Нямам мазе....а и лютеницата свърши
Днес ще правя нова. Иначе джибрите, заготовката за ликьора и зелето са в остъклената къщичка, където мм си е направил импровизирана работилница/разбирай място дето да се усамотява/ и се бъзикам с него, че му е най-готино до ракията, виното и кацата със зеле
Като нямам съдини/а и не ми се купува, че като почнем да се местим..../ чудих се в какъв стъклен съд да накисна къпините за ликьор и накрая измислих - имам 5л. стъклена ваза за цветя 

та сега там се гушкат къпини и водка, покрити с памучна, бродина салфетка и завързана с канап 

та има нещо от фантазията ти 

и от там ми е "бременното" отделение. За следващата риба хич и няма да слушам мъжете! Ти можеш да си се шашкаш колкото си искаш, но за Шефа ще е забавление - казвам ти го от собствен опит с Кратун! Дори веднъж самолета не можа да излети, стояхме 2 часа на пистата, аз се спуках от притеснение, а малкия се забавляваше! Я сложи веднага банските!!!
Не е голям кахър - винаги около плажа продават/това за всеки случай де/.

Та сега са без захар и вече ми миришат на джибри да ги хвърлям ли или мога нещо да сътворя ( за ужас на мъжа ми)?Препоръчани теми