Avon - обсъждане на продукти тема 25

• 72 650
  • 822
  •   1
Отговори
# 465
Обеците от кой каталог са, за януари?
Да

# 466

То си пише че са с диаметър 4 см.

Маските които са с плат аз лично ползвам по три пъти. Разбира се не съм сигурна че с тези става но го правя с маските ANEW. Отварям, налагам, махам, сгъвам добре на руло, отново слагам в пакета (защото там има като сосче) , а пакета навива и в кутийка с завинтваща капачка. Анюто го ползвам така три пъти. Икономия реализиран, ейвън ще ме линчува. Simple Smile

# 467
За мини ароматите... Ако говорим за тази страница бих препоръчала Life - сладък, но не натрапчиво и определено женствен и траен, доста добра е цената, Life Color също е хубав, но има цитрусови нотки и си променя аромата през времето, Атракшън също не е лош, но за мен е по - скоро свеж, отколкото сладък.

# 468
Гледам са направили 30 мл.версия на парфюма Ив. Кой от трите е траен и наситен?

# 469
Здравейте,в новия каталог видях,че е намален доста адаптивния фон дьо тен лукс,искам да попитам дали е подходящ за комбинирана кожа (омазняваща Т-зона)

# 470
  • Стара Загора
Не бих казала. Аз съм със суха кожа и ми пасва много добре. Може би сега през зимата ще е ок за комбинирана с добра фиксираща пудра, но не знам ако има широки пори как ще стои върху тях. Иначе на бузите може би ще ви е ок. Т-зоната вероятно ще се наложи да туширате през деня.

# 471
А като покривност как е Лукса? Аз също съм се насочила към него, т.к. ми казаха че е доста добър, но все пак ще се радвам на мнение от тук Hug

# 472
Също искам да знам,дали образува себум

# 473
  • Стара Загора
Фдт да образува себум? За пръв път чувам. Кожата произвежда, но това си зависи от организма и използваните продукти. Покривността му е средна.

# 474
Някой ползвал ли е гелообразните сенки за вежди? Твърди ли са?

# 475
  • Варна

Някои има ли реална снимка на тези обеци колко са големи и как стоят?

Аз имам обеците в сребристо. Много ми харесват как стоят. Препоръчвам ги с удоволствие, но в момента не мога да пратя снимка. Отговарят на снимките от каталога.

# 476
За адаптивния ФДТ Лукс мога да кажа, че не е лош, средна към висока покривност, не омазнява допълнително, но аз винаги си ползвам матираща основа и матираща пудра, иначе лъщя. Търсете мостра предварително, за да не останете разочаровани.

# 477
Момичета, коя основа за нокти е хубава?
Скрит текст:

# 478
Ползвала съм само 7в1 и съм доволна от нея.

# 479
  • Стара Загора
Пробвахте ли новия Eve Truth? На мен от ароматната страница ми напомня на Always заради карамболата вероятно, но е по-нежен и цветен. Always е по-зелен и хладен. Ще си взема мостра в следващата кампания, че на хартия не се доверявам.

Общи условия

Активация на акаунт