Китен - Хотел Грийн Парк!

• 33 641
  • 261
  •   1
Отговори
# 195
  • София
По въпроса за швабите и хавлиите ( или англичаните и хавлиите) в Албена си ги оставяха още от вечерта. Във вита парк са 3 басейна и шезлонги бол, но аз държах да сме на първа линия до детския басейн, защото пускахме момите сами с поясите вътре, та чинно им сгъвах хавлиите на облегалката на един от нашите шезлонги и си ги ползвахме. Само идваха и си "подгъзурчваха куйруците" (подвиваха опашки Mr. Green Mr. Green Mr. Green) както се изрази мъжа ми, ама ако някой се беше обадил да иска да ме мести с тия чавета такъв скандал щях да му вдигна, че щяха в Балчик да ме чуят. По повод идеята на Шани, явно и такива случаи е имало, щото имаше и хавлии, затиснати с чифт джапанки  Shocked  #Crazy Sick и това в 22 вечерта съм го виждала преди да приберем децата за сън.
Апропо за бащинията не съм съвсем права -  същото правят и в Турция и в Гърция, независимо от броя на звездите на хотела  ooooh! #Crazy.

Последна редакция: ср, 26 юли 2006, 15:30 от bibi

# 196
и ние ще почиваме в китен, но в хотел континентал, намира се до додо биич, от 1 до 8 септ. очаквам с нетърпение инфо относно плажа и комарите....

# 197
Е какво пък ще стане, ако видя хавлии на няколко шезлонга и никой наоколо, ми махам една и се изпружвам на слънцето! я да ми дойде после някой да да ми спори , че шезлонга е негов!!!
това сгъната чиста и суха хавлия за мен нищо не значи!

сега ми дойде идея да си направим табелки " Reserved for BG-Mammma only" и да си ги слагаме на шезлонгите...

# 198
Да попитам колко време след превода на парите си получихте ваучерите?

# 199

]
Да попитам колко време след превода на парите си получихте ваучерите?
Два дни след датата на превода.

# 200
  • София
Magi99, как стои въпроса с анимацията за деца. През целия ден ли е или има фиксирани часове

# 201
Magi99, как стои въпроса с анимацията за деца. През целия ден ли е или има фиксирани часове
Не съм 100% сигурна, но мисля, че е само вечер.Щерката гледаше от 9 до 10 вечерта.Пускаха им Куртун нетуърк.Но при положение, че има кабелна в стаята, тая анимация се обезсмисля.

# 202
  • София
Не съм 100% сигурна, но мисля, че е само вечер.Щерката гледаше от 9 до 10 вечерта.Пускаха им Куртун нетуърк.Но при положение, че има кабелна в стаята, тая анимация се обезсмисля.
Имах предвид занимания от аниматори. Мениджърката на хотела ми каза, че има аниматори, които занимават децата. Естествено за чехите и германците, но нас немския ни устройва идеално т.к. каката учи немски и ще и е от полза

# 203
Имах предвид занимания от аниматори. Мениджърката на хотела ми каза, че има аниматори, които занимават децата. Естествено за чехите и германците, но нас немския ни устройва идеално т.к. каката учи немски и ще и е от полза
Аааа, разбрах.Да, има през деня.Но досега съм чувала само чешка реч от дечурлята.Обикновенно към 2-3 часа следобед ги занимава една кака, с най-различни игри.Сори, но не съм разпитвала EmbarassedПросто не ме интересуваше.Инфото ми е от това, което съм видяла под прозореца си Mr. GreenТам по това време е сянка и те играеха там.

# 204
  • София
Маги99, благодаря за отговора.

# 205
Здравейте!
Съмнявам се, че някой ще се включи вече по темата, но и аз да си кажа...
Ще почиваме със семейството ми (двамата с мъжа ми + две деца) в Грийн парк от 20.08.
Проблеми с резервацията имахме естествено, но ако е само това, ще го преживеем някак си. При положение, че сме платили 50% от сумата за апартамент още през м. май, днес разбирам, че първата ни нощувка ще е в две двойни стаи Twisted Evil Направо бях бясна. Но какво да се прави, вече няма накъде...Ще спим разделени - двама по двама. Иначе относно хотела имам много прясна информация. Моя приятелка се върна преди два дни оттам. Хотелът бил много хубав, яденето също. Проблемът с шезлонгите - уви вярно е. Е, нали все пак ще ходим на плаж. Надявам се, че наистина ще сме много БГ мами и ще им надвием на чужденците.

# 206
И аз ще ходя там на 12/08/06.Но още не съм платила 100 % така че след коментарите Ви почнах да се притеснявам.

# 207
трябва ли да се обаждам да проверявам какво е станало с резервацията? така като ви слушам, само апартаментите са проблем

# 208
  • Sofia
Аз пък като гледам все гости се оплакват newsm78

# 209
  • София
Ние сме резервирали апартамент от 16.08.
Проверих си резервацията директно в хотела, т.к. там съм я правила и ми отговориха, че няма проблем.
Интересно ще е ако има промяна в момента на настаняването.
Добре, че преди това ще сме малко по-юг на почивка и ако са ме прецакали ще е за част от отпуската.

Общи условия

Активация на акаунт