Китен - Хотел Грийн Парк!

• 33 669
  • 261
  •   1
Отговори
# 105
bloomnicer ние ще сме там до 29 август

# 106
За нас е по-добре това, че е село и е спокойно. Писнало ни е от лудницата на Сл.бряг и Несебър където сме всяка година.

# 107
  • Sofia
Мацки ,тема в крайна сметка е за самия хотел, а не за Китен.Който не му харесва Китен да пише в темата ,къде не ми е харесало на морето или да си пусне тема за това къде ще ходи той и дали е  готино там. Peace

# 108
мен напълно ме устройва, няма да мръдна от шезлонг край басейна!!!!

# 109
Според мен, не случайно хотелът е построен извън града. А щом и от известно време има пристройки към него, означава, че на клиентите им харесва и не бих се изненадала, ако стане и някакъв комплекс. Тъкмо няма да имаме проблеми с резервациите Simple Smile

# 110
  • Плевен
Да направя и аз един списък за юли:
 Thinking
17.07. - JG
17.07. - maqi99
10.07. - Valja , но в друг хотел

# 111
Тъкмо няма да имаме проблеми с резервациите Simple Smile
а какви проблеми сте имали с резервациите?

# 112
  • Плевен
......

Последна редакция: чт, 29 юни 2006, 11:25 от valja

# 113
Тъкмо няма да имаме проблеми с резервациите Simple Smile
а какви проблеми сте имали с резервациите?
Проблеми от сорта, че сме доста голяма челяд и искахме апартамент. Е имаме го, но доста нерви и напрежение имаше. Иначе с двойни стаи няма проблем, но ми излиза твърде скъпо. Важното е, че всичко се уреди и сега с нетърпение очакваме деня за тръгване.

# 114
  • СОФИЯ
Здравейте мили мами,
Моето пребиваване в Грийн парк завърши в петък. Като заключителна оценка - все още се чудя, но със сигурност е по-скоро добра. Проблемът е отново в това, че се намираме в България и отново нещата са добре побългарени.
Първо, плажът е на 10 мин. пеша на сянка и равно. Атлиман е прекрасен залив, плажът е хубав. За по-големите деца има водна коколандия. Като цяло в Китени има доста забавления за по-големи деца - Патиланци и наземна Коколандия.
Второ, ако искате да почивате край басейна, просто си подгответе едни 5-6 свободни кърпи и ги мятайте на шезлонгите от 6.00 часа сутринта, защото не са предвидени достатъчно. Ако си мислите, че цари тишина в хотела в голяма заблуда сте. По-голямата част от почиващите са немци и словаци, които определено са отишли да се забавляват и за тях не съществуват норми на възпитание. Ако решите да си вземете стая към басейна ще ви е по-шумно.
Ако сте вегетарианец, или дори от тези хора, които предпочитат да не преяждат с месо, то трябва да се задоволите с домати и краставици, пържени картофи и таратор.Разбира се, цялото меню е съобразено с вкусовете на немските туристи.

До тук с критицизма ми. Мога да ви кажа, че стаите са много хубави, баните също. Климатикът е много хубаво нещо. Почти нямаше момент, в който да не откликнат на желанията ми на рецепцията. Има пералня в хотела. Срещу 10 лева ви изпират 5 кг. дрехи и ви ги връщат сухи. Мисля, че анимацията за деца ще стане и за българи, когато се появят повече такива. В ресторанта има столчета за деца.

За сега се сещам за тези неща, ако имате въпроси - насреща съм!

# 115
май ще шпрехаме дойч да не ни делят от групата

# 116
  • Sofia
Искаме снимки! Crossing Arms

# 117
  • Плевен
До момента никой не казва нищо за плажовете и обстановката след бурята в Китен. Ще се включи ли някой по този въпрос? Според местните пораженията не са чак толкова големи, предимно на Северния плаж (Атлиман), но дали наистина е така

# 118
има време до август, може и да възстановят пораженията. в хотела няма ли нет- никой не е писал от там?

# 119
  • Плевен
Ние тръгваме на 10юли, т.е. след 3дни, което хич не е много като време, затова питам. А и като питам в хотела от там казват, че нещата са нормални, по медиите преувеличавали.

Общи условия

Активация на акаунт