Домакини 66/ Чест е не да попаднеш в рая, а да те изгонят от ада

• 62 890
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро! За нас кафе!

А това никой да не го бара. За на Лейди милото е!

# 496
Добро утро!
Аз кафе съм пила вече, ма от това дето е за на Лейди милото одма си взимам....мням Nerd

# 497
  • Бургас
Малиии,каква вкуснотия!
Моля за рецептата на джолан чорбата,плийс! Praynig
Прилича на шкембе чорба,но с месце! Heart Eyes
Това как върви с чесън и биричка!

# 498
Добро утро! Вземам кафето одма, че сега лоча едно нес кафе, мани-мани...

Никога не съм яла от онова нещо, дето е за на Калинка милото... (ако е шкембе чорба, де).

Славе, какво става с домочадието? Ванко намерили ли квартира?

Тук е мрачно, мъгливо, тъмно. Снощи са пуснали парното в блока, мдаа... Идва ми да си опаковам пак куфарите и да избягам отново към топлите земи. И ако някой ме чуе да се оплаквам, че ми било горещо и влажно, да вземе да ме дрънне с нещо по тиквата. Grinning

# 499
  • при късмета
Добро утро!
На моите вчера им бях взела шкембе за вечеря. Пицарията до нас затвори и сега ходя до пазара за него.
Мен ако питате, трябва да го забранят със закон JoyJoy
И аз си изпих кафето и ставам да спретна една мусака, да не поискат пак от същото Joy
Ааа, Смърфи, от влажното може да се оплакваш колкото искаш. То не е като топлото

# 500
Супа от джоланче не бих върнала, ама от шкембе- да.

# 501
Добро утро!
Кафето не го пропускам!!!! По тв върви реклама на кафе L´OR. Не бях купувала, но последния път набарах промоция - пакета от 3 кинта намален на 0,75 Laughing  Е - страхотно кафе!!! Вече ми е любимо.

Супата от джолан е супер лесна! Аз го варя в "умната" тенджера, защото ми е по-удобно. Иначе като се свари го обезкостявам, прибавям към бульона прясно мляко и две скилидки счукан чесън. Отново го завирам и застройвам с препържен червен пипер. После всеки си го доовкусява със счукан чесън+оцет и лют пипер. Точно както се готви и шкембе. Това го правя със свински джолан, че телешкия го обичаме на телешко варено.
За днес ще правя прясна паста със скариди.
Като си търся разни идеи за храна тип "бърза закуска" за кутиите на Кратун и мм попаднах на това - повечето ги направих и са супер, само рулото с цял шоколад не бих повторила - изпеченото бутер тесто трудно се реже правилно - по-добре на кроасанчета.

# 502
Добро утро и от мен!
Днес съм сложила да размразявам някакви кокали. Може и аз да направя супа. А може и не.

# 503
  • при късмета
Добро утро!
Аз днес няма да готвя.
Калинче, тези работи от клипа изглеждат страхотно. Ама като ги прави друг, аз няма да се справя Joy
Аз на варено правя пушено рагу, много го харесваме по този начин. Все  свинско взимам и правя телешко варено със свинско Joy
Взех си кладница, утре ще си панирам, шефа ако иска да яде.
Днес е ред на мързелуването и довечера ще го водя на хелоуинско парти в нашия мол. Даже с маска отиде на у-ще

# 504
Добро утро! Днес ли е Хелоун? Хич не ги знам тук празнуват ли, да не вземе да дойде някое дете и да нямам нищо, хмм?! Днес така или иначе ще излизам, май ще купя пакет бонбони за всеки случай.

Нямам търпение да дойде багажът, супер неприятно е да нямаш нищо по шкафовете. Ядем навън (храната им е много вкусна), ама аман вече; и аз искам телешко варено пък. 😜

Навън мрачно и начумерено, ама още топло. Снощи си бях сложила дебелото яке и умрях от жега. Да не говорим в затворени помещения колко е топло! Не знам как ще се обличаме като стане много студено - навън минус, вътре много топло...

# 505
Мако е се справиш - само трябва бутертестото ти да е замръзнало.
Смърфи днес е Хелуин, обаче той си е хАмерикански празник и у наше село не се тачи. При нас правилото е, че можеш да ходиш в къщи, които са украсени и имат тиква пред вратата. Ние не го празнуваме.
Ще се обличаш като зелка Laughing Тук преоткрих жилетката във всякакви варианти - от много тънка до дебела. Винаги съм с няколко ката дрехи, за да мога да свалям поетапно LaughingLaughingLaughing

# 506
Привет Simple Smile
Чета ви , обаче едва сега успявам да драсна.
Смърфиетка съмнявам се да празнуват, но бонбоните ще си ги хапнете Simple Smile
 Аз не ги приемам тези празници, и нищо нямам приготвено и децата ми не ходят .
 Обикалях малко из  района на Славка и всички по къси ръкави . Аз добре че само с рокля и едно тънко сако бях, че предните дни и шлифер и сако и блуза..... Лудо време.
Ladybird_ след малко ще ги разгледам вкусотиите, утре за празника трябва да се отбележа последните дни караме на полуфабрикати....Последните 2 седмици излизам в 7 ч. че и по- рано и се прибирам в 6-7 .Тази вечер успях да направя супа топчета и пералня да пусна.
Супа от джоланче не бих върнала, ама от шкембе- да.

Сега да ви кажа за  мезе от варен джолан и крачета  с дафинов лист и черен пипер , баща ми беше направил замразил го беше и ни даде да хапнем  като ходихме.А шкембе веднъж в месеца децата си поръчват.

# 507
Джейми това мезе много го хапвам аз с червено винце Laughing

# 508
  • при късмета
Честит празник!

Наспах се, чакам една приятелка, после ще мислим какво ще правим с шефа

# 509
Добър ден от мен.Събирам последните летни дни и на вън по задачи и разходки.
Честит празник днес момичета.
Говорите си за разни вкусотийки,а аз вчера си напазарих св крачета и ушета,телешко месце което сготви с нахут. Стана вкусотия голяма,после идва ред на една голяма зелка  дето вчера взех,много го обичам прясното зеле със свински ребърца ммммм. Изпразних си диванчето с играчки,сега от ново ще плета и събирам ,че идват празници.Два дена главата ме боля, ама дали от очите, че не виждам нещо на близо като плета и сложих очилата,или бях схваната.Днес не ме боли и си довършвам поредното еленче.
Пожелавам ви един месец изпълнен с хубави емоции и топли дни.
Един поздрав  с това ,което цъфти и ме радва на прозореца до мен.

Общи условия

Активация на акаунт