Домакини 66/ Чест е не да попаднеш в рая, а да те изгонят от ада

• 62 644
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
  • при късмета
Честит имен ден, Мария!
Вале, да ти е жива и здрава именничката!
Със здраве да носите имената си!

# 91
Честит празник на всички днес! Да сте живи и здрави!!!

# 92
Добро утро момичета!
Светъл празник!
Честити да са Бояна и Мария Kissing Heart
Вчера бях на контролен преглед - доктора бе щастлив да ми съобщи че нямам рак и преканцероза!!!! Аз съм по-щастлива от него!!!! Обаче за окончателния ми "развод" с него имам в края на месеца ЕХО, а в края на септември още една хистероскопия.
Весел празник!

# 93
  • при късмета
Калинче, и аз съм щастлива от тези новини Hug

# 94
Честит празник, момичета! Бъдете благословени!
Лейди, радвам се за теб! Hug

# 95
  • София
Лейди, браво, много се радвам!
Благодаря за честитките!
Мария, както и всички други именици- здрави и благословни да сте!

# 96
На всички именички и именици - Честит имен ден! Бъдете благословени с името си! Flowers HibiscusFlowers HibiscusFlowers Hibiscus

Калинка - мноооого добри новини! Поздравления и за теб! Hug

# 97
Браво, Лейдибърд! Много, много се радвам за теб!

# 98
Честит празник на всички,бъдете живи и здрави.
Калинка радвам се много за тел и стискам палци  за другите процедури.
Аз каталясах от път и жега,а минахме само 60 км....Ама мразя много неща на веднъж и път с голямо натоварване...Свърших си задачите ,ама капнах от тая жега.Утре изчезваме на хлад и зарязвам кучето .Вземам плетката и мъжо и беж.
Сготвих си обаче днес агънцето и хапнах по никое време ...

# 99
О, Лейди, в момента пукам от жега, но твоят пост ме накара да настръхна!
Вале, да е жива и здрава вашата Мария! Да има много успехи в новото училище.

# 100
  • София
Момичета, днес кръстихме внучките ( децата на дъщеря ни ).
Нека Богородица да ги пази и закриля. Нека са благословени!

ЛЕЙДИ, и аз се радвам за теб! Много, много!!! Hug
ВАЛЕ, да е честита и вашата Мария!
ПИСЕНЦЕ, мишока и зайчето вече си имат нови приятели. Получиха играчките като част от подаръците за кръщенето. Жирафчето ще отиде при третата ми внучка. Simple Smile
СЛАВЕ, да е живо и здраво и твоето кръщелниче. Божията майка да го закриля!
СОФИЯ, с пластилин е по-трудно. Оказва се, че с тесто фигурите се получават, но си иска тренинг. Simple Smile
Момичета, желая ви приятна вечер! Hug

# 101
  • при късмета
Бързо да се явите
Фло, честити ви християнчета!
С шефа сме го ударили на мързел. Излезем да се разходим и да вземем някои работи и после почивка. Ще го стягам да почете малко, че пак ще изчезва с баба си, точно преди училище.

# 102
Фло, честити християнчета! Да са живи и здрави!
При нас нищо ново. Изпратихме гостите и сега всеки мързелува самостоятелно. Като гледам децата колко са пораснали от миналата есен си мисля, че трябва и за нови дрехи да се ходи. С обувките май положението е идентично. Но ще изчакам да се приберем от септемврийското ни море. Приятен уикенд!

# 103
Преди няколко часа се прибрахме от Банско и сега пране, чистене, подреждане.....

# 104
Добър ден момичета!
Живи и здрави християнчета на Фло Kissing Heart
Днес го удрям на почивка с лек уклон към чистене на къща Laughing В четвъртък рано, рано сутринта отпрашихме към един аутлет да понапазаруваме - 2часа път в посока + 5 часа обикаляне на магазаини.... прибрахме се и направо в леглата Laughing От всички покупки най-съм доволна, че Кратун си хареса обувки за училище. Аз също намазах обувки, че с моите "нежни" крачета е трудно. В петък цял ден се озовах по разкрасителни процедури + колата да се измие и на финала пак бях супер изморена. Вчера пък забегнахме до Cheshire - Blue Planet Aquarium. То пък е на 150км от нас....

Казват, че имат най-голямата колекция от акули. Страхотен е аквариума! Има опция да се плува с акулите - мм и Кратун смята следващия път да се възползват.
Наблизо има и страхотен аутлет, та пак вършахме... Най-интересното в случая беше, че Кратун пак нямаше да отиде на танци и партньорката му се разсърдила. Та като се тръшна - няма да ходя на разходка! Казвам ами покани и нея, като си мисля, че едва ли ще се съгласи девойчето. Да ама то се съгласи с радост Laughing Че като се почна - тя не ми е гадже... В крайна сметка взехме и момичето и така се забавлявахме с мм Laughing много са смешни като се правят на големи. Обаче то било супер да си имаш момиче - мм и Кратун се забиват в магазини, където на мен ми е скучно, обаче сега се разделихме по двойки и си пазарувахме спокойно. В аквариума пък ние си разглеждаме пенсионерската, а те си се забавляваха. Накрая всички доволни тръгваме на обратно и уж "големите" заспаха докато потеглим Laughing
Взех си петте пари и от пътуване, и от харчене на пари /скрънзливата ми душа кърви.../
Усмихнат ден ви желая!

Общи условия

Активация на акаунт