Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 938
  • 822
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте! Искам да попитам от кои маски за лице и ексфолианти от планет спа сте най-доволни? Мисля за комплекта с морски минерали, но може и някоя друга. Трябва ми почивстваща или подхранваща. Веднъж пробвах с черен хайвер, но не останах изобщо доволна. Цялото ми лице беше зачервено.
Интересувам се също и за мнения за тези продукти. И някой дали знае дали обиците от предстоящата брошура ръждясват? Не пише, че са от неръждаема стомана или с някакво покритие.

# 256
  • Бургас
Аз мога да дам мнение за бижутата на Ейвън като цяло.
При мен всичко освен злато и стомана се скапва буквално за седмици.На Ейвън бижутата ми издържат с години.Е,скапват се,но след дълго носене.Не се къпя и не спя с тях,пазя ги,но по принцип имам хормонални проблеми и много се потя.
Все пак на Ейвън са ми най-издържливи бижутата, купувам само от тях и вече и другите ми бижута гледам да са от стомана,там вече няма проблем.

# 257
Давам глас за серията "мъртво море". Всичко ми харесва много. В предсроящата брошура маслото в готиното бурканче е на 7лв. Не се мажа много, но него ще го уважа. Просто серията ми е много любима.

# 258
  • Стара Загора
И от мен глас за бижутата им. Сполучливи са. Имам 1-2 чифта обеци и колиета, които не са носени много и е паднало на места покритието им, но са единични бройки. А от часовниците съм събрала доста добри отзиви от познати и приятели. Дори като са носени за ремонт, питат коя е марката - механизма им бил качествен и рядко се попадало на такъв.

От маските, препоръка за тази с расул от Турската серия. Хем почиства, хем не изсушава. С минералите от ММ за суха кожа и през зимата не е много ок, но ако се нанася само в Т-зоната и по бузите подхранваща, е ок.

# 259
  • Бургас
А спиралите на Ейвън как са?
Аз преди все на сухи попадах и се отказах да купувам.Ама може да са ги оправили,знам ли.
За тази на Лукс се интересувам и за тази:
Да уточня,че обичам по-течни спирали.
Гледам в клиповете в youtube,че хвалят спиралите на Ейвън

# 260
  • Някъде там
Никога не съм пробвала спирала на авон,но лака който се вижда е страхотен.

# 261
  • Бургас
Благодаря,може и лак да си взема.Не ползвам лак често,защото ноктите ми се белят,цепят и т.н.,но за Коледа върви да се понаправя малко с нещо златно(голяма гарга съм, много се радвам на лъскавичко и шареничко).

# 262
  • Стара Загора
Като цяло съм предубедена към спиралите им, защото след опит с 3 различни, не видях да правят почти нищо. Туша все едно го няма, но в момента привършвам сивата от Mark Big & Multiplied и съм да не повярва човек, доста доволна. И обем придава, и дължина, разделя и извива добре. При мен все още ефект има и от Bonilash, но ако спиралата е лоша - трудно ще направи миглите хубави. На снимките е в първия месец от отварянето, в момента сигурно са минали 3 и все още има, но не придава такава дължина. За ежедневна обаче е чудесна. Започна леко да се рони и все пак си е постижение, че още не е изсъхнала. Simple Smile

Скрит текст:

# 263
  • Бургас
Мерси,Ивче,ако я видя на прИмоция ще я взема.Няма да рискувам с друга,че за тези пари ще взема нещо доста прилично на Мейбълин.
Може ли да споделиш кои те разочароваха?

# 264
  • Стара Загора
Super Shock, Winged out, преди години пробвах и някаква в оранжева опаковка, както и една с извита като стълбичка четка. Ами все едно нищо не съм нанесла. Едва, едва си личеше че имам спирала.

В шкафа чакат още 2 техни, но сега отворих пък двойната Лореалска в лилаво и не ми се ще да посягам към други. Не обичам да имам по 3-4, че им минава срока.

# 265
  • Wonderland
Здравейте, момичета! Поръчвали ли сте си дрехи от Ейвън? По-специално ме интересува джегингса. По тези таблици с размери ли си определяте правилния номер?

# 266
А спиралите на Ейвън как са?
Аз преди все на сухи попадах и се отказах да купувам.Ама може да са ги оправили,знам ли.
За тази на Лукс се интересувам и за тази:
Да уточня,че обичам по-течни спирали.
Гледам в клиповете в youtube,че хвалят спиралите на Ейвън
Аз имам спиралата на luxe и изобщо не е суха и съм доволна от нея..

# 267
  • Бургас
Благодаря,наЛукс не съм купувала,може би е добра.

# 268
Относно спиралата на Лукс, не съм си купувала, но веднъж я пробвах и изобщо не ми хареса. Най-лошата спирала, която съм ползвала.
Сплаш маската за лице Anew Perfect Skin подходяща ли е за 20+ и доволни ли сте от нея?

# 269
Спиралит са такова нещо - строгото индивидуално е , част харесваш част мразиш. Зависи от мигли от търсена визия . Аз харесвам лукс, имам светли не много гъсти мигли и съм на възраст когато искам дискретно подчертаване.перфектна ми е, и подходяща за алергични очи. Харесвам и мразената от много дами супершок. Много ми лека , естествена.

Общи условия

Активация на акаунт