

Имаше си го, не съм се заглеждала скоро.
Рецептата е от съседно село на нашето и в оригинал не съм й фен, та не съм пробвала Blush

# 1 430
  • shumen
Препарата за почистване на под харесах аз от другата седмица.
Тете,супер е панталона.

# 1 431
  • Козлодуй
Има го но е скъпо и някакси има вкус на чесън Simple Smile

# 1 432
Да има го колбасъту...вчера го видях. И на мен скъпо ми се видя..

# 1 433
Къде го?

# 1 434
До Родната стряха...към промоциите в хладилната витрина в ъгъла при нас. В един дълъг найлон прозрачен...като петрохан изглежда, но не е на петало...а две криви парчета са вътре...☺

# 1 435
Набързо преминавам само да кажа, че тази сутрин има авокадо мрежа доставка. Хубав ден !

# 1 436
Набързо преминавам само да кажа, че тази сутрин има авокадо мрежа доставка. Хубав ден !

Има, но цената е с 1 лв. нагоре....

# 1 437

Ауууу, супер си!! Дано и при нас е така! Утре отивам!
Лека работа!

# 1 438
  • Бургас
Кълбъсъто го има от няколко месеца и от време на време е с оранжев етикет, че май не се търси много. Не ни допадна много на нас - доста трудно се бели, прекалено натрапчив ми идва чесънът и след 2 опита вече не съм купувала. А сладкото от люти чушки ще се появи всеки момент, съдейки по обявената игра във фейса за познаване на вкуса на новото сладко Родна стряха Wink

# 1 439
  • have faith and be patient ..
Тъкмо и моите свършиха ,с последната мрежа не съм имала проблем ,а и размера ме устройва ,слагам по едно цяло в салатата , а онези големите никога не съм изяждала цяло , прибирам половинката с костилката  , овивам  във фолио , слагам в кутия с капак и после пак цялото е почерняло , като го изрежа от тук от там и то остава една четвърт.. а и цената не ме устройва като за постоянен консуматив Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт