За килограмите не го мисли, друго е по-важно в момента. Ще им дойде времето и на тях!

Мм и аз харесваме марката дизел, а до сега Кратун категорично я отказваше, защото ние сме дърти и задръстени
Обаче при последното пазаруване, ние се засилваме към магазина на дизел, сина решава, че ще чака отвън, но..... от дъното на магазина ни гледа Патрик Демпси от един постер....... е - вече сме само стари, но не и задръстени 

и от дизел по-добра марка няма! Лошото е, че той рекламира и това 

Полека лека ще се съгласи донякъде с вас, но му трябва време, а ти се запаси с търпение. Покажи блузата, която правиш. Мисля, че ще е много интересна. Да ти напомням ли, че от хубав човек трябва да има по много? 

дано проблемите са зад гърба ти! За гаджетата още нищо не знам, ама ми показва момичета от училище, които харесва - общото е, че са руси, с дълги коси и повечето са с очила...... едипов комлекс... ама видиш ли на, на мен ми се вдига самочувствието, че мога да съм харесвана от McSteamy 

Кратун не е фен на porsche, ама е фен на lamborghini 

Обаче съм му обяснила като във вица за Иванчо/леко изменено/ - кой кара тези коли - отличниците сине, отличниците 
Препоръчани теми