Домакини 66/ Чест е не да попаднеш в рая, а да те изгонят от ада

• 62 887
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Честит празник !

# 511
  • гр.Варна
Честит празник момичета.

# 512
И от мен честит празник! Днес съм бизи, ама утре вечер ще разпускаме с компанията.

# 513
Леле, докато стопля какъв ден е днес... Съвсем изкукуригах вече!

Честит празник! Специално на нашите будители в темата! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Вчера си имаше доволно маскирани млади хора по улиците, ама никой не звъня на вратата. То всъщност ако не живееш в блока, не можеш да влезеш. Дет се вика: разминахме се. Дори не знам какво се прави, освен да подам купата с бАнбони. Казва ли се нещо?

Мария - натоварен ден, а?

Мен ме боли нещо капацуната. Снощи не взех шапка (боже какво доживях - шапка..) и днес леко синусите ме наболяват и челото. Сега мушнах една в чантата, да си имам за всеки случай. Явно заради реката, тук си духа един ветрец..

# 514
И аз празнувах Хелуин като днес се наложи да размествам китките-цял стелаж,да сваля всичко от первазите и мих прозорци и тераса.Снощи са ни омазали къщата с яйца.Вчера една жена се оплака че звъняли на баща и но той не бил подготвен човека и го заплашили с пакост-целили прозорците с яйца....Е днес като отворих щорите по обяд изненада-омазани и трите,терасата също ама прозореца е на вътре и не са стигнали,на 2 ет дето никой не живее вътре има на терасата и на перваза...Измих си аз ама съм възмутена.От празник внесен от чужбина пак го побългариха....Яд ме е за яйцата поне за едни крем карамел имаше.Обаче дето ги е напекло слънцето и по перваза на прозореца дето е цимент едва се измиха ,пък и миришат.

# 515
Миналата година и ние имахме яйце.

# 516
  • при късмета
Добро утро!

Писе, много неприятно.
Смърфи, слагай шапката, много е гадно да те боли главата
Джейми, пописвай от време на време

Правя закуска на шефа и хукваме към офиса, че гражданската ни изтича. за втори път го правя този номер, следя чуждите полици, а нашата ми е последна грижа Joy

Хубав ден на всички Hug

# 517
Добър ден от мен.
Днес студено,май развалих времето с прозорците вчера.
Ма ко аз гражданската я права онлайн към СДИ и ми я носят в къщи.Тези дни ме чака това,но така не губя време поне и да чакам  служителките да се мъчат и попълват данните.Имам си ги въведени и правя наййй- евтиния вариант.
Сготвих си прясно зеле със свинско месце и след малко отивам да си наредя китките дето вчера местих.

# 518
  • при късмета
Аз правя застраховки към застрахователния брокер, та хич не ми е на сметка да я пускам онлайн. Няма да ми се приспадне комисионната. По граждански вече единственото което се мъчат да вкарват в системата е датата на влизане в сила. Другото излиза автоматично, вкарано веднъж. За другите се пише всичко.
Даже напазарувахме с шефа на връщане и отивам да правя пълнени чушки

# 519
Добро утро! Айде на кафе!

# 520
  • при късмета
Добро утро!

Никой не пише и си повтарям постове
Мъжа ми в петък се прибра със сецнат кръст. Един приятел дойде вчера да довърши стената на спалнята. Днес ще трябва да измия отвътре и отвън цялата дограма, добре, че човека работи чисто. На всичко отгоре щората за големия прозорец идва тясна. На малкия и на балконската врата са си същия размер, големия прозорец, явно е по-голям. Та и щора ще ходя да поръчвам. Ако успея де, че мъжа ми ме е пратил по магазините за други работи.
А, Вио ме изпревари

# 521
Привет, банда! Вчера се въргаляхме по дивана и по леглата. Голям мързел ни беше хванал. Ама и времето беше едно смръчкаво, не ставаше за разходки, а да се врем само по моловете - а, не!
Миналата седмица децата тук са били във ваканция и сутринта мм се оплака от трафик. Не че било нещо страшно, но по неговия маршрут се усещало леко.

Аз си мисля да поизляза по някое време, къде обяд май. Има турски магазин сравнително близо, та да отида да поразгледам какво предлагат.

# 522
Добър ден и от мен. Благодаря за кафетата на Вио и Ма ко.
Смърфи, настанихте ли се вече?

# 523
Добър ден!
В събота при нас беше Bonfire Night - те това беше огъня ни
Скрит текст:
Голям купон стана.
Днес Кратун има изпит по технология - един вид трудово - завършват готварството. Избра си да прави панирани кюфтенца с център от кашкавал /защото така и не можада свари правилно яйца за scottish eggs Laughing / и шарена салата в кошничка от пармезан. След вчерашните тренировки в хладилника има над 10 рохки и разрушени яйца, а ние не искаме да ядем кюфтета поне месец Laughing
Усмихнат ден ви желая!

# 524
Мария, ние се настанихме, ама още багажът го няма. Условията са полеви - един комплект чаршафи, хавлии и дрехи. Туй то! Имаме 4 чаши и си правим нес кафе. Надявам се багажът да дойде до седмица, 10на дни.

Леле, Калинка, че панираните кюфтенца са къде по-сложни от яйцата... Стискам му палци да вземе изпитът успешно, че то готварството е много важно! Как ще омагьосва после момите?Stuck Out Tongue Winking Eye
Голям огън сте си спретнали, не знаех какво е Bonfire Night, сега прочетох в уикито.

Общи условия

Активация на акаунт