Но...-има случаи, когато това вътрешно твое усещане е грешно и съвсем не толкова точно за околните.
Цаката му е хем това да е твоето усещане, хем да е така и в очите на останалите.
, реално поведение и съпоставимостта му с представата на човека за него самия. Защото много хора са супер в собствените си очи /пак не говоря за външност/, но ако мнението на 90% от заобикалящите ги се различава от тяхното, то явно грешката не е в околните.
Била съм хубава, била съм и грозна и на собствена кожа знам как се променя отношението на околните заради опаковката.
, реално поведение и съпоставимостта му с представата на човека за него самия. Защото много хора са супер в собствените си очи /пак не говоря за външност/, но ако мнението на 90% от заобикалящите ги се различава от тяхното, то явно грешката не е в околните.
Ами ти не си съгласна много с моите виждания по въпроса, така че явно затова не ме разбираш.Препоръчани теми