Сватба 2018 - XII част

• 42 835
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
то и аз за това не бързам, но днес като видях, че не е много напреднала малко ме притесни дали ще успее до 15.09

# 91
На нас, като запазвахме час през далечния януари месец, ни дадоха едно заявление, в което трябва да попълниш данните на младоженците и кумовете и има указания какво трябва да носиш в деня на сватбата. Мисля, че трябва да се носи при плащане и на него се отбелязва, че е платена таксата. Може на вас да ви го дадат като отидете да потвърждавате часа.

# 92
На мен ми дадоха само едно листче с изброени необходими неща, които трябва да носим. И пише: потвърждение - 13.08.

# 93
Сигурно всяка църква си има различни правила, но не пречи да се чуеш по телефона първо, за да не се разхождаш излишно.

Dchalova, не се притеснявай, ще станат нещата. И аз все съм на нокти, че изпускам някакъв срок, а всъщност има още месец и половина почти Simple Smile

# 94
Аз като гледам как всички около мен суууупееер лежееерноо го раздават и все има време, и как всичко остава за последната седмица преди сватбата, явно на този фон съм е@а си и бързака.
Ми хич не обичам така за последния момент да си оставям нещата.
Кумът и той уж нещо се разбрал с попа, ама какво се разбрал и попа знае ли, хич не ми е ясно. Като попитах жена му на кума, май нищо не е ясно. И ако ми поискат това ненамерено кръщелно негово какви ще ги дялкаме, хич и не зная. Ама то има време де....Нека да дойде последната седмица пък...да плеснем с ръце и да се прегърнем.

# 95
Ама и ние тук сме се събрали все бързачки Simple Smile Всички около мен ми казват - спокойно, има време. Или като кажа "остават още 30 дни" и те ми отговарят - казваш го все едно остaват само 3 Grinning

# 96
На мен за църквата никакви заявления не са ми давали. Записах ни, платих цялата сума и ми дадохда едно листче, на което пише всичко необходимо, което трябва да носим на сватбения ден, а отзад ръчно с химикал ми написа имената ни, датата на сватбата и това, че съм заплатила съответната сума.

# 97
Записвам се и в новата тема, вече минала булка, но поне съвети ще давам 😂😂😂 за оркестъра не го мислете, просто емоцията не може да се опише, сърцето спира като ги чуеш още долу на улицата. Нашите три инструмента бяха тъпан, гайда и акордеон. Страхотно преживяване е сватбата и цялата емоция. Ние днес се върнахме от второто ни медено пътешествие и аз съм адски изгоряла, едвам лягам и се облягам 😂

# 98
Най-накрая ви изчетох, машини такива! Grinning Да кажа на Sunflower колко прекрасна е и колко хубаво момче е намерила! Химията между вас личи дори от снимка! Все такава ви пожелавам да бъде!

Да честитя на патерици рождения ден на Аничка! Много щастие, любов и разбирателство с любимия! Simple Smile

А с тия зурли ме смаяхте. Този инструмент не се ли нарича зурна? Grinning Така, де, няма нищо лошо, ако някой държи да има оркестър за извеждане. Аз нямах, но при мен цялата програма беше различна.

# 99
Някак трябва да отида в ресторанта все пак. Аз не съм от Разград и в противен случай ще сляза с асансьор до ресторанта..тъжно някак е... искам да се возя в булчинска кола. Роднини ми дават апартамента си за деня, където да се посмеем с гостите да изпотим младоженеца, и да друснем хорце пред блока Simple Smile. Не искам зурни и тъпани.. 2-3души с гайда и ударни, да изкарат хубава родопска песен ще е вълнуващо според мен Simple Smile

# 100
  • Варна
Според мен всяка булка трябва да си го изживее както иска. Аз не искам оркестър, но разбирам трепета при първите звуци на гайдата. -:)

# 101
Въпрос на вкус Simple Smile)) аз покрай цялата организация станах доста по-толерантна към всякакви идеи, важното е хората да са щастливи и да се забавляват... С тъпани, гайди или струнен оркестър, с рокля във формата на торта или по шорти, на който както му харесва.

Змия, вие избрахте ли песен? Сън, кой ви е фотографът? Ди, давай снимки, не се скатавай!

# 102
Пускам страницата във фейсбук и сайта на фотографа. Любо се казва.

# 103
  • София
Слънчогледке, не сме избрали. Спешно се налага смяна на бойлер. Имахме ядове и с пералнята, вероятно и нея ще сменяме. Мъжът е за Ленард Коен, аз за ФСБ. Ще го решим в последния момент.
Отделно пуберът е с травма, а му предстои световно първенство.
Дребният пък си иска организация за всеки ден.
Имаме занимания бол и никакво време за сватбата. Но пък почти всичко е готово.
Една мила дама ми предложи да направи букета с чушките. Остава да измисля какво да облека на подписването. Мисля да са бели дънки и потник.

Не се извинявам за това, което написах по-рано днес. Има неща, които не харесвам и не мисля, че има лошо да си кажа.
Нямам против да чуя/прочета критики за нашия начин на организация на събитието.

# 104
Simple Smile Всеки може да си изкаже мнението и да сподели с другите какво харесва и какво не , но това може да се случи и без подигравки . Аз лично съм много чувствителен човек и малко бих го приела така . Почти всяко  момиче иска да си изживее сватбата по начина по който си е мечтала и по който може да си позволи.  Simple Smile На всяка една от нас сватбатае по различен начин, но аз лично изживявам с радост и вашите когато идва датата ви и след това споделите снимки . Нека продължим да си помагаме и уважаваме Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт