Домакини 66/ Чест е не да попаднеш в рая, а да те изгонят от ада

• 62 639
  • 739
  •   1
Отговори
# 75
Само прелитам да пожелая на Мари честит й юбилей! Жива и здрава да си, много щастие и любов!
Моят маратон с гостите продължава, а на всичкото отгоре и още нещо май ще изскочи, абе май скоро няма да сляза от въртележката.

# 76
  • Великобритания
Мариат - честит рожден ден , 40 е новото 20 - така че , да почерпиш близките , да се почерпиш и ти , + много яки подаръци  Simple Smile

# 77
Честито Мария,много здраве и щастие,късмет и любов.
Вале прочетох и се посмях хубаво,ама то не може само на теб да ти е добре,ама ха.Мнозинство са другите.
Вио може пък да има още топли дни, по добре не бързайте с караваната.
Ма ко успешно търсене.
Аз пък вчера бях на среща от групата дето плетем,ми прекарах си страхотно,зареждащо и вечерта бях доста поуморена от емоции.Ама пък гледах снимки,качих клипчета и се  разабрахме пак да повторим догодина.Жени от цяла България се бяхме събрали, повечето се познаваме и виждали на живо,но друго си е като се срещнем.Масата беше отрупана с неща направени от нас,та освен плетачки се оказахме и добри готвачи.Grinning
Вчера пък се чух с Фло-да я издам  хареса си играчки от групата и преведе парички за две болни дечица.И хареса моите три играчки  за внуците,ами няма такъв позитивен човек  като нея.
Фло да се появиш тук, че ни липсваш в новата тема.

Последна редакция: пн, 13 авг 2018, 20:04 от pisenxeto

# 78
Лейди, още от вчера "празнуваме". Излизахме, чакахме да мине 12 часа, щерката ми подари картичка, гледахме падащите "звезди". Довечера продължаваме на ресторант семейно, а до края на седмицата се надяваме и почивка да заформим. Обикновено подаръците сама си ги избирам. Почерпих близките с пай с кайсии.

# 79
  • Бургас
Честит празник,Мария! Hug
Здраве и късмет на теб и семейството ти! bouquet Heart Eyes
От почерпката грабвам биричката! Laughing

Ние бяхме малко на Лозенец.После се приготвях за кръщенето.Утре потегляме за Бачково.Там в манастира ще е ритуала.Забравих какво е да си кръстница.Само да не се изложа! Embarassed Embarassed

Ще останем за една нощ в Широка лъка и после пак обратно.Обещавам после да съм по- редовна.
Ванко беше за седмица в Мюнхен при батко си.Продължава да си търси жилище.
Общо взето нищо ново при мен.

Хубава вечер ви желая и весел празник на Мария! Heart Eyes

# 80
  • София
Честита да си, красива и младееща Мария!
Да се сбъднат мечтите ти!
Ако искате да сънувате кошмари, ще ви пусна после снимки на Валя русалката, за който няма фейс.

# 81
  • София
Привет мацки!
МАРИ, СМЕЛО СВЕЩИТЕ ДУХНИ, ВЪЗРАСТТА НЕ ТИ ЛИЧИ. А ПОПИТАТ ЛИ ТЕ НЯКЪДЕ, КАЖИ, ЧЕ НА 20 € СИ ТИ. НАЗДРАВЕеееееее!
ВАЛЕНЦЕ, от хубав човек трябва да има по много Wink
СЛАВЕ, какво ще учи първокурсникът? smile3529 Желая му успехи!
ПИСЕНЦЕ, чаветата чакат с нетърпение играчките. Надявам се, че утре ще са в офиса на Еконт. Ще ти се обадя, когато ги взема. Благодаря ти Hug А групата ви е много яка - за всичко ви бива - и да плетете, и да месите, и хора да въртите. Браво момичета!!!
ВИО, я покажи разлика. Надявам се, че добре сте се опекли.
ПЛАМИ, студентката замина ли си?
МА КО, остава ли ти време да ходиш из нашия край?
СМЪРФИ, направи график на желаещите да ви гостуват Mr. Green Явно кандидати не липсват Wink А ти ще придобиеш нова професия - екскурзовод Simple Smile
ЛЕЙДИ, МИМИ, СОФИЯ, за вас - прегръдки  Hug Hug Hug
Лека нощ! Утре ще ви разказвам моите патилански истории, свързани с персеидите. Joy

# 82
  • при късмета
Фло, бяхме на Слаковци за една вечер на палатка, този път и до Брезник не стигнах, какво остава до село. Отидохме и се прибрахме през Батановци. Каним се с шефа да отидем за 2-3 дни и не можем да се на каним. А като знам и там какво ме чака, изобщо не знам кога ще го подхващам

# 83
  • гр.Варна
Тука е студентката Фло.Тука е ,ама само на хотел IllВиждам я за половин час сутрин или вечер и това е.На 22.09.2018 тръгваме с колата на малко пътешествие цялото семейство до Париж на гости , и на връщане минавайки през Австрия ще я оставим.Багажа и си е там в квартирата така че тази година ще е по лесно.

# 84
  • София
Привет, прекрасни!
ПИСЕНЦЕ, играчките вече са у дома. Много по-красиви са, отколкото на снимките! Гледам ги и си мисля колко труд и материали сте вложили, но което е по-важно, с колко обич сте ги изработили, с колко позитивна енергия сте ги заредили и с вяра, че ще помогнете на някоя душичка в беда.
Стари хора казват: капка по капка вир става. Пустият му вир бавно се пълни, а понякога трябва да се действа бързо, за да може доброто да победи злото... Тема за размисъл.
МА КО, ние това лято открихме един язовир в село Бегуновци - малко преди Брезник. Жалко, че не разрешават къпането, да се опъват палатки, да се ловят риби, но затова пък има страхотно ресторантче, с вкусна храна. Струва си да го пробвате.
ПЛАМИ, ами нормално е госпожицата да иска да си види приятелите, а кой друг, ако не мама да е в ролята на камериерка и обслужващ персонал Mr. Green След екскурзията ще разказваш как сте изкарали.
От няколко дни правя сухи тренировки с пластилин. Гледам в един руски сайт разни чудесии с тесто, та се уча да ги въртя и суча Joy. Днес ще се пробвам с тесто - надявам се да съм ги усвоила. После ще ви кажа - дали ще се похваля, или ще се срамувам в ъгъла Embarassed

# 85
  • при късмета
Е какво да му пробваме, щом не може палатка или да се лови риба? Ще ме убият ако ги заведа там.
Ресторант наблизо не ни трябва, като ходим на такива мероприятия. Имаме затворено барбекю, което напълно безопасно можеш да го палиш и при най-силния вятър. А като ходим на Красава или Слаковци пазаруваме от мръвките от Брезник, ако сме на друго място от тук. Не знам дали знаеш, но в Брезник има месокомбинат и магазина се зарежда всеки ден. По-прясно няма как да е, има от всякакво месо, през ребърца и колбаси, за печене или готови за консумация. Месото или ребрата като кажеш, че са барбекю ти ги нарязват и овкусяват в магазина. И кайма имат или ти мелят пред теб, парче, което искаш. Ако не знаеш магазина, препоръчвам с две ръце, при всяко минаване си пазарувам и за вкъщи. До магазина на мандрата е, в улицата до старата чешма на желязната вода. Само имай предвид, че към 13ч. вече почти всичко заредено за деня е изчезнало

Шефа е при майка, а нищо не съм пипнала цял ден, даже прозорците Joy Голям мързел ме е налегнал

# 86
Привет ви ,кой видял снимките  видял, ще ги скрия вече.А днес и статия има за групата ни.
Фло, благодаря ти ,а вира се пълни бавно .Но радостта в детските очи ,които получават играчките и другите, които получават паричките, си струва всяка бримка.
А понякога има нужда от такава среща, много е зареждащо и остават емоции за длъъъълго време.
Днес понеже нета ми изчезна та доста поплетох цяла играчка  и половина.Grinning Трябва по -често да няма нет,ама пусто и схемата не можех да си гледам,че вече не ги разпечатвам,станаха много.
Ма ко има нужда и от такива дни за почивка.
Вале, пишеш прекрасно, има на кой да прилича Мими.
Плами браво за екскурзията ,ще се разходите и направиш проверка на щерката.:Wink
Да си продължа плетката,вечерята беше прясна пъстърва   с картофена салата.

# 87
Славе, как мина кръщенето? Ние не сме ходили в Бачковския манастир още, макар че минаваме покрай него на път за Пампорово /а това се случва почти всяка зима, така че ще трябва да поправя тази грешка/.
Тези дни имаме гости - приятели на ММ от чужбина. Развеждаме ги насам-натам и се наслаждаваме на хубавото време, че след тия продължителни дъждове си е голяма радост. Със задоволство установих колко добре се справя синковецът в общуването на английски. Щото той с нас вкъщи напоследък не говори членоразделно - едни едносрични думи и леко мучене в повечето случаи /пубертетът не прощава както знаете Joy/ Та ми беше приятно да чуя в словосъчетания мутиралото му гласче.
Малечка пък ме сюрпризира, че искала да става актриса и ми постави отговорната задача следващата учебна година да намеря "сцена", на която да се изявява. Та ще трябва да се разровя за някакви театрални кръжоци за малки деца.
Писе, изпуснах снимките ... разбирам, че плетеш играчки. Благородно ти завиждам за тези умения. Аз съм скарана с шев, кройка и плетива. Като се замисля и в кухнята не съм много умеятна, та направо се чудя ММ как се е прекарал да ме вземе. Joy Но пък ми дай да ръководя, да планирам и правя организации и да работя с документи. Факир съм. Само дето от няколко години вкъщи освен върху децата да прилагам тези умения, нямам друго поле за изява. Joy
Фло, чакам да се похвалиш с тестените шедьоври.
Хубава вечер, момичета!

Последна редакция: вт, 14 авг 2018, 22:26 от Sophia*

# 88
  • София

ЧЕСТИТО УСПЕНИЕ БОГОРОДИЧНО! НЕКА БОЖИЯТА МАЙКА ЗАКРИЛЯ СЕМЕЙСТВАТА И ДОМОВЕТЕ НИ. АМИН!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА МАРИ И НА ВСИЧКИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ НА ТОЗИ ДЕН. БЪДЕТЕ БЛАГОСЛОВЕНИ!

# 89
Благодаря за пожеланията!

Общи условия

Активация на акаунт