Китен - Хотел Грийн Парк!

• 33 647
  • 261
  •   1
Отговори
# 90
Поразгедах аз  Mr. Green и се сбираме доста:

16.08- мама Бени
16.08- Kora
16.08- Jes
19.08- boomeranq
20.08- Samsara (охооо засякохе се  Laughing )

# 91
Имам въпроси към вече ходилите мами. Има ли изглед към морето? и От коя страна е по-добре да е стаята?

# 92
  • Sofia
Поразгедах аз  Mr. Green и се сбираме доста:

16.08- мама Бени
16.08- Kora
16.08- Jes
19.08- boomeranq
20.08- Samsara (охооо засякохе се  Laughing )

Мен не ме ли броиш Crossing ArmsНие сме от 18.08

# 93
хм, веднага ме нагласихте- аз едвам убедих половинката, че имам нужда от почивка от дете и мъж, затова искам да отида с приятелка- Лора, по женски в Китен. ...пък вие- дежурства... аз от сега се сещам как, в доброто старо време, когато още нямах семейни задължения, с Лора се напивахме кротко по светло...и мисля за седмица да се върна назад във времето
НЕ ми гласувайте доверие да ви гледам сладурковците, моля!

# 94
  • Sofia
Добре де ти ще пазиш места в кръчмите Wink

# 95
Добре де ти ще пазиш места в кръчмите Wink
аха, това го мога

ама какви кръчми- нали има алкохол в all inclusive

# 96
Jes  радвам се, че ще се засечем, пък макар и само за 2 дни.

# 97
  • София
Имам въпроси към вече ходилите мами. Има ли изглед към морето? и От коя страна е по-добре да е стаята?

Няма изглед към морето. Може да се избира между изглед към паркинга или към басейна.

# 98
chocha    много да ме извините  Embarassed

16.08- мама Бени
16.08- Kora
16.08- Jes
18.08- chocha
19.08- boomeranq
20.08- Samsara

Още желаещи  Laughing моля!

# 99
Да направя и аз един списък за юли:
 Thinking
17.07. - JG
17.07. - maqi99

# 100
Ние сме от 11.07 до 16.07 на медена седмица, но май няма да се засечем с никой Confused

# 101
  • Стрелбище-в пряк и преносен см
 Ние ще почиваме там от 24.08 до 01.09.Ниакой ще почива ли тогава?

# 102
С риск да разочаровам някой но според мен този хотел е подходящ за семейства с малки деца или малко по големи нашите бяха на 8 и 11 вечер им организираха някаква програма в която танцуваха скачаха и просто им беше весело .В хотела всичко беше супер обаче както излезеш от него пълна мизерия ,въобще за мен Китен си е едно село или ако може да се изразя така Гриинпарк и Китен са две съвсем различни неща

# 103
  • Sofia
С риск да разочаровам някой но според мен този хотел е подходящ за семейства с малки деца или малко по големи нашите бяха на 8 и 11 вечер им организираха някаква програма в която танцуваха скачаха и просто им беше весело .В хотела всичко беше супер обаче както излезеш от него пълна мизерия ,въобще за мен Китен си е едно село или ако може да се изразя така Гриинпарк и Китен са две съвсем различни неща
Не мисля,че ще разочароваш някой.В крайна сметка всеки с е надява в хотела да е хубаво и си е платил за това.А за Китен всеки има някаква представа.Аз лично за първи път и сега единствен бях там бременна преди 2 години и не съм чак толкова шокирана.Не забелязах да е толкова зле и супер селяния.На фона на Ахтопол,Черноморец,Поморие и т.н. ми хареса.Всеки е с кола и може да се разходи насам-натам.

# 104
  • с/у ОколоМръсТното
...,въобще за мен Китен си е едно село...

здрасти Пенке, т.е sisi1 .  Wink
И за мен е същото, че даже и още по-зле и заради това, хич не ми се иска да сме там  Crossing Arms, макар офертата им да е примамлива!  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт