Смърфи важното е че знаеш езика,а падежите...Кафето е важно.Хич не ми се мисли как се справяте с тоя багаж и тия полети...
Фло в това хубаво време е само за разходки.Успешен семестър.
Калинка нищо ,важното е да има прическа пък косата после на къде ще е .Днес без кола дано се оправиш и да пишеш после за резултата.
Мария да е жив и здрав младеж,много късмет и щастие му желая.
Аз днес подхванах задачите -първо колата на преглед и все излиза по нещо после за ремонт.От там до сервиза,ама хубаво че беше дребно нещо ,та го запушиха.
демек оправиха на бързо.После понеже бяхме в тоя район си накупихме сладкиши-тулубмички,кадаиф и едни пастички.

Следобяд за рецепти при личната и сега сядам да плета .Ето това сътворих снощи и днес напълних та сглобих.Обаче понеже ще се плете двойна преждата,ще имам мама и бебе лисиче.

защото кажат ли "трябва да снимаме още няколко позиции"..... Та - всичко е ок, а и вече ще ходя на година, а не на 6м както до сега.

Супер си, браво за резултата!!!
И при бабите е така-едни идват, други си отиват, но имаме няколко ветеранки, още от създаването на темата-преди 11 години! 
Имам една колона точна срещу входната врата и там си слагам в рамка гобленче със символа на годината - време ми е да си потърся схема, че то трябва и да си го "изфъкам".