Китен - Хотел Грийн Парк!

• 33 666
  • 261
  •   1
Отговори
# 150
Ако няма проблем преди да тръгнем ще ти звънна да ме ориентираш ако нещо трябва да се носи или въобще ако нщо изникне.

# 151
Актуализиран списък за август:

16.08- мама Бени - 21.08
16.08- Kora - 19.08 - 2деца на 3г и 5г
16.08- Jes - 22.08 -1дете на 1г.
16.08- Incandescent - 21.08
18.08- chocha -   - 1дете на 1г.8м.
19.08- boomerang
20.08- Samsara - 29.08 - 1дете на 4г.5м.
25.08- Глупчо - 04.09
25.08- bloomnicer - 01.09 - 2деца на 6г и 11г

Промагайте за допълване на списъка с информация.

Последна редакция: чт, 13 юли 2006, 09:34 от Samsara

# 152
Мами, много съжалявам, но по ред причини тази година няма да почивам в "Грий парк". След близо два месеца и половина нагласа и настройка, се оказа, че ще бъда на друго място.
Весело и приятно прекарване на всички мами и техните семейства  bouquet

# 153
Аз ще съм там до 04.09.......пращайте и на мен телефони и ще звънкам:)

# 154
В понеделник тръгваме, така че очаквайте включване Peace

# 155
хм, а тези, които са ходили- какви наблюдения имат?
А въобще някой ходил ли се или си повлияхме взаимно и взе, че много ни хареса?!
toku sto se vrstam ot tam-hubav e hotela i hranata e dobra,no estestveno sa se nagazili na izpadnalite germanci i va4er kogato zabavliavat bdezata ne puskat nito edna balgarska pesen a samo nemski

# 156
До момента никой не казва нищо за плажовете и обстановката след бурята в Китен. Ще се включи ли някой по този въпрос? Според местните пораженията не са чак толкова големи, предимно на Северния плаж (Атлиман), но дали наистина е така
[/
SLED BURIATA ATLIMAN E IZROVEN ,MRASEN I SMARDI NA MARSA,NIE HODEHME NA PERLA V PRIMORSKOquote]

# 157
На Атлиман всичко е наред, плажната ивица си е почти същата. Има една малка полоса, която все още е мокра и не може да се ползва пълноценно, но иначе всичко е ок, цена на чадър - 3,00 лв., ако ползвате собствени чадъри в полосата където са сложени другите заплащате по 2,00 лв. на чадър, иначе отзад има място където по-ранобудните могат да се настанят успешно. Стандартно мръсен е плажа - т.е. вечер го чистят, а ние на другия ден го о...ме отново. Миризми - не усетих, комарите са както преди - едри и безчислени.
Другия плаж също е ок.

# 158
НИЕ ДА СИ носим бг музика и да заглушим немските ритми!!!!

# 159
Това е добра идея....ще заредя флаша до горе с читава музика:)

# 160
Едва ли на бара пускат немска музика. Всъщност по-добре тиролски песни пред нашенската чалга.

# 161
Мили мами,
с риск да ви разваля плановете искам да ви кажа какво ми се случи днес - имахме резервация за хотел Грийн Парк, трябваше събота да се настаним, но уви! днес (3 дена преди датата!!!) се обадиха да отменят резервацията! защото първия и втория етаж били наводнени и в момента ги ремонтират. останалите етажи работели, но... с тази строителна площадка отдолу... за нас остават нервите и напрежението и трудната задача да намерим хотел за почивката след 3 дни!

успех и дано не ви сполети същата участ!!!

# 162
  • София
Жалко. Дано си намерите бързо хотел.
Ние също ще трябва да си проверим резервациите.
Благодаря за инфото.

# 163
какъв ужас! а могат ли да правят това- да анулират резервации?
аз като съм си планувала и платила почивката 2 месеца предварително, трябва до последно да съм на тръни ли

# 164
  • Sofia
Как ще ти отменят резервацията,нали си платила 50%.Трябва да има неустойки някакви?

Общи условия

Активация на акаунт