Домакини 66/ Чест е не да попаднеш в рая, а да те изгонят от ада

• 62 904
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ма ко, на протеста миналите дни когато беше топло, имаше много майки с малки деца. Само като идея ти го казвам.
аз вчера и днес не мога да отида, но утре са там.
Обаче не вярвам да се случи нещо добро. В нищо не вярвам вече.

# 481
  • при късмета
Аз го взимам към 5.30 - 6 ч. но реално се прибираме към 7. Даже и днес на лошото време не иска да тръгва и играе с децата в у-ще

# 482
  • София
Не се притеснявай, ма ко, аз само чисто откъм организация на протеста ти казвам, всичко е наред.
Аз също не ходя всяка вечер, няма как.

# 483
  • при късмета
Добро утро!
Много се радвам на смяната на времето, сутринта станах в 7.15 по новото.

Обаче измазването на стената на сменената дограма ни взима здравето

# 484
Добър ден и от мен! Станах в обичайното си време, наспана и доволна!

# 485
Добро утро момичета!
Ваканцията свърши и от днес Кратун е пак на училище. Малко почивка си направихме и за това позачезнах.
Усмихнат ден ви желая!

# 486
Добро утро! Днес летим обратно за Киев. Знаете за палците, нали?
От там ще пиша повече, но аз пак ще се връщам съвсем скоро за моите документи.

# 487
Смърфи Kissing Heart

# 488
Стискам палци за добро утро в темата!

# 489
Добро утро!
Смърфи, стискам палци!
И на мен ми е добре като че ли с това време - ставаме нормално, днес по светло излязохме с децата...А дано да е за последно тая пуста смяна напред - назад...
Момичета, очертава ми се пътуване към София от 7 до 9 декември - ще водим балерините на конкурс. Ма ко, Вале, да се видим? За вечерна среща надали ще мога, но за по кафе със сигурност ще намеря време. Ще сме в хотел Кибелла, а самият конкурс ще се провежда някъде около Ректората на СУ, доколкото разбрах. То има много време до тогава де, но аз да предупредя от сега...Stuck Out Tongue
Иначе около мен нищо интересно няма - дечурлигите кой на училище кой на градина, ние с мм - на работа, и тъй.
Поздрави и гушки на всички!

# 490
  • при късмета
Добро утро!
Минах през майка и през магазина, много работа съм свършила от сутринта. А колко ме чака в къщи не искам да си помислям. Трябва да изчистя основно, че уикенда пак да освиним, че не сколасахме с последните ръце отвън и отвътре на тази стена.
Смърфи, стискам палци да не усетиш полета, другия път като си идваш, ще чакам да се обадиш
Вио, със сигурност ще се видим, ако не за друго да ти издърпам ушите, че не пишеш Joy Името на хотела нищо не ми говори, но това не е проблем.
Калинче, браво, че сте си починали

Ставам да почвам стаята, че и с гардеробите трябва да се оправя.
Хубава седмица на всички Hug

# 491
  • София
Смърфи, лек полет!
Лейди, таман се чудех къде изчезна, моме!
Вио, има време, но ще се радвам да се видим. Аз водя Бубка в 12 на училище и до 16  ч я чакам, обикалям, ходя в една работилничка, дето плетем мартеници и разни други неща. Та ако това време ти е удобно, ще се видим, само здраве да е.

# 492
  • София
Привет, момичета. Минавам на бегом. Пуши ми главата-много роли трябва да съвместявам: Ученичка, работничка, майка, баба, съпруга, домакиня. Добре, че на нашата възраст отпада "любовница" ( е на мъжо де) - че и за това се иска време hahaha  luvbed
На пътуващите - палчета. fingerscrossed
На правещите ремонти - як хоросан redecoration И още по - яки нерви Mr. Green
На работещите - без много зор да е.  Wink
На невярващите - вяра thumbsup
Хайде, останете си със здраве, а аз да политам към тръстиката afwitch

# 493
Благодаря ви за палците, момичета! Пристигнахме вече, малко ни поклати, ама всичко беше наред. Малко по-късно отиваме да приемем апартамента и тази вечер трябва да спим там. Носим един куфар с чаршафи, възглавници и завивки, защото големият багаж тепърва тръгва от Бг. Поне две седмици ще я караме на полеви условия. В апартамента има само 4 чаши за кафе.

Ма ко - така или иначе пак ще идвам за моята виза и този път планирам да остана повечко. Ще се видим. Все още не знам кога ще е точно, но пък ако съвпадне с Вио, ще е супер!

Славче - и в Бс ще идвам, та се готви да пием водка, хаха!

Тук времето нещо много начумерено, ама към 15-на градуса. Според местните било супер топло, хаха!

# 494
Добро утро!
Смърфи, че топло си е - при нас е 1гр....Laughing
Парното работи, а мм си е поръчал за довечера гореща чорба от джолан - направо зазимихме.
Успешен ден!

Общи условия

Активация на акаунт