Китен - Хотел Грийн Парк!

• 33 656
  • 261
  •   1
Отговори
# 165
ами, платили сме си... 100%! тъй като направихме резервацията през агенция.
в момента ни предлагат за други хотели... както и да е. Въпросът е, че явно могат да отменят резервацията 3 дни преди началото!
дано с вашите резервации няма проблем, просто исках да споделя и да ви предупредя, ако има хора които още не са резервирали да имат едно на ум.

# 166
  • Sofia
Да повечето тук сме май през агенция.Съни турс ли е агенцията?

# 167
Сега се обадих до хотела. Наводнени са 1-2 стаи  и няма проблеми с нашата резервация  (а и с другите от 16 август).

Ние резервация направихме директно в хотела. Платили сме 30% от сумата.

# 168
  • Sofia
Благодаря,че си ми стестила един тел.разговор!  bouquet

# 169
ООоо,  chocha, с едно благодаря няма да се разминеш  Naughty на 16-ти ще черпиш хихиихк  Hug

опс на 18-ти  Laughing

Последна редакция: ср, 19 юли 2006, 17:30 от Jes

# 170
  • Sofia
на 18-ти

# 171
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
Мили мами,
с риск да ви разваля плановете искам да ви кажа какво ми се случи днес - имахме резервация за хотел Грийн Парк, трябваше събота да се настаним, но уви! днес (3 дена преди датата!!!) се обадиха да отменят резервацията! защото първия и втория етаж били наводнени и в момента ги ремонтират...
успех и дано не ви сполети същата участ!!!
Чудя се дали не са те изпързаляли от агенцията.Не съм чула цели 2 етажа да са заляти,още повече,че хотела не е хич близо до морето или други водни площи.Може да се окаже,че са уредили някой свой ВИП клиент или бог знае какво.Но това ми звучи несериозно.Вдигни им един лют скандал и поискай компенсация bash Ако не друго-поне ще ти олекне.Кажи ми коя е агенцията,за да знам дали трябва и аз да се притеснявам.По-нагоре бях писала,че имам леки притеснения с резервациите и различните цени,които дават от хотела и различните агенции за едно и също нещо,но никой не потвърди съмненията ми тогава.Дано в края на август да не се появи някое "цунами" по апартаментите в хотела,защото и аз ще раздавам правосъдие. #2gunfire  Чакам още отзиви

# 172
  • София
дублирането на резервации е обичайна практика в туризма. ако в последния моменти се види, че нещата вървят към застъпване на клиенти, започват опити да пренасочат част от тях, пък при който стане... някои клиенти си държат на резервацията или искат компенсации, други се съгласяват да бъдат настанени в друг хотел, има и такива, които са просто доволни да си получат парите обратно...

на нас ни се обадиха преди два дни от балкантурист да ни уведомят, че нямат апартамент какъвто сме резервирали и да ни предложат две двойни стаи вместо това... не мина! обадиха се пак да кажат, че точно за нашите дати са успели да намерят свободен апартамент  Wink

преди няколко години при същия номер бяхме настанени във вип апартамента, който по размери надминава лоби-бара и рецепцията на хотела  Shocked заплашихме ги, че ще ги съдим за неизпълнение на договора.

# 173
  • София
И аз звънях в хотела, т.к. резервацията съм правила директно там.
На мен също ми отговориха, че се отнасяло за една, две стаи.
Наводнението не е природно, а са имали някакъв вътрешен проблем.

# 174
разбира се, че се обадхме в хотела. и на нас ни казаха, че почти нямало проблем, докато не ги притснахме и си признаха, че е залят първия и част от втория етаж. освен това, пратихме познати на място и те потвърдиха ремотната дейност. искренно се надявам да е привършила до вашето пребиваване там и да си изкарате хубаво  Simple Smile
колкото до агенцията - да, съни турс е, и в интерес на истината ще кажа, че се държаха безкрайно коректно в тази неприятна ситуация, предложиха ни няколко варината (е и на тях трябваше да подчертаем, че сме си платили и сме клиенти) и се спряхме на един, който ни устройва, който дори е по-скъп от грийн парк, но без доплащане от наша страна.

# 175
Аз днес си взех ваучърите и се надявам да няма проблем, уж всичко е точно. Дойдоха точно 3 дни след като преведох останалата част от пачите. Мисля, че фирмата е доста коректна, но никой не е застрахован от издънки. Поздрави:)

# 176
потърпевша как ги притиснахте? Аз надълго и нашироко се обяснявах и пак не си "признаха"  Thinking за два наводнени етажа.
Почти месец има до заветния 16-ти и за толкова време и хотела могат да премебелират  Wink

# 177
  • Плевен
Здравейте отново. Върнахме се от Китен. Няма нищо общо с това, което се говореше по радио и телевизия. Но за комарите е вярно. Ние като пристигнахме в Китен комари нямаше, но два дни по-късно все едно, че ги изсипаха върху нас - направо кошмар - по заведенията и магазините използваха най-различни приспособления за гонене на комари. Така, че задължително си вземете нещо за мазане против комари. Ние ходихме на Южния плаж и там всичко е ОК. За пояснение ние не сме били в Грийн парк. Грийн парк се намира в околностите на Китен по пътя за Лозенец (като се мине по стария път за Приморско-така го знаят местните) така, че при всички случаи трябва да имате автомобил - с една дума доста е отдалечено от центъра на Китен. Времето там е чудесно, водата е топла и предполагам, че времето и през август ще е хубаво. Взимайте банските и хавлиите и право на плажа, не се чудете. От миналият август Китен е град.

# 178
Абе к`ви са тия глупости за наводнение Shocked.Ние се върнахме вчера.Никакво наводнение няма в хотела.Освен ако някой си е наводнил стаята от банята.Нито има ремонтна дейност, нито видях работници.Хотела е готин, но за басейна е абсурд да се доредите.То не че за нас имаше някакво значение, защото ходихме на плаж на Атлиман.Храната е добра и в огромни количества.Бях щастлива, че стаята беше на тихо и сенчесто място и не се наложи да пускаме климатика.Бяхме в 316-та стая Mr. GreenНе е вярно, че пускат само немски песни на детската дискотека.Пускат и американ Mr. GreenЧалга няма.Комари има за целия китайски  народ.Плажа не е далече, на 10-15 мин. пеша.Хотела се намира в началото на Китен.Като идвате от Приморско, минавате ММЦ-то и след една автомивка, ще видите табелка от дясната страна.
.......... така, че при всички случаи трябва да имате автомобил - с една дума доста е отдалечено от центъра на Китен. .
Глупости, може да се ходи и пеша.Една разходка едва ли би се отразила зле на някой.Ние ходихме 2-3 пъти пеша до центъра на Китен.

Ако някой иска да ме пита нещо конкретно, да пита, защото в момента не мога да се сетя нищо друго.

# 179
  • Sofia
Защо да е абсурд да се доредиш до басейна?

Общи условия

Активация на акаунт