Китен - Хотел Грийн Парк!

• 33 648
  • 261
  •   1
Отговори
# 180
Защо да е абсурд да се доредиш до басейна?
Защото всички небългароговорящи си меткат хавлиите на шезлонгите още в 7 часа, ако не и по-рано.И по този начин си запазват място.Може да се намери свободен шезлонг следобяд, на местата където е сянка.

# 181
  • Плевен
Ходене 15 мин. пеша си е доста време с малко дете, особено ако е гладно и му се спи. Ако е само за възрастни става - всеки си преценява.

# 182
  • Sofia
Ходене 15 мин. пеша си е доста време с малко дете, особено ако е гладно и му се спи. Ако е само за възрастни става - всеки си преценява.
Както си писала вече всеки сам си преценява.Коментара ти е излишен!
Защото всички небългароговорящи си меткат хавлиите на шезлонгите още в 7 часа, ако не и по-рано.И по този начин си запазват място.Може да се намери свободен шезлонг следобяд, на местата където е сянка.
Много ги обичам тези личности!
Чадъри има ли ?

# 183

Много ги обичам тези личности!
Чадъри има ли ?
Чадъри има.
А за ходенето пеша - малкия(1,8 г.) беше в количка, каката(7 г.) си ходеше сама.

# 184
magi99 благодаря за инфото за "наводненията"  Hug

Августовската група, имам предложение  Mr. Green сутрин (ранобудник някои) да мята хавлии на всички по шезлонгите.

# 185
  • Sofia
Имам по-добро предложение.По 5лв на спасителя и да ни запазва шезлонзите

# 186
  • с/у ОколоМръсТното

добре де, не може ли вятър да я е отвял хавлията (примерно  Twisted Evil)?

# 187
Та, последно как ще се познаем? За мен е ясно - аз съм слаба, синеока с дете, което въобще не прилича на мен, но е пълно копие на баща си. Синът ми се казва Денис - на 2,8 г. За нашето семейство може да се ориентирате бързо по индианските му викове. Ще бъдем компания от петима - нашето тричленно семейство, сестра ми и съпругът й. Резервацията ни е за 7 нощувки от 16 август. Мисля, че БГ-мамите ще се познаем лесно, но как ще решим проблема с ползването на басейна. Държа да го ползвам. А вие?

# 188

добре де, не може ли вятър да я е отвял хавлията (примерно  Twisted Evil)?
Защо не ми го подшушна това преди да заминем hahaha
Ейййй, нИ мЪ обичаш, начи Cry

# 189

Августовската група, имам предложение  Mr. Green сутрин (ранобудник някои) да мята хавлии на всички по шезлонгите.

аз съм с амбиция за среднощен алкохолизъм, и със сигурност ще изпреваря швабите - ще мятам хавлии!!!

# 190
И аз имам същите амбиции - "колкото повече - толкова повече". А мисля, че не е проблем, всеки ден различни хора да стават в 6 и да мятат хавлиите. Ако се намерят 5 човека да правят това, то в най-лошия случай ще им се случи точно 2 пъти за цялата почивка, което не е чак толкова страшно, защото после ще си доспиш:)

# 191
И аз имам същите амбиции - "колкото повече - толкова повече". А мисля, че не е проблем, всеки ден различни хора да стават в 6 и да мятат хавлиите. Ако се намерят 5 човека да правят това, то в най-лошия случай ще им се случи точно 2 пъти за цялата почивка, което не е чак толкова страшно, защото после ще си доспиш:)
Нека ходилите тази година да се включат и да коментират как е сега, но миналата година някой германците си оставяха хавлиите и от вечерта. Така , че това е идея да си вземете някоя по стара/ако някой рече  да си я открадне/ за да пази шезлонга  , а сутринта с новата Mr. Green

# 192
Нека ходилите тази година да се включат и да коментират как е сега, но миналата година някой германците си оставяха хавлиите и от вечерта. Така , че това е идея да си вземете някоя по стара/ако някой рече  да си я открадне/ за да пази шезлонга  , а сутринта с новата Mr. Green
Прочети малко по-нагоре Peace

# 193
Швабунките ще се "сблъскат" с Бг-мама  Laughing

# 194
Швабунките ще се "сблъскат" с Бг-мама  Laughing
не знаят с какво се захващат - хитри и изобретателни горди Български майки са насреща!!!!

Общи условия

Активация на акаунт