Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 682
  • 822
  •   1
Отговори
# 435
  • Някъде там
И за мен Ребела се оказа разочарование. Премиер Лукс си ми е любов още от самото му излизане, зимата съм си с него. Обаче онзи ден ми попадна мостра на Life и много ми хареса. Някак го пропуснах този парфюм като излезе. Някой с мнение за него?
За мен не си заслужава парите,ако  е намален о.к.
Аромата е хубав,но се долавя аромат който си имат парфюмити на авон.
Не бих му обърнала внимание на тази цена Simple SmileИначе е траен и със намаляването на интензивността на аромата през деня става  по хубав .

Кой не си заслужава парите, не разбрах, Лукса или Ребел?
попадна мостра на Life. .. 
.

Да поясня за life color писах,не знам ти за кой life питаш.

# 436
Като ви чета си мисля,че само аз не съм добре...При мен Ребел е много траен.Изкарвам с него цял ден,без да подновявам!
При мен Ребел също е траен, Ultra Volume спиралата е ужасно зле, сенките на Лукс са супер не пигментирани, в бурканче дето са същата работа(сухи), шампоаните(дори използвайки цялата серия) не ми се отеазяват добре....а доста похвали съм чела за тези неща конкретно. С различни вкусове сме, явно🤗

# 437
Класическия персейв за мен ще си остане вечния парфюм, който може да не нося често, но винаги имам. За мен носи изтънченост и самочувствие, увереност и елегантност.

# 438
И за мен Ребела се оказа разочарование. Премиер Лукс си ми е любов още от самото му излизане, зимата съм си с него. Обаче онзи ден ми попадна мостра на Life и много ми хареса. Някак го пропуснах този парфюм като излезе. Някой с мнение за него?

Новия или стария?

Сега видях че в новия. За него нямам наблюдение, статия е на 25лева и е божествен. Нищо ейвънско в него

# 439
За стария Life става въпрос, извинявам се, не поясних. Новия не ми харесва.

# 440
За стария Life става въпрос, извинявам се, не поясних. Новия не ми харесва.
Стария на мен много ми харесва, има нещо типично от кензо в него, много е специфичен, но ако харесваш специфичността на кензо много ще ти допадне. Про кензо обаче няма шлейф, няма пудреност-опфеделено е лек ненатрапчив, специфичен... характерен. Аз не го харесах от мостра но като си взех мини 10 мл останах очарована.

# 441
Благодаря! Значи мини ще взема и аз. И като цяло май ще мина на този вариант, малки опаковки за проба. В следващия каталог ще има ли такива по 10мл, знаете ли?

# 442
Да на 3,50 или около

# 443
Поръчката ми пристигна-все любими продукти,а часовникът много ми харесва!

# 444
  • Някъде там
Днес трябваше да взема на най добрата ми приятелка кашончето от пощата с пълномощно.
В кашончето са и поръчаните неща за дъщерите ми.
Отивам и служителката ми вика,че имала служебна поща да разпраща и да чакам 20 минути .Бързах и бях и извади късмет,че бях в настроение.
Иначе нямаше да и се размине.Що за простотия да караш хората да чакат 20 минути само защото си вкарвал служебна поща.
Neutral Face

# 445
Здравейте , нахлувам в темата с въпросче . Една колежка много ми мирише на Пако Рабан Black XS , оказа се , че е парфюм на Avon , но...дълга история  няма как да ми каже името .

Имате ли идея кой може да е ?

# 446
Здравейте , нахлувам в темата с въпросче . Една колежка много ми мирише на Пако Рабан Black XS , оказа се , че е парфюм на Avon , но...дълга история  няма как да ми каже името .

Тук май скоро коментирахме, че е Ребел.

# 447

Тук май скоро коментирахме, че е Ребел.

Благодаря , ще го видя Simple Smile

Доста парфюми на Avon  съм пробвала и съм доволана от тях . Simple Smile

# 448
  • Някъде там
Преди малко комшийката мина.Дадох и кашончето и си взех моите нещица.
Част жт тя  ще пристигнат на 27 защото е имало недостиг.
Очаквах ключодържател със зодия,пухче с буквичка и пръстен за телефон.

не ми доподна и се чудя дали да и го върна?

# 449
Моите неща ще дойдат пък след празниците пфф. Исках да се накипря с нови обици и диаментен молив.кажете как връщате неща, които не ви харесват. На мен не ми е удобно да връщам, не искам представителя ми да се занимава да връща и да се разправя. Не е виновен, че не ми харесва на мен еди какво си. Санкционират ли го по някакъв начин? Изплащат ли му парите обратно? Нямам представа, а не искам да създавам проблеми и досада на никого.

Общи условия

Активация на акаунт